22

Уууу

преди 4 години

Аз бях възпитаван през 80те в училище и в къщи в интернационализъм, нямах расови предразсъдаци и общо взето рядко имаше расисти. Междувременно с годините се налагаше да работя в Арабско, в Африка, Азия и най-лошо в Индия и се сблъсках с техния вид обратен расизъм. Смятат ни за едно тесто с бившите им колонизатори, че белите са длъжници за мизериите в 3-я свят. В Пакистан гледат записи на екзекуции на бели войници. Има и свястни хора, но те са учили в училища и имат по-широк поглед към света.

21

До 17

преди 4 години

Поляците са горди националисти и когато излязоха на улиците стотици хиляди всички медий ги описаха като нацисти. Медийте са контролирани и са против всяка бяла държава, която се съпротивлява. И ние ако излезем с български флагове ще гръмнят, че сме животни и как ромите заслужават да наследят държавата.

20

И аз съм бял

преди 4 години

Осем години работих във ферма в Англия.Имаше хора от цяла Източна Европа,нямаше нито един чере,н,или ли,ла,в,въпреки ,че условията бяха много добри.Никога не е имало и помен от расизъм.

19

Анонимен

преди 4 години

Доказано е че когато дадеш повече права на цветнокожите се увеличава престъпноста при нас по бай Тошово време не се заключаваха къщите по селата няма кой да пипа а сега нападат бият убиват възрастни хора ограбват ги и получават смешни присъди

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Ще ги удуша, какво да ги правя....много мъка има в тази територия

17

Анонимен

преди 4 години

Дано да се изпозаразят всички и брекзита ще приключи по рано от предвиденото

16

Анонимен

преди 4 години

"1000" човека на антирасистки протест във Варшава ли? Хехе, нещо ме осъмни тая работа, най-малко защото много добре познавам поляците и лютия им патриотизъм. Понеже имам приятел във Варшава веднага го попитах дали са били толкова. Имало е макс 100 човека на митинга, а контра-протеста е събрал по 5 пъти толкова. Само за справка.

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Ако Ви пробитат фалшиви 20 лева и после вас Ви набедят за измамник. Как ще се чувствате?

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Полицаите убиват всякакви, ама за 20 долара да го удушат, къде къде има по тежки престъпления.

13

Анонимен

преди 4 години

Всъщност какво общо има цвета на кожата. Полицаи не са ли убивали и бели. Ама само тъмнокожите са чувствителни на тази тема. Като се чувстват несигурно, да се връщат от където са произлезли

12

НемаТакЪв

преди 4 години

Интересно как няма големи общностти на чернокожи в Азия. А сега ни нападат, че сме ги приютили и сме им дали шанс. Брей, че нахалство ама. Защо не отидат в Китай да видят дали ще им постелят. Или пък да си изберат произволна държава като Виетнам. Дреми им на азиатците за техните претенций и права. Или ще спазваш техните укази и уважаваш тяхната култура, или ще те качат в багажното на първия самолет. Айде у лево.

11

Анонимен

преди 4 години

За щастие подобни сцени скоро няма да видите в Източна Европа. Интересно ми е да видя колко време ще трае митинг на 100 м.аймуняка в центъра на Белград или Загреб примерно.

10

Анонимен

преди 4 години

Има расизъм но срещу белите образовани и трудолюбиви хора, които работят и плащат данъци, с които правителствата издържат всички останали маргинали.

9

Анонимен

преди 4 години

Всичките тия бели хиляди и милиони и не знам още колко си наясно ли са, че огромното мнозинство от тези, които защитават - черни или араби всъщност не работят, но западните държави дават милиони, за да ги изхранват, защото са на социални помощи. За целта работят същите тия протестиращи, както и белите роби от Източна Европа, които им работят по полетата и обгрижват старите им пенсионери.

8

Анонимен

преди 4 години

Интересно как там в UK никакви закони вече не важат, щом африканци и техните "антифа" гаджета са решили да се съберат да мародерстват. По закон нямат право на подобни митинги по време на пандемията. Гледам 10000 м.аймуняка на едно място. Ако бяха 10 бели човека на площада спецотрядите щяха да ги бомбардират от там за 5 секунди.

7

Анонимен

преди 4 години

До БялЗа 20 доларова фалшива банкнота да те убият като куче, не знам някой бял да е пострадал толкова за това.

6

Нерде

преди 4 години

Никога няма да ги разбера тези обърканите бели дето уж се срамували от цвета на кожата си. Смятай за какъв вид манипулация говорим. Жал да ти е за такива. Няма нищо по-нормално от това да се гордееш от това коет си. Бели сме, бели са ни родителите и никога не трябва да се срамуваме от това. Също не трябва да се срамуваме да налагаме нашите ценности в собствените си държави. На който не му харесва да си хваща партакешите и да се омита. Има и други континенти.

5

Анонимен

преди 4 години

Броите колко са били по площадите и смятате колко са маргиналите.:)))))))

4

Анонимен

преди 4 години

По статистика топ жертвите на гърмежи от страна на органите на реда в САЩ са белите, а след тях латиносите. Чернокожите са на трето място. Също така белите са на първо място насред убитите от улично насилие в САЩ, а то предимно от чернокожи. Протести, кога ?!

3

Бял

преди 4 години

Ако бе мирно седяло,не би смърт видяло.За фалшиви пари ,какво иска ,да го потупат по рамото ли?Те чер,ните,като нашите ли,ла,вите никога не са виновни.