145

Анонимен

преди 4 години

Да подкрепим родният туризъм????Когато пияният швед ритна българката в главата, реакцията на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите беше "Да внимаваме, да не обидим богатите и чувствителни шведи". На призива за подкрепа на родния туризъм отговарям с "Да внимаваме, да не обидим богатите и чувствителни гърци". Ще отида при тях, да не вземат да се обидят, че сме ги пренебрегнали!

144

кака ви

преди 4 години

Дълго време издевателстваха над нас по морето - е, накрая им го оставихме на тях . сега няма за какво да ни търсят. Да повикат богатите туристи от чужбина.

143

Анонимен

преди 4 години

Idealno za bg kazarmi, zastavi, granichari, mitnichari, generali....i bg velik voinik...:-)...topim se...topim se...i za spasitelite...:-)

142

сара

преди 4 години

Да преоткрием значи да видим нещо ново и различно. Далече сме от това, уви. Затова пък откриваме други места, където хората живеят в хармония с природата. Подкрепата на българския туризъм не е наше патриотично задължение.

141

Тъжното е

преди 4 години

че с нашите идеи да дерем туриста за всичко даваме лош пример и на съседите. Скоро българите няма да могат да почиват и в Гърция, защото местните ще си кажат " я да им вземаме на тези за чадър, какво ще се мориме да им сервираме кафенца и сладоледи и да им създаваме удобства - те са си свикнали на мизерия."

140

Гърция

преди 4 години

И на време са случили - по-дълъг сезон, много от плажовете имат чадъри, но свободната зона е достатъчна; Как е у нас? Винаги с неприятна изненада. Природа че имаме, имаме, но защо някои я открадват от другите? Защо не се ограничат концесионерите, защо трябва да заемат с чадъри цял един плаж, защо общините не поемат ангажимент за почистване на плажовете както е на много места в Гърция. Има едно две по-свестни места останали, главно на Северното черноморие - но аз обичам Южното, без концесии!

139

молски

преди 4 години

Ще преоткрием България като съборим 30% от хотелите и освободим плажовете.

138

Granik

преди 4 години

Сривав туризма ,започна още , когато Ценко Чоков,спря да води ,на море ,организирани групи от баби и дядовци с камуфлажни кепета и карирани ризи ,от село Галиче и други незнайни монтански села .

137

Чалгарин дудаев

преди 4 години

ЧЕРНО МОРЕ МНОГО Е ДОБРЕ..НА ТАВАНА ДУПКА..ПОД ЮРГАНА ДВЕ

136

Анонимен

преди 4 години

Гръцко ЧЕРНОМОРИЕ???????????????????

135

М, да ...

преди 4 години

Властта направи достатъчно и за тези, които ще почиват в Гърция. На много от тези хора, които видяхме на опашката за Гърция, държавата е помогнала---Вменяване на вина ли е това? Не е патриотизъм, хароктерната Бочково/мутренско-милиционерска простотия е! Гърците може да са всякакви, но знаят как да се отнасят с клиентите си така, че последните и да се връщат, не само да им вземат парите! пп. по интересното е, че в Гърция доста нашенци имат собствени къщи по курортните места! /инфото е от грък/

134

...

преди 4 години

След като и Ангел Кунчев отишъл да почива в Гърция, ясно е що за стока е българския туризъм.

133

Чичо

преди 4 години

Вчера за 6часа през Маказа са преминали 15 хил.българи и румънци.Румънците сигурно са балами да преминат през цяла България,за да почиват в Гърция.

132

IT Pro

преди 4 години

Може да има хубави неосрани места, хотели с добър персонал, ресторанти с хубава кухня и т.н. Но трябва да имаш късмет да ги намериш и да не са се побългарили. А почивката е една, няма време за проба и грешка. Как пък в Гърция за 12 години нито веднъж не сгрешихме?

131

Пук

преди 4 години

Всяка година се преоткрива нов черноморски пейзаж с нови бетонни недомислици. Който има желание да ги преоткрива за пари - никой не го спира.

130

Анонимен

преди 4 години

Този туризъм е вреден. Вируса си знае работата. Под туризъм се разбира съвсем друго нещо.

129

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Само в България край морето има провинция.

128

Анонимен

преди 4 години

НУЖНО ЛИ Е ДА ПОКРЕПЯМЕ БЪЛГАРСКОТО ВРЪЗКАРСТВО И БКП ОЛИГАРХИЯ?НЕ Е НУЖНО.

127

а бе,

преди 4 години

Писна ми непрекъснато да се навира в медиите този бетономорски туризъм.Всеки ходи там където му харесва и е доволен.Няма какво да се сравняват нито хотелите,нито плажове,нито отношение на персонал,нито храна и културни забележителности със съседни държави.Всеки човек е с различни предпочитания.А Христо Мутафчиев трябва да разбере,че не става за рекламно лице на каквото и да било.

126

Алекс

преди 4 години

Актоьрът Христо Мутафчийски някаква компилация между ген. Годжи и един от най-бездарните български актьори ли е?А хората не ходят по българското черноморие, защото им е скъпо и презастроено. Но най-вече, защото до миналия сезон родният бизнес третираше българите като досадни утре-пки, които са отишли да пречат на по-възвишените гости от Русия и Англия. До предния сезон се държаха със сънародниците си като с гове-да, а сега реват за парите им. Не реват за българския турист, а за портмонето му.