54

бай ганю

преди 3 години

практиката на герб е да влачиш крадеш и да си в далаверата до като те хванат а след това си има хора за да те оправдаят и излезеш невинен

53

Анонимен

преди 3 години

Ми то хубаво ,че органите на реда работят по проблема от местните избори насам , ама ние ,киндибитенките,вече го изгълтахме отровния пушек..сега вече наша Мара честна

52

Анонимен

преди 3 години

Бойко се отнася със своите приближени като почистващи кърпички. Забърсват мръсотията, която е сътворил и хоп в казана за боклyк.

51

Анонимен

преди 3 години

Мартинчо, прав си - проблеми има много.Защото вместо навремето да правим революции и да се бунтуваме срещу продажното управление н комунистите, както сториха другите изт. европейски държави, нашите бащи се натискаха да стават комунисти та да крадат по-лесно. Ами знаете, че Гергов сложи ръка на ЦУМ незаконно. И кво?За средния българин краденето дори е престижно.Наследихме не друго - наследихме комунистическото мислене.

50

Анонимен

преди 3 години

И Нинова е уволнена за кражби и злоупотреби, но вижте я сега, шеф на най голямата опозиционна партия.

49

Анонимен

преди 3 години

До 55Всичко идва от Зайчарника !... и олигарсите, и клошарите, и политиците, и Парламент, и Премиер, и Президент.

48

Анонимен

преди 3 години

Bijkov e samo vyrxyt na aisberga , Goranov se pravi na lud dokoga????

47

Анонимен

преди 3 години

Долу Мутрата и шайката му!

46

Анонимен

преди 3 години

От приватизацията се облажиха основно хора от бившата БКП. Парите им до сега сто пъти са се изпрали.Как да им хванеш края?

45

Истукан

преди 3 години

На негово място подобен ли ще сложи? Всичките от ГЕРБ са такива бизнесмени, точещи пари. В ГЕРБ си узаконяват незаконния бизнес. И да има кадърен, ще е в синхрон с останалите дето злоупотребяват с властта.

44

Martin

преди 3 години

Какво общо има ЦУМ с къщата в Барселона? В правова държава всеки отговаря за действията си, съгласно Закона.С кого ли? Ами бих казал, с който и да е. Всеки би бил по-добър вариант. Стога да не е от антуража на мутрите и олигарсите. То в България по-лошо няма как да стане:- всяка година намаляме с 50 000 души;- ако нямаш пари, не можеш да се лекуваш;- образованието е под всякакво ниво, закрити са над 1500 училища;- градовете са пълни с просяци и клошари сред които повечето са с образование

43

Мюмюнчо

преди 3 години

Крадци!

42

Анонимен

преди 3 години

Борисов доказа, че е незаменим.

41

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Ода за Бойко БорисовБойко от всичко разбира. Вожда пред нищо не спира. Всеки проблем ще реши. Никога Той не греши. Бойко признат е спортист: каратист, тенисист, футболист. Доктор на пожарникарските науки. Не е като някои неуки. От сега и занапред Бойко е езиковед. Изборите нашият месия все печели ги на вересия. Личният му лекар-Лъчо вече е доцент. Бойко пък се цели...в бъдещ президент.Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, полицията, медиците, институции и граждани.2014г.

40

Анонимен

преди 3 години

Следващия ще е като сегаштия на тиквата кадрите са му все такива хвани единия, удари другия та и той да е посредата.

39

Онбонго дава Любов

преди 3 години

АВЕ СИЗАР

38

бай ганю

преди 3 години

пределно ясно е че и на този ще му се размине само със отстраняване а не със разнищване на случая до крайпрактиката при герб е че едва когато някой го хванат то настъпва отстраняване а не се действа на принципа да не се стига изобщо до управленско нарушениесуджуци,тераси,къщи за гости....колко ли са случаите с нарушения за които няма да чуем?поредния прах в очите на народа с този случайгербер или дпс не лежат в затвор и до като това несе случи с поне един този *** няма за какво да се пери

37

Анонимен

преди 3 години

Айде нека се оправдае ,че е казвал с тоя знак само здрасти по скайп . За незнаещите Хитлер идва на власт благодарение на израелски банкери . И другото по интересно е ,че Винету от писателя Карл Май е била любимо четиво на фюрера , както и на Борисов . Съвпадение? ... не мисля !

36

Анонимен

преди 3 години

А на Първанов хотелите??С какви пари придоби Първанов хотелите?

35

Активист на БКП

преди 3 години

Много хубаво ! Ама тоя ,който подписа договора за *** с Италия ,си кара ЖИПКАТА и бибитка по пътищата на България...