113

Анонимен

преди 4 години

НА ВЪСТАНИЕ СРЕЩУ ВИРУСА!С ПАРА,ЗИТИТЕ СЕ ПРОВАЛИХМЕ.

112

До Курти

преди 4 години

Абе брат беше пример. Начи идеята е следната:Бил си болен или само носител все е тая, след 3 месеца ти взимат кръвна проба и гледат до колко имаш Антитела! Всеки грип е така ,Затова няма и ваксини за грипа( има , но те не са ок и се бият всяка година) пак поради същата причина. И това е факт, в Италия масово тестват за антитела прекарали вируса и те намаляват . Тоест трае. Имунитет няма.

111

Анонимен

преди 4 години

Сбъркана работа е всичко. *** си е *** във всяка област, затова е такова и дереджето му. При малък брой заразени-КПП, маски, ограничения...Когато бройката започна да нараства с по 100 на ден-разхлабване. Ганьовска работа. Как да му имаш доверие на такъв екземпляр.

110

Успокойте се!!!!!!!!

преди 4 години

До 127: Вярвай ми, вируса няма да затихне до края на годината, но няма да е агресивен а ще се превърне в една хрема максимум до леко възпалено гърло! А 90% няма да имат никакви симптоми!То е установено, не виждате ли че въпреки увеличените случаи в света всичко се отваря!Само че не искат все още да успокояват!

109

Munched_DE

преди 4 години

При 2642 проби колко да открият. Само до преди седмица тестовете бяха 1200-1500 и имаше около 40 заразени. Да направят 5000 и ще имаме 200 нови.Притеснителни бяха вчера 33 случая в София, днес са 17. Останалите са от огнищата.

108

АА

преди 4 години

В София няма никаква дисциплина .Всички се блъскат и вървят по улиците като стадо. В магазините се трупат един върху друг при касите. Кашлят без да слагат маски или поне някаква кърпа.

107

Максима

преди 4 години

Може да лъжеш малка група хора -за много време,може да лъжеш голяма група за дължо време,но НЕ МОЖЕ да лъжеш голяма група за дълго време! Тая максима нещо не я разбират! Защото не всички,получаващи пари за да си "признаят" че имат вирус-не говорят.Похвалват се на близки,роднини,приятели. А вече за доста такива случаи се чуха-особено в бедните родопски села!

106

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 4 години

НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДА ГЛАСУВАМЕ С СМС.И ЗА АБОНАТА ДА СЕ ДАДАТ 2,40 ЛЕВА.ИЗЛИЗА МНОГО ПО-ЕВТИНО ... ОКОЛО 10 МИЛИОНА, А НЕ 100 МИЛИОНА

105

Анонимен

преди 4 години

Тъй като някои местни РЗИ-та са задръстени и мудни, може ли все пак така нареченият единен информационен портал да дава ясна информация, а не само обобщена? Могат да видят вируса и устройството му, а не може да направят разбивки на всички данни по области, по-добре по общини?! И се питам също: Кой е учил хората, създали и одобрилите сайта на математика? Къде се слагат запетаи при числа? Математиката НЕ е еднаква навсякъде по света - нито като знаци, нито като технология!!!!

104

До 125

преди 4 години

Даваш ми оправдание да си хвърля маската на ***. Ама по-тихо, че туку виж от НОЩ ми я пратили обратно по пощата

103

Курти

преди 4 години

До До 100Аха, ама точно от Януари до Юни ли? Няма ли да го дотика до Август примерно тва антитяло? Научно доказано ли е, пациент прекарал инфекцията Януари пак е заразен Юни? Май си пишем общи приказки, щот тва е основното нещо, което се знае за този вирус, че не се знае.... Аз не съм видял досега никъде доказано, че боледували пак боледуват, напротив, оказа се, че хората даващи положителен резултат след прекарана инфекция, носят "мъртъв" материал от вируса, който индикира фалшиво.

102

Успокойте се!!!!!!!!

преди 4 години

Последното изречение е "ще става по-леко" ама заради тъпия коректор стана така

101

До 125

преди 4 години

Дано да си прав ...

100

До 122

преди 4 години

По твоята логика това че имаш българско гражданство не те прави български гражданин

99

Успокойте се!!!!!!!!

преди 4 години

Не разбрахте ли че вируса е мутирал в по-лека форма и рядко разболява, повечето са само положителни и до там!Никой вирус няма интерес да убие тялото в което се размножава, той иска да си съжителства и кротко да си живее!Така че споко, ще става все по-зле леко!

98

Анонимен

преди 4 години

Защо пускаме сърби д влизат? На тях трябва да е забранено и без да има пандемия.

97

Анонимен

преди 4 години

Това че са заразени не означава че са болни.

96

Анонимен

преди 4 години

аз съм пас, казах без коз!

95

БСП

преди 4 години

Премиерът Борисов вчера официално обеща, че няма да връща мерките повече. Ако ги върне скоро време - ще му поискаме оставката както винаги досега. И генерал Радев ще му наложи вето на законите. Всичко е както ни заръчаха от Москва.

94

Боби

преди 4 години

Една истина има - повече тестове повече положителни ! Но това не е проблем !Проблема ще стане , когато се увеличат клиничните случаи !