30

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовАдрианчо? В събота двойно ли плащат?

29

Анонимен

преди 4 години

Старите муцуни, петата колона на тиквата в БСП е в атака.

28

До анонимен

преди 4 години

До АнонименДа, всички знаят колко струва Гергов, не се ли умори да *** и плюе? Не може да работи, камо ли да ръководи. И е зъл, ужасно зъл.Не става!!!!!!!!!!!

27

ленин

преди 4 години

още един валутен герой , ей не се накрадоха поколения от тези и още ги има , само нинова миже да ги затрие тотално надеждата е само в нея

26

Почитател БСП

преди 4 години

До АнонименДа, съвършенно вярно!

25

Анонимен

преди 4 години

Кирцата......Симпатяга:) Е как никой не го попита откъде , аджаба, взе 2 000 0000 лева в далечната 2001 г . да купи ВЕЦ "Топлика"? :)

24

тулупче

преди 4 години

На бесепарите им е най-изгодно да са винаги втори, защото лапат яко кинти и в същото време не носят отговорност и е най-лесно да си в опозиция.

23

Откривение

преди 4 години

Не можеш да се обединяваш срещу ГЕРБ, защото си техен поклонник и последовател само на актуалните на деня! Няма доверие в теб. Също като Гергов.

22

До 24

преди 4 години

Кога в БКП/БСП е имало почтени хора!?

21

Привърженик на БСП

преди 4 години

Не ставаш!!!!!!!!!Не си симпатичен!!!За да поведеш някого трябва да притежаваш харизма и почтенност, а не само амбиции и апетит!

20

Анонимен

преди 4 години

Всички кимунисти с бизнес с милиони знаят ,че всеки ден могат да се окажат в положението на В.Божков и затова е този напън да се обединят с Герб ...Гергов този стар *** дето няма наяждане се е заел със задачата да я смачка Нинова и те да си се обединят с Герб ,защото те си знаят че са от едно и също котило ,що милиони прилапа Гергов от Борисов и целта е да бъде отстреляна Нинова ,защото пречи на този братски съюз и на общата лапачка!

19

Руден Рамев

преди 4 години

Тва Коцето певеца ли е?

18

Анонимен

преди 4 години

Кирчо, за да ти повярваме трябва да ни кажеш каква роля изигра (началото на 1997 г.) веднага след преврата срещу Жан.

17

Анонимен

преди 4 години

Борисов най много ненавижда Нинова ,защото тя му сипва яко а и тя няма бизнес дето Борисов да и го отнеме ,затова той плаща на Гергов да я унищожи защото инак Гергов ще бъде унищожен ,затова не могат да спят старите алчни комунисти ,те за да си спасят кожата искат да се обединят с Герб и Нинова е препятствието ,но тази партия с тях дъртите комунисти милионери винаги ще бъде мразена и никой няма да я приеме като лява партия !

16

Вейхайвей

преди 4 години

Само, че другарю не можете да бъдете по-добри, защото въобще не можете нищо да бъдете. бесепето имаше своя шанс но просто излъга хората. Така че, Збогом.

15

Анонимен

преди 4 години

Тоя Кирил Добрев има 42 фирми! Колко да е умен тоя бандит бе????Е нема да гласувам за БСП, нито за гербевия Ал Капоне, ще гласувам за Слави Трифонов или за Румен Радев! За друг не се сещам

14

:)

преди 4 години

До Анонимен 10За тях големите пари са ежедневие. Затова за народа няма.

13

Анонимен

преди 4 години

Идете прочетете приказката за лъжливото овчарче схванете я дборе прочетете я няколко пъти вие власт няма да видите ако ще Елон Мъск да стане ваш лидер.

12

Анонимен

преди 4 години

Всички бизнес акули не могат да си намерят място и ще изместят Корнелия ,това старите акули Гергов, Дъбов, Мерджанов,Станишев,Миков,Пиниски те си възприемаха партията като бащения и не могат и няма да се дадат без бой ...Не и завиждам на Нинова ,макар че никой преди нея не е направил толкова много БСП да се превърне наистина в лява партия в която да се чува гласа на всеки а не акулите каквото кажат винаги . А и страх ги тресе да не ги погне Борисов защото онзи който не иска да слушка го смазва

11

Анонимен

преди 4 години

"" Кирил Добрев със заявка: Мога да обединя партията ""....................точно така ... пък и опит има в носенето на куфарчета с пари от един олигарх на друг мафиот ... с качества е момчето, качества които се учат само в БКП.