22

идетрибунал

преди 4 години

Чакаме плешивият маршал да се появи с бяла престилка,нали е бил велик лекар спец!Маршале, идва времето на народния трибунал!Цялата хунта барабар с НОЩ ще ви изправят пред военен съд.Спомни си за кофцезите,трупове,чували и фризери.От сега да ти рекна, не си спомняй за думите на Адама от Опасен чар за СЦЗ втори отряд и бай Ставри.За вас спецотряд в наново откритите уранови мини в Бухово със светещи номера в синьо зелено.....сещаш ли се маршале

21

До 15

преди 4 години

Политическо самоубийство е изключително рядко събитие, за България невиждано! Все пак по стара българска традиция рибата се вмерисва от към опашката, а не от към главата. Виждаш какви хвалби и гордост се исзипва от Борисов колко добре сме се справили. Прав си за медицината. Пораженията са катастрофални.

20

Златина

преди 4 години

Защо отменят брифингите на Щаба? С какво ще си уплътнявам времето сутрин, докато си пия хапчетата?

19

Анонимен

преди 4 години

Искам всички тия които само злословят против щаба и правителството да бъдат издирени по IP адреси и изправени пред българския съд.

18

Факт

преди 4 години

Намалиха тестовете с около една трета. Преди правеха по 1700- 1800 теста в Сряда, Четвъртък и Петък.Сега гледам правят по 1100-1200 теста в тези дни.Правят го за да изкарат по малко болни. И въпреки тези действия болните продължават да се увеличават.Вируса не само не си отива, но в момента нараства.

17

Герберал Паникьорски

преди 4 години

НЕВИЖДАНА ЯРОСТ СЕ ЗАДАВААА.........

16

Анонимен

преди 4 години

Е нали вожда каза ,че е най-добрия из между колегите си по света няма друг като него и затова сме отличници ,а дали е така ? Щото В Гърция и Албания много вече дни нямат нито един заразен ? Не мога да повярвам колко е самовлюбен нашия и колко много *** има само и няма как да не направи впечатление само един единствен ЖУРНАЛИСТ ,който беше от телевизия 7/8

15

Анонимен

преди 4 години

От какво е починал?

14

Анонимен

преди 4 години

Ей не свършва тоя гаден вирус. Айде да изчезва вече да го няма.

13

(-_-)

преди 4 години

Искам всички тия, които плашиха хората да се извинят публично и да обяснят кратко и ясно, че изпълняват политическа поръчка. Това, което се случи няма нищо общо с медицината. Всички тия мерки са безпредметни във вида, в който бяха наложени.

12

Анонимен

преди 4 години

Навремето като гръмна Чернобил що се криело, сeгa що се съобщавало. Прости *** та дрънчат на кухо, пишете какво бихте приели за доказателство разбира се вие не бихте приели нищо, важното е да си заработвате стотинките. Или сте от някое НПО и искате да саботирате БА, скоро ще ви секнат стотинките и ще седите гладни.

11

Анонимен

преди 4 години

Дупнишкото комплексарче пак ли навлече униформата с подарените пагони и тръгна да плаши хората.Още ли не схвана, че беше употребен и Президент на мисирките няма да го направят.

10

Анонимен

преди 4 години

А Боце и маските ще маха от 15, пазете се хора, на тия де-б-или за верни решения не може да се разчита

9

Анонимен

преди 4 години

Повече тестове, повече болни, ясна работа. Никой не обръща внимание обаче колко са излекуваните дневно, които от около седмица в пъти надвишават бройката на заболелите. Междудругото къде е Ужасена липсва ми. Трола явно се е успал тази сутрин!

8

Шокирана и ужасена

преди 4 години

Заразата се разраства! Става страшно! Защо се отмениха КПП-тата? Защо се отменят маските? Това е безобразие! Не искам да ме слагат в чувал и хладилен камион, заради шепа алчни търговци и алкохолици!

7

анонимен

преди 4 години

Още ли се състезавате!!!????? Светът вече е в друго измерение. Събитията вървят със скоростта на светлината. Държавата присъедини ли се към искането за независимо разследване на ковид 19? Още в началото си помислих , че искате да ме убиете и продължавам да мисля така.

6

Анонимен

преди 4 години

Е-изобщо не виждам вируса да си отива, а мерките се свалят напълно. НУЖНО Е ДА СЕ УВЕЛИЧИ ТЕСТВАНЕТО. ПО 10 000 ПОНЕ НА ДЕН....

5

Анонимен

преди 4 години

За какво отпадане на мерките говорят,те вървят нагоре?

4

Анонимен

преди 4 години

Нормално е бройката да се увеличава. *** хукнаха по заведения и магазини и резултатите са налице.

3

Анонимен

преди 4 години

Лъжем, мажем. ГЕРБ