86

Анонимен

преди 4 години

До лилиНе се прави на неразбрала. 'Варваринът' може да е мъж, но обикновено не напада от само себе си - подучен е от жена, която е враг на друга жена. И нещата са така от времето на хубавата Елена от Троя. Мъжете нямат толкова интригантско мислене, просто природата им е проста.

85

Анонимен

преди 4 години

До лили"Обикновено варваринът, който ще ми нападне селото, е точно мъж."Този който ще те защити теб и децата ти също е мъж. Така е в природата. Ако един мъжки лъв победи друг и превземе неговия прайд, първото нещо което прави е да убие малките лъвчета на предишния лъв за да направи свои.Може да пискаш срещу природата колкото си искаш но нищо няма да се промени.

84

До 108

преди 4 години

Ако къщата ти гори, обикновено ще дойде мъж да те спаси. Ако си на Титаник, ти с децата ще сте добре, а мъжете ще станат рибоци. Повечето престъпници са мъже, повечето дето ги спират също са мъже. Ако се изгубиш в гората, обикновено мъжете ще те търсят.Ти и имаш комплекс за малоценност към мъжете.

83

Анонимен

преди 4 години

Българките доста се изкофтиха последните години, но не могат да се сравняват с *** жени на Западна Европа, които на практика са изравнени по заплата с мъжете и нямат абсолютно никакъв стимул да раждат. Единствената важна функция на жените всъщност е продължаването на рода, Останалите неща, изравнявания и подобни дивотии, ако пречат на това - аз съм твърдо да бъдат премахвани. Каква е файдата ако една жена е равна, но седи ялова и не ражда. Какъв е смисълът ?

82

Анонимен

преди 4 години

До една жена"Прочетете библията, там е метната при добитъка."Библията е писана от еврейски варвари. Въобще не сравнявай белите хора със семитските или африканските животни.

81

Анонимен

преди 4 години

До 97 и 98. Жените са жестоки войници. Справка - в Израел женските отряди безмилостно избиват противника до крак. Жените природата не е създала за война. Затова , ако се наложи да воюват , те са безпощадни. Не е присъщо благородство и рицарство на жените.Затова и съвременните войни не са рицарски дуели, а война на паравоенни главорези срещу цивилното население. Всеки удря най-слабата част на противника. Връщането към положение при което жените са жени, а мъжете - мъже е ключът км щастлив живот

80

Анонимен

преди 4 години

До лили"Длъжни сте били да си рискуваате живота - ами защо правите войни?"Когато некой варварин нападне нашето село това не е по мой избор но е мое задължение да те защия тебе. Въпреки твоята неблагодарност.

79

Анонимен

преди 4 години

До лилиНе мъжете като цяло, а политиците правят войни. Войната е винаги ужасна, но за съжаление понякога е нужна - пример: намесата на Ян Собиески при обсадата на Виена. Ако поляците не бяха "направили война", сега целия запад щеше да е във фереджета и жените да бъдат убивани с камъни за предбрачна връзка. Жените не разбират, че редът и цивилизацията често искату нищожение, война, жертви. Че не всички хора са добри, а някои заслужават смърт. Че за да създадеш новото, трябва да срутиш старото

78

Анонимен

преди 4 години

До лилиразликата от това сега да стоиш в къщи и да вършиш домакинска работа и преди 50 години е ОГРОМНА!В момента имаме водопроводи , перални , съдомиялни , прахосмукачки роботи и т.н.Живял съм сам , живял съм и с жена - да твърдиш ,че няколкото часа докакинска работа в седмица за някакво геройство си е чиста проба ЛИЦЕМЕРИЕ. Пробвай да работиш на строеж и тогава ми обяснявай какво е тежка работаГрижата за деца вече е друго нещо и никой не го отрича като важна дейност.

