86

САВЕЦКА USA

преди 4 години

............ДРОНА НА РАДЕФ БИЛ ВИРУС !.....

85

САВЕЦКА USA

преди 4 години

............БАЦО НА КОИ СА ЕВРИТЕ У ЧЕКМЕЖЕТАТА.....ДЕТУ СПИШ ГОЛЛ ?.....

84

Анонимен

преди 4 години

тоя е опериран от чувство за срам, абсолютен гьонсОрат

83

Спортист десетилетие

преди 4 години

До ОлимпиецПодготвил ги е да изпълняват максимата-Чрез нахалство към прогрес.И без училище можеш да просперираш,ако си нахален нагъл и самовлюбен психопат и разполагаш с оръжие и пачки.И германско поощрение от фондация Хайден Байден-разбира се.Нищо че ги е оправял 200 пъти.

82

Специалист

преди 4 години

Демек хората сами са си виновни, че заразяват. Бойко ни пази, ама ние като сме прости, той какво да направи. Удивителното е, че още е премиер.

81

Аз

преди 4 години

Ваше Величество,при 16 заразени затворихте цялата страна.То не бяха КПП-та,хотели,заведетия,маски,ръкавици и т.н...При 132-*** заразени юбре курорте.Няма вирус,няма ограничениа,няма маски,няма и няма и МОЗЪК НЯМА...

80

Дедо

преди 4 години

До АнонименНе ни бери грижа.Тиквун ни показа как се носи маска на очите.Поне няма да ви гледам,а това не е малко.

79

Потрес

преди 4 години

Тоя е опериран от срам.

78

Олимпиец

преди 4 години

Теодосий Теодосиев - премиер! Долу ГЕРБ! Теодосий Теодосиев ще подготви нашите деца за олимпиади, а Борисов само знае филии с мас да яде, едно наше българско дете не е подготвил да вземе медал на олипмиада! Колко наши български деца подготвиха ГЕРБ да вземат медали на олимпиади, а?

77

Анонимен

преди 4 години

До всички сурикати!Крийте се по дупките и изобщо не се показвайте навън!Ако вируса наистина го имаше, от гетата по света и у нас да не е останало нищо.

76

Анонимен

преди 4 години

Тая корона му дойде дюшеш на бб

75

Анонимен

преди 4 години

Пускайте баловете, барем дедовците да си видат внуците абитуренте, па после спокойно да си идат от тоа свет и да знаят поне че от свой са се заразиле.

74

Анонимен

преди 4 години

Така се управляват *** и *** (публика). Когато Щаба ги информираше те правеха напук, умуваха, хитрееха, разпалваха безумни спорове. Панираха се, вместо да променят адекватно поведението си. Сега няма мерки, и сами ще си ги наложат. Пак от страх, щото трезвия анализ винаги им е липсвал. И пак ще правят напук, обаче точно това се иска от тях.За умните няма значение, те и преди и сега са анализирали ситуацията и действат по посока минимизиране на щетите.

73

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 71На женския пазар така се говори, а там фалшиви работи няма.

72

Как кой

преди 4 години

До Анонимен 69Примерно с Теодосий Теодосиев,физикът,който подготвя българчета,които взимат медали от олимпиади.И да ни се скара,няма да му се сърдя,защото със сигурност знам,че сме по-прости от него.Има и способни млади хора,не сме толкова закъсали.

71

Ментора бай Иван

преди 4 години

А бе Борисов , хората очакват да се скриеш от срам , да подадеш оставка крадльо нещастен , а не да им даваш акъл!Днес вече не е като вчера , омитай се , еднокнижна мутро!Чиба!Предупредиха те другите мафиоти , ще те гръмнат или резнат , но ....толкоз!

70

Анонимен

преди 4 години

Хе дерзайте друзя да смъкнете тиквун, обаче проблема не е в главата на рибата. Тялото е от кофти матрял. Докат не се събудите на всички нива , ще е така.

69

Анонимен

преди 4 години

"Здравейте приятели, не ви ли омръзнаха вече ГЕРБ и Борисов. ...."Напротив след последните снимки дори ми стана още по-симпатичен.Последните компромати по плиткоумие надминаха всичко до момента.

68

Анонимен

преди 4 години

Държавата категорично трябва да се оттегли и да задоволи капризите на всички пишещи кроманьонци тук. Трябва да ви оставят на естествения подбор, да се поизчисти народа ни от посредствеността. Да оцелеят само мислещите и отговорните. На вас трябва да се казва "Кроманьонци чао".

67

До 29

преди 4 години

В цял свят излезнаха със статистики за % смъртност. Няма смисъл да сравнявате Covid 19 със сезонен грип. Починалите са по-малко, понеже срещу сезонните грипове не се взимат такива мерки като карантини, маски и спазване на дистанция.И Италия, Испания, САЩ и т.н държави с масово заразяване 2000 човека умираха за дни, а не за цял сезон от 5 месеца.