101

Да не се лъжем

преди 4 години

Без усилията на СДС нямаше да сме сега що-годе нормална държава. То и това остава, да бяхме оставили комунчовците и ДС да правят необезпокоявани прехода. Щяха да ошушкат всичко до нулата. Да. СДС изпълни историческата си роля. Не беше достойно накрая да се превърне в патерица на уж дясната ГЕРБ.

100

Анонимен

преди 4 години

....и станахте част от ДС мафията...

99

Голямата лъжа

преди 4 години

На прехода е сДС. Вкара в коловоз надеждата на цял народ и се възползва от нея. За кражбата на цяла една Държава. Може би само Цяря и НДСВ се доближават до тях като една надежда. СДС днес е спомен, но не и стореното от тях.

98

мен си

преди 4 години

Айде СДС да не работи по никаква кауза повече никога, а!Трябва да бъде заличена от регистрите...а и недопускани всичките й кадри на управленски (а и всякакви) позиции, в централна и местни васти, никога повече!

97

Антиседераст

преди 4 години

Седесерите изпълниха найважнатасимисия унищожаване (приватизация) на Българската икономика. Да гният в ада дано а аз ще отида там когато си замина и ще им натискам нонстоп главите в врящия катран

96

ddd

преди 4 години

До 94Ако знаеш нещо повече сподели го.Тука трябва не само да се надвикваме, а и да се изслушваме!Нека да разберат и други как е в Швейцария.Знам някои неща, но ако почна да критикувам ше ме сметнат за луд!

95

Анонимен

преди 4 години

Истината е,че едва при ГЕРБ,се смени посоката,станахме евроатлантици.Дали това е от полза за народа,не знам,но засега по-дъбър вариант от ЕС няма.Пак при ГЕРБ,намаляха престъпленията,спряха отвличанията на хора,терора с бухалките.

94

АНТИ

преди 4 години

Понеже не ми казахте в какво вярвате ...Българина тук вярва само в КЕЛЕПИРА - материалната изгода !Ето защо, демокрацията е фасадна.Ето защо, капитализма е див и жищнически.Ето защо, страната е прогнила от кражби/обири и корупция.Аз вярвам във Военен режим - лекарството за проклето племе !!

93

Анонимен

преди 4 години

"30 години по-късно СДС с равносметка: Изпълнихме най-важната си мисия"Марш обратно на два метра под земята бе!

92

Пенди

преди 4 години

Най-важната мисия : многократни тутурутки на ГЕРБ.

91

.!.

преди 4 години

СДС Умре!!! Ама преди това какви гуйна изака само! Дано до края на века да можем да се позабършем малко от тях!!!

90

Анонимен

преди 4 години

"30 години по-късно СДС с равносметка: Изпълнихме най-важната си мисия"Да продадете държавните активи за жълти стотинки ли? Изпълнихте я мисията, че и милионери станахте.

89

Българин

преди 4 години

До Васко КлецаИ два часа да ти обяснявам, съм сигурен, че нищо няма да стигне до полирания ти мозък!Съседите пътуваха в цял свят без визи, имаха лицензни производства на АЕГ и други западни фирми, получаваха еквивалента на 2000 германски марки по времето, когато доктори и инженери в България получаваха 160 лева...

88

До христо христова

преди 4 години

Мисленето НЕ Е от силните ти страни!!!

87

Анонимен

преди 4 години

"30 години след 10 юни 1990 г. нашата равносметка е, че СДС изпълни най-важната си мисия..."---Е, недраги ми господа от СДС, подобно самохвалство може и да ви изнася, но освен вече изброените критики носите вина и за подмяната на публичния с личностен интерес, която се *** в откровено дребнави свади и интриги от типа "кой да води бащина дружина", както и за пропиляната нахалост обществена енергия и инициатива. Опасявам се, че никога не сте имали искренно желание за каквато и да е промяна

86

Анонимен

преди 4 години

Имаме примера на Швейцария ли?Въобще знаете ли как е устроен животът в Швейцария????Аз не вярвам и една десета от населението на България да му харесва да живее както е там!...

85

Фелейшио Кейн

преди 4 години

НАТО е живот, ЕС е живот, да ама за Баневи, боко и бобоко, не за обикновения човек. Ако видите столицата на някоя средноазиатска държава с чисти и подредени улици, ще осъзнаете какви скотове с празни глави сте. Духовната нищета е много по-страшна от материалната и обикновено необратима.

84

АНТИ

преди 4 години

Лошото на соца беше, че меко пипаше бай Тошо. Вижте китайските комунисти днес !Хубавото беше, че руснаците ни държаха изкъсо, да не се самоизяждаме, както е сега !!

83

ddd

преди 4 години

Нито социализма, нито капитализма са за хвалене. Две страни на една и съща монета. Ако започна да доказвам, колко единия е добър другия лош мога да го направя логично и за двете страни.И аргументите ще са ми неоспорими! Кучето е заровено другаде!

82

ddd

преди 4 години

До 82Колега, прав си за това което казваш.Но имаме примера и на Швейцария, Исландия, Норвегия.