49

Анонимен

преди 4 години

Както би казал генерал Мутафчийски -руснаците НЯМАТ 300,000 имота в България.Това е като лъжата за 250000руски воинизагинали за освобождениетона България във войната от 1877-78 година!!Руснаците са 5% от туристите в България,защо са ви толкова важни на рубладжиите и на гроз/ната нямам представа!Само това от април до септември слушаме,колко доматаджии отишли в североизточна Гърция и колко били руските туристи,явно за такива писаници се плаща.Омръзнахте вече,противно е.

48

Анонимен

преди 4 години

Наличието на руски туристи е индикация за изключително ниско качество на туристическата услуга.

47

Цола Драгойчева

преди 4 години

До анонимен 48Я товарищ ми отговори в коя от останалите 29 най-развити страни в света имаше режим на тока?

46

Анонимен

преди 4 години

При СССР Бълария беше сред 30те най-развити икономически страни в света.След 30 години демокрация и западна ориентация, НАТО и ЕС, България е бедна като африканска държава от третия свят и първа по смъртност в света.

45

Анонимен

преди 4 години

На бг морето не смятам( за съжаление) да ходя докато не свършат мутрите там. Докато всички които работят на морето не минат дълък курс за елементарна култура, за цивилизовано поведение, човешко отношение, възпитание.... и т. н. Докато работниците там не се задължат да се къпят, бръснат и облекат чисти дрехи когато отиват на работа. Докато не се научат да посрещат хората с усмивка, вежливо и с подходящо поведение. Докато не се научат да сервират кафето топло, бирата студена.

44

Тръц

преди 4 години

Те и да дойдат, пари от тях няма да видите....нито назначените ни хотелиери милионери,нито въобще някой от измислените ни бизнесмени.Майка им партията нали обича руснаците, а на руснака все му се струва скъпо, ако можевсичко да му е без пари...та, измислените ни бизнесмени да си ги осиновят руснаците и даси ги дундуркат.

43

Анонимен

преди 4 години

Като е имал интерес СССР, що не ни направи такива?

42

Анонимен

преди 4 години

Спокойно ще дойдат британски благородници.

41

реалист

преди 4 години

нека не се надценяваме. В сравнение със съседите, ние сме септична яма. Колхозниците е най-доброто, което може да ни се случи. Кой не скача е червен.

40

Анонимен

преди 4 години

Руснаците досега бяха единствените, които се навиваха да си плащат, за да плуват във фекалии. Е, явно и това кранче секва. :)Помнете ми думата, ще дойде ден, когато тия бетонни кошери по морето ще ги сриват с кеф.

39

Зозо

преди 4 години

До ФактЯ се скрий някъде с руските си факти, стил ТВ атака :)))))))))))))))))))България никога не е имала по-голям БВП в историята си. Аман от елементарни комунисти

38

Анонимен

преди 4 години

по-добре да не идват, с толкова русофоби тука

37

Анонимен

преди 4 години

СССР имаше интерес от политически, военно, технологично и икономически силни съюзници от Източния блок. Днешните "партньори" имат нужда от пазари и евтина работна ръка и геоплитически слуги, а не от икономически силни и политически независими "партньори".

36

Българин

преди 4 години

Мдаа. За къде сме без колхозниците.Ако на са те, Родината ще остане без туризъм, защото *** получават най-големите заплати в света, и само визите ги спират да идват на стада и да си харчат рублите на воля!

35

Анонимен

преди 4 години

До ФактКакво искахме и какво получихме преди 32 години. Но така е като има една партия в София като СДС която се пребоядисва на НДСВ а сега на ГЕРП, за да си пълни джоба от народа.

34

До 34

преди 4 години

Ами на кукуво лято, ето кога.

33

Анонимен

преди 4 години

Че те руснаците не са си тръгвали от морето! Искате да дойдат още ли? Тогава Ангелкова да си ги вземе в тях вместо да се чуди как да се снима с някоя западна звезда?!

32

Анонимен

преди 4 години

А богати американски туристи кога ще дойдат?

31

До 29

преди 4 години

Ами те ще си идат в Сочи, ако и англичани не дойдат направо са разпродават хотелите нашите мутри.

30

Калеко Алеко

преди 4 години

Имаме си достатъчно руски туристи по Черноморието които пребивават целогодишно. Такива които след перестройката със заграбените от раздържавяването на СеСеСерето пари, дойдоха у нас и забравиха да си отидат, купиха си къщи и сега руският се е официален език по нашето Черноморие, по същия начин както в Крим руският измести украинския и се превърна в официален език. Сега ще чакаме "зелените човечета", които някои "българи" ще посрещнат с хляб, сол, свалени *** и заветното: "Здравствуйте братушки"