274

Радиоточката 2

преди 4 години

а иначе предимствата на дигиталните технологии са именно в тяхната географска необвързаност. Дигиталния център в областния град вероятно ще отглежда дистанционно доматен разсад в прилежащите общински села, сензорно ще измерва ракиения дъх на местния кмет, местния мастит фермер и певачката в селската кръчма. Всички данни отиват в дейта лейк и служат при производството на селска пукница. Доматите са за мезе .. аутарк икономика...баси ., Руци, това е гениално ...просълзих се

273

Милена

преди 4 години

Покажете кой му пише речите на президента! Да го видим, да разберем повече за него... От генерал направихте човека *** интригант! Не само уволнения и импийчмънт, направо екстрадация дълбоко в Африка трябва. Да ни е срам от президента, който и без друго в България не пее в хора... интриганти и мишкари са това. Ужас

272

Гражданин

преди 4 години

Хаосът го забърка този хаотичния и все повече набира скорост към собственото си развен чаване :))) Ами погледнете реално - какво е свършил изобщо ?! Ако плюенето и храченето е работа,за което получава една шапка пари,то и аз се нареждам на опашката за такава работа... Аман / тук не иде реч за столицата на Йордания,де /от неговото президентству ване !

271

Анонимен

преди 4 години

До ИстуканТи не разбра ли,че тази карантина е по цял свят,не е само у нас,има си международни служби,институции и т.н.,които преценяват какво да се прави!

270

Анонимен

преди 4 години

Хаха, може да опита да даде съвет за магистралите на Путин като ходи за парада и мола в масква, все пак както е известно в азиатската сатрапия все още няма построена НИТО ЕДНА магистрала. Тъкмо после като го самоубият,няма да може да се върне и да дудне тъпотии.

269

Анонимен

преди 4 години

Тя и сега държавата управлява държавен резерв от горива и защо да не продава от него като така или иначе го върти на няколко години горивото и подменя? Таман поддръжката на резерва ще се самоиздържа. Трябва да се прави международен конкурс за мениджмънт и не е толкова страшно. Президентът е пилот и има някакви съветници, но са доста слаби и все политизират, а той като пружина изговаря чужди думи. Сякаш не разбира какво говори, но говори...

268

До истукан

преди 4 години

Хахахахахахахахахаха....Що тъй не си поумнял ве ....

267

разБОКО

преди 4 години

Има снимка на фърчилото в един сайт.Юруш да го плюете,че ви махам от чиновническите столчета и отивате да копате на село.

266

тита

преди 4 години

Тука станало за пръскане срещу ДДД. Налазили всякакви *** и прочие...не ви се слуша истината , нали ? Кьовеши та Кьовеши - само вас чака да я повикате...ама и материал като водача си.

265

Анонимен

преди 4 години

Радев изглежда така,все едно някой 150килограмов ш()пар да дава съвети за здравословен живот и отслабване ....

264

Анонимен

преди 4 години

До Истукан"Аз предлагам ... "Предложението се отхвърля.:))

263

Анонимен

преди 4 години

Тука един пише,че името на Каракачанов,било турско,защото имало "кара",амога ли да питам думите КАРА-нтина,КАРА-м(управлявам),КАРА-бина,КАРА-ница,КАРА-вана,КАРА-вела(плавателен съд),....... и други думи с КАРА,все турски ли са?Хайде,бе!Я се спрете малко!

262

Анонимен

преди 4 години

Радев влезе и армията, доведе я до разруха и дезертира.Преде три години влезе в Президентството, превърна го в русофилски Зайчарник и туристическа агенция на жена си, и са опитва да предизвиква хаус в държавата с перманентни заплахи да изкара Зайчарника си на улицата.

261

Истукан

преди 4 години

За измисленото извънредно положение трябва да понесе отговорност правителството на Борисов и да плати загубите на частниците. Аз предлагам да заведат дело частниците и да осъдят Боисов за загубите. Най-добре в международен съд, но може и в България. Вече Борисов е осъден за клевета в България.

260

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 290Аз чакам рейтинга му да стане едноцифрен. Ще е абсолютно безаналогов.:)))))

259

Анонимен

преди 4 години

качествени млади специалисти - бол! с лопата да ги ринеш, байно! работници няма! бийтбоксери - млади специалисти! да се снимаш с тех!

258

Анонимен

преди 4 години

От както Будьони престана да реже бели лентички Хаосът сякаш само това чакаше. За зелен хайвер без да си допие бирата отиде Мишо, комуто Ването такова ало му направи, че ехото се чу чък в оня крй на онази тераса на която паркира адансьора на мистър Плюъро чието паролно име Цвю стана символ в сересетните борби дорде за бог знае какви мъжки добрини тьощулинка по женски усмихвайки се му преметна едно 5600 апартаментни кв метра

257

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 282Ако Кьовеши почне да се позанимава малко с газовите договори на БСП с Газпром мисля аз. :)))

256

Анонимен

преди 4 години

Само го вижте как се издава,че е лобист на Лукойл ! Продажник ! Дано направят във всеки областен град по 2 държавни бензиностанции ,които ще регулират печалбите на Лукойл ! Не знам с акцизите как ще стоят нещата,но явно има икономически начин Лукойл да не е ощетен в този аспект.Умните хора са го казали:Конкуренцията вдига СТАНДАРТА ! Да,ама Радев иска тези пари да се инвистират в научни способи за земеделската промишленост! Хахахахаха....

255

Анонимен

преди 4 години

Тука единствените *** са червени,обаче обучени в диверсия и само повтарят едни и същи неща за *** на Герб. Ами всъщност хората безплатно мразят нищоправеца,а вие вземете си изработете парите с нещо по-различно освен с лозунги и викане на дръжте лъжеца, като най-големите лъжци сте вие. Между другото, хората добре ви виждат нивото т.е. даже и за пари не може да се каже нищо свястно за Гумения Гадев.