226

Тодар Правешки

преди 3 години

Аааа, Борисов, не така.Искаш да оставиш изпразнена хазна и опоскана държава на бъдещия премиер и настоящ президент Радев, така ли?Решил си да повториш това, което БСП направи през 1997 година?Това не е мъжко, да прецакаш Льотчика (да се свети името Му, да пребъде царството Му),защото само Той (след като получи разрешение от генерал Решетников), може да бъде следващия премиер!

225

Анонимен

преди 3 години

Червените *** лаят, лайте с това ще си останете както всеки път, Бойко пак ще е 1.

224

Анонимен

преди 3 години

Като крадеш така ще е.

223

Анонимен

преди 3 години

Този нагал *** трябва да се изрине и този път в затвора за дълго да спи и търка наровете

222

Анонимен

преди 3 години

Значи може и да е вярно,че някои хора,които са били с ГЕРБ,са преминали на страната на БСП,както се говореше и пишеше.Олигарсите използват БСП,за да съборят ГЕРБ,но не БСП ще управлява в такава ситуация,а същите,които управляваха преди време с ГЕРБ.

221

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЧерапа, ако иска да премахне Вождът, и двамата са в ъндерграунда и спокойно може да си плати на некой да цъфне вождът от някое отдалечено дърво със съвремената пражка с оптика. 100 000 000 щял да плаща за конспирации - ти луд ли си? Гладни килъри колкото искаш, за милионче - десет, вождът го прави като швейцарско сиране.-Каква работа ще му свърши 1 милион на някой убиец,ако след това го убият,че е застрелял Бойко и Божков също може би няма да бъде пожален,няма логика в твоите думи

220

Анонимен

преди 3 години

Черапа, ако иска да премахне Вождът, и двамата са в ъндерграунда и спокойно може да си плати на некой да цъфне вождът от някое отдалечено дърво със съвремената пражка с оптика. 100 000 000 щял да плаща за конспирации - ти луд ли си? Гладни килъри колкото искаш, за милионче - десет, вождът го прави като швейцарско сиране...

219

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 231Ти на ПИК ли вярваш...хахахах, дето му се врякоха във вярност на Вожда.Има хора които стоят в тъмното драги ми герберастки ***, не съм един от тях, успокойте се...хахах

218

Анонимен

преди 3 години

Вожде спри с хвалбите и претенциите ти си само един шофъор на група папагали ,дето ги разнасяш из цяла България да ти ръкопляскат а народа през това време работи да си напълниш ти нощното шкафче !

217

Да изритаме Тиквата

преди 3 години

Свършиха парите за крадене и за мазни заплати на чиновниците и *** е в паника. НАП, КАТ, ДАИ, всички са изкарани на улицата да дерат бизнеса. Ако не го изритаме от властта, всички ще загинем.

216

V

преди 3 години

Иска да каже че пари само за държавна ясла щял да дава. Кво ме интерисува че държавата и ЕС свършвали парите ??? Народа един лев не е видял от тия . Ако тоя имаше то.пки щеше да каже - Еврогейския е едно недоносче . И после референдум за членството ни. Но тиква топки нема .Гледахте ли клипа на Ей *** ? Добре са го направили ;)

215

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВожде, неподаване на оставката ти, осложнява повече положието ти и какъв ще е размера на тръбока у задния ти двор. Не знам за момченцата до теб, ама..................------------Ти първо научи български език,личи си,че не си българин,какво правиш в български сайт?

214

Доктор Мухъл

преди 3 години

Ха познайте в този часКакво съм ви приготвил азМойто име значи "нищо"Обичам клъстери, огнищаЗа два-три гроша се продавамГрипче е това ви уверявамНяма вече Щаб и генералиАз командвам да сте го разбрали.

213

Анонимен

преди 3 години

Затова пък Борисов има една педя мас по кожата си.

212

До 231

преди 3 години

Кви са тия парцаливи жълти весници дето четеш и после идваш тука за да лееш техните испускания ?

211

-

преди 3 години

Наглост безкрайна!!!Подавай оставка немедлено!!!

210

Анонимен

преди 3 години

Вожде, неподаване на оставката ти, осложнява повече положието ти и какъв ще е размера на тръбока у задния ти двор. Не знам за момченцата до теб, ама колко водопроводчика ще ти минат тръбока, чак ме хваща жал отводнителната ти канализация - тоя път ще падне голяма компресия баце, хем ще се хилиш, хем ще ривеш. Онези дет ги мислиш за шмаатки, похлупака им тътре яко и скоро шъ гръмне! Гръмне ли, Господ да ви прощава всички...

209

Анонимен

преди 3 години

Къде са тия 250 завода ? Какво става ! Да не съм пропуснал нещо ?

208

Анонимен

преди 3 години

В ПИК пише,че Божков е платил 100 милона на Цветанов,за да свали ГЕРБ на всяка цена,пише още ,че Божков и Цветанов са имали общи взаимоотношения покрай бизнеса с лотарията.Пише също,че ще последват още компромати сътворени от тях срещу Бойко.Божков е плащал и на хора за участие в протеста на Коцето от "Възраждане" и е плащал по 150 лева за окървавяване на протеста и побой на хора и полицаи.

207

Анонимен

преди 3 години

АКО ТОВА БЕШЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА, АКО ИМАШЕ ЧЕСТЕН СЪД, НЕПОДКУПЕН СЪДИЯ, АКО МАФИЯТА НЕ СЕ БЕШЕ ПРЕВЪПЛАТИЛА В ПРОКУРАТУРА ТО ТОГАВА ВИЯ ГОСПОД БОРИСОВ ЩЯХТЕ ДА ИЗТЪНИТЕ МАЗНИНКИТЕ В ЗАТВОРА