241

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 245То да си толуп не е лесно! Никой не отрича това, но COVID 19 e много по-устойчив и по-бързо се разпространява!!! Изолацията е да се запази здравната система и да се даде възможност евентуално за създаване на ваксина. Видя какво стана във Видин и Ямбол! Няма да има кой елементарна здравна помощ да ти даде. Тези трупове ще ги бройм ли? Не само за COVID. Слушай чалгата на Слави и заупокойните речи на Радев. Да е ***, да ти го набие човек. Ама акъл няма как да ти се вкара!

240

Анонимен

преди 3 години

Преди месец ги беше сметнал 500000 :)

239

някой

преди 3 години

Мангъров е крайно неприятен тип. Преди месец твърдеше, че по негови сметки 500 хил. българи са преминали през инфекцията, днес, месец по-късно били 280 000 човека и той бил познал. Баси наглия тип. Главният епидемиолог на Швеция публично си посипа косите с пепел и призна, че заради него са загинали хиляди шведи, тоз не спира да наглее. Ако последните 3 месеца нямаше карантина и ограничения, а живота си продължаваше, както миналата и по-миналата година, дали смъртните случаи щяха да са само 149?

238

Чебурашка

преди 3 години

А комплексите му по отношение на нежния пол избиват в откровението "Бойко ме слуша 40 минути и накрая ми каза:" Мангъров, ако бях една жена щях да ти пусна! ".

237

M.I.C.

преди 3 години

Не се ли умори този човек да обикаля медиите. То не бях 70%, то не бяха 500,000 дето изкарали и какво ли още не. Сега пък - нямало да има 2-ра вълна. Ако дойде втората вълна ще каже: "Това е нормално. Няма повод за притеснения. Covid-а отшумява. Аз казах, че 70% от населението трябва да го изкара".... абе мани. Не разбирам защо цял свят казва обратното. Дори и на шведите им "увряха" главите, а този продължава....

236

Чебурашка

преди 3 години

Мангъра е абсолютен комплексар, който използва пандемията за да блесне със знанията си, които смята, че досега никой не е оценил. Доцента иска да натрие носа на професори, които според него незаслужено носят тази титла. В същото време се кефи да се отърка във властта на силните на деня и да изтъкне, че те му вярват. Само абсолютен комплексар може да се провъзгласи за "гласът на науката", който бил чут от Бойко Борисов. А комплексите му по отношение на нежния пол избиват в откровението му

235

Анонимен

преди 3 години

Швеция, Англия и САЩ опровергават напълно Мангъров. както и не успя да си пробута безсмислените бързи тестове за наша сметка. Ние правехме същото, каквото правеха Германия и Япония като медицински мерки и тестване. С много по либерни ограничения. COVID 19 все още го няма в учебниците по медицина и още не са полагани изпити на него. Та някой да си къса дипломата. Нещата се променят, Мангъров не.

234

9К51

преди 3 години

Докога ще рекламирате безплатно този *** - Мангърката с неговите дивотии!? Ако се водехме по акъла му, сега да сме като Швеция с 3500 починали .... то бива плурализъм на мненията, но това означава ли, че трябва да се говорят откровени дивотии само и само някой да си направи реклама. Току виж Мангърката спретнал някоя партия "Няма такава пандемия" и хоп захапал държавната баници, тоест депутат в парламента.

233

За страха и паниката

преди 3 години

С забраната на брифингите на НОЩ всеки ден ще се изявяват такива като Мангъров.Днес човека сметнал че 280хиляди са заразените, след дни ще каже че са 400хиляди.Какво ще стане с хората които вярват че има такава зараза а те са над 80%според социологическите изследвания.Тези хора ще психясат след 15юни когато ще почнат да кацат и влизат през сухопътните граници милиони туристи.Тогава Мангъров ще се развихри а какво ще стане с хората които се страхуват?Хубав лош НОЩ носеше отговорност за казаното

232

Анонимен

преди 3 години

Какво му е честното на Мангъров - в медицинските среди му се носи славата на мошеник. Всички страни, които не взеха мерки на време и чакаха стаден имунитет дадоха много жертви и смъртността в тях е 10-15 %. Толкова нахално бездарие второ такова в българската медицина няма

231

БЛАГОДАРИМ !!!

преди 3 години

Браво, доцент Мангъров !Благодарим Ви, че казвахте ИСТИНАТА и успокиявахте народа тогава, когато нощните хиени на Бойко всяваха страх и паника у народа.

230

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да говорите срещу Мангъров ще трябва най-после да разберете, че тази зараза трябва да мине през 70% от населението преди да си отиде.И това ще се случи с или без Мангъров, с или без плювните по него.Вирусът не признава заповеди, най-малкото ще признае тези от Бацо и щабарите.Страхливците да влизат в мазетата си, да се завиват през глава и да чакат Торбалан(вируса) да ги подмине. Вероятността да умрат от пдихично заболяване или от страх е по-голяма, отколкото от вируса!

229

Анонимен

преди 3 години

Това твърдение не се подкрепи нито с изследванията на шофьорите от градски транспорт в София, нито от полицаите, нито от извадките в Банско.Просто си прави вятър, а го тиражират медии, използващи го за определени внушения.За тази си теза може, да напише доклад, и да го защитава в научните среди. Но това няма да стане защото там ще се изложи пред компетентна аудитория. За пред медии и сбиране на публика, която може само да вярва, но не и да провери обаче става. Е затова е цялата работа

228

Анонимен

преди 3 години

Най-вероятно е прав. А може и повече да са. Но нали циркове трябваше да играем, чеда теглим заем - що да не си поиграем на паника?

227

Анонимен

преди 3 години

До Поручик РжевскиВ какво излезе прав?За стадния имунитет,за сухите пръчки или за 280 000 дето уж били срещнали вируса,но пък нищо не усетили.Освен това има много поздрави от Борис Джонсън,който и той слушаше такива *** ,каро него.

226

Активист на БСП

преди 3 години

Мангъров е достоен за министър на здравеопазването !!! Бойко да гони Счетоводителчето и да назначи Мангъра !!!

225

Дарвин

преди 3 години

Значи Мангъров взема жена си, деца, внуци, влизат без предпазни средства в инфекциозно отделение за 24 часа, в директен контакт с болни от COVID. След това се заключват във ферма (може и риалити да се пусне), за срок от 2 месеца, с храна и пиене каквото искат (може и аспирин). Тогава ще стане ясно, дали си държи на думите, или само ги плещи като Тенгеле във Швеция.

224

Анонимен

преди 3 години

Какво му е честното на Мангъров - той е некомпетентен в областта на епидемиологията и математическатат статистика. Главният епидемиолог на Швеция, където се прилагат идеите на Мангъров вчера подаде оставка и се извини, а жертвите в Швеция са към 5000. На ви стаден имунитет. По сметките на математика проф. Витанов в БГ са имали контакт с витруса между 15 и 30 хиляди души. Това е истината.

223

Анонимен

преди 3 години

Този умник да каже как ги сметна тези 280 000 човека?В носа ли си бърка или гледа в тавана и се почесва по главата?

222

Поручик Ржевски

преди 3 години

Браво Мангъров, един от малкото, който не се поддаде на масовата психоза и излезе абсолютно прав. Всяка година статистически умират 1500 човека от пневмонии. Така че тези 140 човека са малка част от годишната бройка. Около 200-300 умират на ден от старост. Но премиеро и Мутафчийски се оказаха големи паникьори, даже жена ми се държи доста по-стабилно от тях, въпреки че по принцип си е паника.