58

Bad Company

преди 3 години

Ще минат няколко седмици. Ще се направи анализ на хилядите "групи" във фейса които подстрекават към насилие и безчинства. Да се обзаложим ли кой ще е на дъното или и вие си мислите същото? Що ли маргиналите във Франция и те се "сетиха" за едно полицейско насилие и тръгнаха да плячкосват в Париж? Същите бре, ония, с раничките на гърба и маски на лицата! ............Виждал съм ги на живо преди 15 г . в Дженова/Генуа/ . Отврат неземна. Анимали.

57

Анонимен

преди 3 години

До 48 След като един процент от богатите , държат пари , колкото 90 процента от останалите американци , ти какво искаш . Да не плащат данъци Фактът си е факт , намалили Тръмп техните данъци - намали ги , увеличи ли на обикновените американци - увеличи . Отделен факт е ,че много от богатите компании , особено технологичните плашат някакви трохи за данъци, ползвайки врътки и офшорни зони

56

Анонимен

преди 3 години

Според мен от изгледаните записи човека не се чувстваше добре още преди ареста.

55

Анонимен

преди 3 години

"Дъщерята на Джордж Флойд: Татко промени света!"Ми... не. Малко от "роднините" на татко ти си напазураваха безплатно по магазините. Нищо повече не е станало...

54

Подкрепям Тръмп

преди 3 години

Тръмп да изкара армията и да им спре кока-колата и бургерите (национална храна) на тия, че са се превъзбудили от толко много въглехидрати и захар... Басиму и животните брато

53

Шоп

преди 3 години

Разбира се, че е добър човек.Само веднъж е участвал в грабеж, а иначе е отишъл да се снима в порнофилм в Минесота, защото в Хюстън, Тексас не е могъл да си уреди роля в порнофилм.

52

Анонимен

преди 3 години

В Африка е последната държава в която все още има робство макар и извън закона уж това е Мавритания .Северната част на Африка е населена от бели араби, далеч не е черен континент.

51

Тъмнокож Не-негър

преди 3 години

До 0II0В ЮАР е пълно с бели расисти. И не само там

50

Анонимен

преди 3 години

нищо не е променил А,трябва ! Тея мързеливи нагли Търтеи само ядът,крадът и се дрогират и лежът на плещите на белите работещи !Никакви социални за тея ,ни в Сащ,ни в Европа -да си идат в Африка !Какво работи майка цуцолана с три метра бели нокти ?

49

До 55

преди 3 години

Това съвсем не вярно!!!

48

Кондьо Индиец

преди 3 години

Типично по африкански тертип, търсенето на справедливост се проявява в бунтове, палежи и т.н.

47

Анонимен

преди 3 години

Точно пък твоя татко го промениМангусите нямат пари и им дойде бонус да могат да обират на свобода магазините

46

0II0

преди 3 години

Одете си Африка - там няма Лоши Бели Расисти!

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40 Питай убитите цивилни в Близкия Изток , какъв е добряки въобще хората , където САЩ е взела на мушка природните богатства Уж Венецуела не е терористична организация , а САЩ им е наложила убийствени санкцииНе е добър човек Тръмп .

44

Обективно погледнато

преди 3 години

Онези го убиха.факт ,НО има има инфо в мрежата ,че бил дрогиран лежал е в затвора за в. Грабеж и май платил с фалшиви 20 долара.

43

Bad Company

преди 3 години

Дискриминация било. А тъмнокожите собственици на магазини които бяха плячкосани на същото мнение ли са? Ква "дискриминация" бре, при тъмнокож президент в миналия мандат? Да, чернокож президент на уж бяла Америка!

42

Хаха

преди 3 години

***, едвам смогваш са триеш коментарите. Викай подкрепа

41

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОпс,да извинявай не забелязах буквата,вяра е,но другата дума е ЯЖ,а дори и месо да е,ако приемем буквата която не се вижда в думата,пак е агресия и специално сложена в ляво

40

пенсионер

преди 3 години

от снимката ми се повдига - явно съм генетично "повреден" да ме отблъскват африканци! дано Белите Държави отнова станат Бели!!

39

Анонимен

преди 3 години

Две гурилс създали трета.