169

Анонимен

преди 4 години

До избирателГласувайте. Ама при Божков може и да не може да излизаш от България да работиш във Франция и Германия. В Коми ще ти е по-добре.

168

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПосмъртно няма да гласувам безскруполни за хора,които са убивали невинни българи, изнасилвали жени и крали бедните хора и учащи с лъжлива лотария,която е измама и никой не е печелил,човек с група за убийства,който плаща от 50 до 150 лева да бият хора ,полицаи и окървавят протеста,за да се измъкне от правосъдие,Божков да си гледа чужбината и никога повече да не стъпва в България!Такъв ***,тероризиращ и убиващ българи,не е нужен на България!

167

Вековен

преди 4 години

5 века робство , а българина все по- зле става. Не помогнаха ...

166

избирател

преди 4 години

Верно бе,давайте да гласуваме за Божков,поне е доказал себе си мафиот.Стига сме гласували,за фалшив герой!!!

165

1

преди 4 години

Asymptomatic spread of coronavirus is 'very rare,' WHO saysНовина от понеделник има инфо навсякъде?Някъв коментар от нашите "светила"? Къде е мутафчийски и статийките, с хвалби и как си пиел бирата какъв нормален обичлив масо.., опа човек бил? CDC ESTIMATES COVID 19 MORTALITY RATE IS 0.4%, SIGNIFICANTLY LOWER THAN PREVIOUSLY REPORTED????Не бе кантарджиев е по-важен от най-големите здравни организации

164

Факт

преди 4 години

Ско не беще щаба са щехте ревете ама не що носите маски ! Племе такова, нищо не задлужавате, само да ядете и пиете знаете. *** иска да похапва и да се налива с ракия като туба ! 5 века са малко и те не Ви превъзпитаха, бяхте си племе грабливо и такова си останахте !

163

От Плевен

преди 4 години

Мда... Много сме гладни,нема пари, Бойко ни затвори , а и всички заводи и кръчми... Опасност, вирус нема...Иначе все за Гърция разправяме как ще ходим там на почивка. Ех, народе.. *** народ= страдание. ( Дано не се случи!)

162

Анонимен

преди 4 години

Какво плачете бе не ща сни ци? Искате заради вас да се изпотръшкат всички защото не ви се стои малко вкъщи ли? Умници сте големи!

161

Деян

преди 4 години

Нарочно го правят управляващите ни!Блокираха държавата преди 3 месеца за малко болни,отнеха ни правата.Психясаха ни всички,плашиха ни с масово умиране на хора,апокалипсис,хладилни камиони и т.н. и сега всичко отново.Искат цялата държава да страда заради Доспат и две села.Ами да ги изолират и готово.Като са некадърни да си ходят

160

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 163"Ще ме накарат да гласувам за партия ''Череп'' за наказание!!!!!!!!!!!!!"Ми идеално. Ще се смея с глас после като ви разпарчатосат и изнесат мутрите. Ще търкате билетчета докато просите.

159

Анонимен

преди 4 години

даже се чудя, как още не се е появило огнище в министерство на финансите ;)

158

Анонимен

преди 4 години

Ще гласувам за черепа само и само мутрата ББ и крадливата му гербава шайка да бъдат спрени.

157

Анонимен

преди 4 години

Партия ''Нове демокрация''

156

Анонимен

преди 4 години

какво толкова се чудите, закъсаха го от НОЩ и ГЕРБ и коалиционния партньор ДПС активира материала за каквото е нужно, то по тия села работят за 4-500 лева, за една една хилядарка, ще направят каквото трябва за да се осигури комфорт на управниците

155

Мутафчийски Щаба

преди 4 години

Хайдееее! Невиждана ярост идееее! Крий се мало и големоооо! А вие младите имайте поне малко уважение към тези които са ви отгледали! Слагайте маските и никакво море!

154

44535

преди 4 години

АНГЛИЙСКИЯ ВЕСТНИК ТЕЛЕГРАФ -ТЕСТОВЕТЕ ЗА КОВИД 19 УМИШЛЕНО СА ЗАРАЗЕНИ С ВИРУСА....ТЕ ТОВА Е ИСТИНАТА.ТАЗИ ИЗМАМА КОРОНАВИРУСА СЕ ИЗПОЛЗВА ОТ ТИЯ ГОРЕ ДА НАЛАГАТ НА ХОРАТА ДИКТАТУРА.СПОМНЕТЕ СИ ПЪРВИЯ ПИК НА(ЗАРАЗАТА) БЕШЕ ТОЧНО КОГА СЕ РАЗГОРЯ СКАНДАЛА С КЪЩАТА НА ТУЛУПА В БАРСЕЛОНА И НЕГОВОТО К*РВЕ ДЕТО ЖИВЕЕ В НЕЯ.И ТАКА БЕШЕ ОТКЛОНЕНО ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА ОТ СКАНДАЛА ,СЕГА ИЗДА ВТОРИЯ ПИК НА(БОЛЕСТТА) СЛЕД КАТО СЕ РАЗРАЗИ СКАНДАЛА С РАЗКРИТИЯТА НА ЧЕРЕПА И ЗАПИСА НА МИНИСТЪР ТАНЕВА

153

Анонимен

преди 4 години

Ще ме накарат да гласувам за партия ''Череп'' за наказание!!!!!!!!!!!!!

152

Анонимен

преди 4 години

Значи това прилепи не съм ял и нема да хапна никога!От къде се взе тоя проклет вирус?!

151

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 152И кои са "новите", които ще ви управляват, БСП ли? И как това ще промени мерките?Или си нямате идея и просто тролите за разпускане на нервите?

150

бай онзи

преди 4 години

Върнал се един ***, заразил жена си, а тя всички във фабриката ....кво му мислите ?