275

Назарет Наисус

преди 4 години

Някой фалшификатор е преименувал с фалшиви имена Източната Римска ИмперияА и титлата "фараон" е изцяло фалшива мистифакацияВладетелят на Египет се наричал "ХОР НЕБТИ НИСУТ БИТИ СА РА" в превод Хор на Небето синът на РА то ест СЛЪНЦЕТО и прочиеАз виновен ли съм че на енгелезки се казва вместо Небе-Скай същото Бул-Го.ведоОнея сакси съскали в Англия като такъв език е невъзможено да съществува пък и те са под съмнениеПоложително в буквата "ЕКС" е че в Русия пият всичко на ЕКС тъй че МИР

274

Първият....УБИЕЦ

преди 4 години

Цветовата ГАМА е базирана на ПСИХОЛОГИЯ и ПСИХИАТРИЯ и ако залагаш само на ЧЕРВЕНИЯ цвят рискуваш СМЪРТНА присъда или затвор доживот ако е забранена1 март ама това е стария 1 марс- месецът а даже и денят на на ВОЙНИТЕДревния Египет имали най-голям култ към ЧЕРНИЯ цвят и сами наричали държавата си ЧЕРНАТА ЗЕМЯ а се кланяли на Богът СЛЪНЦЕ,денят,светлината и прочиеА червеният им цвят символизирал че само ФАРАОНЪТ е УБИЕЦ и абсолютно никой друг египтиянин е нямал право без знанието му да убива

273

БУЛГАР МУУУУ

преди 4 години

Харесва или не Ви харесва според АНГЛИЙСКИЯ език България е кръстена на името на животното Г"оведо то ест Бик и нито Васил Левски или футболния клуб кръстен на него имат нещо общо с товаОще повече че по абсолютно целият свят се приема за даденост че цветът на Г.оведото е ЧЕРВЕН защото психологията на хората и останалите животни на Земята е абсолютно същата като при Биковете само че при тях нещата са явни а не скритиПрекаляването с ЧЕРВЕНИЯ цвят води до електрическия стол дори в Ю Кей и САЩ

272

Додо

преди 4 години

Само ще припомня, че негро на име Майка Джонсън застреля в Далас, Тексас 5 евроамериканеца полицаи през юли, 2016г. в добре планирана стрелба със снайпер. "Протести" нямаше. През 2017г. пак в Тексас, двама полицаи, единият - негро, при арест убиха по същия начин, 46 годишния евроамериканец Дейв Тимпа. След като вече беше починал от задушаване, а ***-ченге явно не знаеше и си правеше шеги него..."ставай, *** те вика за закуска" му казва. Видеото засега е в тубата. "Протести" нямаше!

271

!

преди 4 години

Поредната фалшива новина. Важно е да има комфорт за пропагандата на раша и плюене по САЩ и ЕС. Стига с тази пропаганда, има някакъв малък протест в САЩ и в България го изкарват едва ли не революция. От корона вируса за 3 месеца в раша са умрели над 20 милиона а над 100 са заразените но това не се споменава в нито една българска медия.

270

Лотария Зелена Карта

преди 4 години

Търсим меркалии за заселване в САЩ - еднопосочен билет до Минеаполис.Идвайте тук, живота е гот, парите са по дърветата, а ако нямате храна всички магазини са отворени сега.

269

Додо

преди 4 години

Едва ли полицаят е убил *** умишлено. Не е възможно да е толкова ***, полицаите минават IQ тест а той е знаел, че е на камери. Трябва да се изчака съдът да си свърши работата. Кардиолог изказа мнение, че е възможно да е било съдов инцидент. Случващият се в момента погром няма нищо общо с протест, това си е активно мероприятие от кошницата на антихристиянските, антиевропейски НПО-та на Сорос и сие. Разбиването на магазини и кражбите на телевизори, колела и касови регистри не е протест...

268

Гост

преди 4 години

А ние, наследниците на великите Българи, както винаги слушаме и изпълняваме. Носете маски до второто пришествие. Има ли по-малодушно население от българското.

267

Анонимен

преди 4 години

до 281Ама най- ме накефи бат Киро в тоя клип последните му думи :" Откъде ви намериха такива гoведа като вас? Най-големият бokклук сред бoклуците ни управлява в момента. Чао!"

266

Анонимен

преди 4 години

Дребна но съществена подробност е да се отбележи че протестиращите за човешки права са се разделили на банди и групи които воюват помежду си кой да открадне повече от разбитите магазини и коя банда от кой магазин има право да краде.Има доста пребити и ранени и то не от полицайте ами от схватки между отделните групировки.Поне двама са наръгани с ножове и един ранен с мачете или сатър.И още доста с рани от изгаряния и нарязани със стъкло докато се бутат кой да отнесе повече от гепеното.Смешници

265

Анонимен

преди 4 години

Нямат корени ве брат, тя може и да е чувала от дядо си че произлизат от Англия и тем подобни-----Ти какви корени имаш бе, клоун? Сигурно и на прадядовците си имената не знаеш. Знаят си историята и кмат документи от поне 200 години тези там.

264

Анонимен

преди 4 години

Когато ти пускат куршуми от ляво и дясно,щеш не щеш вървиш в пътя!И пищиш за права!

263

toto

преди 4 години

Тука у наше село като прочетохме новината и се възмутихме страшно силно, чак до небето. Бабите сега учат името на негатива /нали обратното на бял е черен/, а дядовците скърцат с чейнета и точат сърповете. Един магазин имаме на мегдана, ама ще го запалим, в знак на световната загуба на негативчето. Спокойно, Кирето и той беше на събранието и каза, че ще си изнесе стоката, и даже и той ще пали. Ако ни хареса, тръгваме с москветата за майнаполис.

262

Анонимен

преди 4 години

Публикували от полицията някакви кадри от камерите на полицаите , ама толкова цензурирани , че разбира се нищо не може да се разбере . Добре ,че има много камери на магазини и очевидци са снимали , и няма да могат да го потулят случая .

261

Анонимен

преди 4 години

Гледайте най- новия клип на Киро Брейка от преди 5 часа в тубата за Слави Трифонов! Направи го на мармалад!Браво, бат Киреее!

260

Анонимен

преди 4 години

На САЩ това им се полага даже повече и то много кратно че да не могат да се оправят 1но десетилетие.

259

хмммм

преди 4 години

Не че Байдън и Хилари са по-хубави , ама с такива скрити расисти като " рижавият клоун " , какво да се очаква Чета , днес иска да спира ядрените централи на Иран . Санкции ги чакат страните , които им сътрудничат. Не им ли омръзна на САЩ - санкции , войни , преврати , ако не им играеш по свирката. Защо не си погледнат на какво прилича собствената им държава , а тръгнали да оправят останалия свят Дори протежетата им в Хонконг ги молят да се спрат вече , защото ще им навредят

258

Анонимен

преди 4 години

ДО 275 А ти оня *** щото си много адекватен, затова изтипосваш пост без никаква връзка с темата???Палячовски шмиргел, що не си лягаш че ставаш за срам !

257

преди 4 години

Ако в тая полицейска държава бяха арестували убиеца веднага, сега нямаше да сърбат тая попара. Но дойде им акълът в главите, макар и 4 дни по-късно...

256

Darti Mudi

преди 4 години

Щатите не ги мислете , те са цял континент. Могат да си позволят да затворят два три щата и пак не им пука. Ще си напечатат долари колко си искат и пак са нъмбър уан.