77

Веско

преди 4 години

Аз пък направих едно изследване и открих явната несправедливост, че мъжете са средно 8% по-високи от жените! Не ви ли минапрез ума, че причината в разликата може да е в образование или умения (без да коментирам причините за тези разлики). Сравнявате хуманно здравеопазване и социалната работа, но казвате и че жените заемат по-ниско платени длъжности. Силно се съмнявам, че жена лекар получава по-малко от мъж. Или че мъж учител се заплаща повече от жена.

76

До 98

преди 4 години

Ама ви цивилният живот, защо повечето ченгета са мъже? А пожарникарите и те са мъже? Вие жените защо не искате да пазита хората около вас? Жените абортират 100 млн. души на година. Това е повече от жертвите на 1та и 2та война. Какво правим?

75

До 91

преди 4 години

Всъщност, в човешката история, жените владетели са 27% по-склонни към войни. Просто има по-малко жени владетели от мъже. Напиши "Female rulers start more wars"Ето ти стаия.https://qz/967895/throughout-history-women-rulers-were-more-likely-to-wage-war-than-men/

74

Анонимен

преди 4 години

До лилиЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО - по-вероятно е жени владетели да започнат война , това отразява броя на жертвите или колко смъртоносна ще е войната.Вероятно има и обяснение ,че жените владетели трябва да са по-агресивни и от мъжете за да се издигнат толкова високо.Много е възможно тази статистика да се промени през 21-ви век когато повече жени биват избирани при по-масовото разпространение на демокрацията и не се изисква чак такава безкрупулност за да се издигнеш в политиката

73

Анонимен

преди 4 години

До :-)"Същото е и за избирателното право. Всеобщо избирателно право ние получаваме през 2-та половина на 19. век, а вие през първата половина на 20."Мъжете получават правото на вот защото те са задължени за военна служба и понеже са длъжни да си рискуват живота имат право да си кажат мението. Жените получават правото на вот без никакво основание. Плучавт го наготово каквто всико получавт наготово без никаква жертва от тяхна страна.

72

Анонимен

преди 4 години

Взимането по-равно за какъвто и да е критерий е равно на комунизъм. Останалото е популизъм.

71

Анонимен

преди 4 години

До една жена"както жените в миналото една кръъъъъъъъъгла нула, без нищо в буквалния смисъл, а само един и то не слуга, защото на слугата се плаща, а роб"Пълни глупости. В миналото и в настоящето мъжът е роб. На жената винаги всичко и се дава на готово като на царица. И затова си има биологична причина: тя ражда и отглежда дешца. Мъжът робува и изкарва прехраната за цялото семейство и когато се налага жертва жовота си. В миналото поне е получавал респект за това а днес само го плюят.

70

Rockafella

преди 4 години

"Феминизмът е измислен да може да се таксува и другата половина на населението."

69

Анонимен

преди 4 години

Лъжи лъжи лъжи лъжи. Едновременно пишат "равното заплащане за един и същи труд" едновременно тази статистика с 12,5% не е за един и същ труд. НИКОЙ работодател не би платил повече пари ако може да избира между двама служители вършещи една и съща работа с еднаква производителност. Ако жените наистина вършеха същото за по-малко пари, заетостта при жените щеше да е 100%, а мъжете щяха да са пълнеж за незаетите позиции и всички безработни щяха да са мъже. Стига евроатлантически лъжи!

68

До 81

преди 4 години

Ама, жена. Никой мъж не казва другото. Всеки мъж ще ти каже, че най-важната ти работа е да си майка, само вие си мислите, че я омаловажаваме тази работа. Само дето, ако аз ти кажа, че твоята работа е да правиш деца, вече е сексизъм. Нали за туй рева в миналите коментари? Жените били заковани у тях си цял живот, еми да, това им е работата на жените. Този комплекс за малоценност на жените ме радва много. Голям смях.

67

Драган

преди 4 години

Аз получавам със 150% повече от жена ми, но аз съм средно ниво мениджър, а тя оперативен служител. Също така получавам и около 600% по-висока заплата от хигиенистките в Офиса.ЩО ЗА ГЛУПАВА СТАТИСТИКА!!!!!!