28

Анонимен

преди 4 години

До 27Неее, КГБ нарочно са го гримирали така. Мяза на фалшив двойник и никой не е предполагал, че ще е той. И никой е нямало да се опита д аго убие. Много добро прикритие! Виж в Тубата thinhatfoil69

27

Анонимен

преди 4 години

Вятърът на промяната е от Скорпиънс,а вятърът на подмяната от ЦРУ,дето влязоха в сговор с комунистите!

26

Анонимен

преди 4 години

До 25За твое сведение, имаше и американци, които правиха същото, ама изнасяха от САЩ за Русия.

25

Анонимен

преди 4 години

до 22 На филма Роки 4 беше двойник на Горбачов, бе- ти сляп ли си?

24

Анонимен

преди 4 години

До СтарИ София сега е море от гето, с малки острови на култура инпросперитет ...

23

Анонимен

преди 4 години

До АТАКИСТИмало е дори руснаци,които са издавали всичките военни тайни и оръжия на запада и ЦРУ,ефа ти предателите на родината си,дори американците казаха официално,че Горбачов е пример за предател на родината сиТакива тъ.пи същества излязоха руснаците и предателите им в СССР,просто нямам думи,по-скоро ще умра,но няма да предам родината си.Дори не са знаели за Гладио,в пълна слепота са живяли,от предатели и предателска мрежа

22

Анонимен

преди 4 години

до 19 Наистина това с ергенския данък беше най- голямата идиотияяя на комунизма. Някой ще те задължава да плащаш 5 % от заплатата си, в някои моменти е стигал и до 10% защото не си искал да имаш дете.

21

Анонимен

преди 4 години

Да и Роки IV също. Рокито си каза речта и хората се предадоха, даже горбачов се вдъхнови и участва във филма ...

20

Анонимен

преди 4 години

До истинатаТи вярваш ли си, че всичко е било безплатно. Безплатен обяд няма, затова и България фалира няколко пъти по време на "безплатното всичко" - защото не може да си плаща за това "безплатно". Аман от кухи *** като теб.

19

Тонката

преди 4 години

Не знам за бананите и тоалетната хартия,обаче аз за последните 15 години обиколих целия Свят:):):)Гърция,Турция са ми като махали,а в Капица ходим през два три дни да ядем ощипци:):):)До Русия не можах да стигна,казват за там,че нищо интересно не съм пропуснал:):):):)

18

Анонимен

преди 4 години

До АТАКИСТВсъщност имаше видеа на хора от руски и американски служби,които си казаха истината в Тубата,че след 1970 г. се образува голяма мрежа от западни шпиони в СССР и източна Европа,която издига Андропов(той също участва в развала на СССР и развала на КГБ),след това го убиват и издагат Горбачов,фактически Брежнев е бил последния лидер на СССР,който умира 1982г. и след смъртта му започва перестройката.Имало е дори руснаци,които са издавали всичките военни тайни и оръжия на запада,ефа ти пр

17

Стар

преди 4 години

Промяната е целият живот и свободата да избираш,да говориш,да пътуваш свободно зад граница,да не плащаш ергенски данък и да не си задължен със закон да живееш извън София,ако не си роден тук.Толкова много се промени всичко,че е трудно да се изреди!

16

Анонимен

преди 4 години

Първо гръмна Чернобил имат ли там пръст ЦРУ, после Горбачов решава да направи нещо като сух режим, руснаците да намалят пиячката, изсичат и много лозя.... Цените на алкохола се покачват и туй катурна СССР.

15

Анонимен

преди 4 години

Визуално си представям няколко костюмирани типа с черни очила около едно пиано захапали молив.!?

14

така е

преди 4 години

До истинатаБеше безплатно,ама искахте банани и тоал.хартия,и ги получихте!Ползвайте си ги със здраве!

13

До избирател-4

преди 4 години

Само недорасъл хлапак или някой роден тогаваможе да зададе този нелеп въпрос!!Промяната е ОГРОМНА,ако си живял в онова време и днес. Тогава само за този ти въпрос щяха да те окаушат на Московска 5 .Нищо вече не е същото,живеем съвсем друг живот.Не свобода ,а слободия ,която милениум поколението не може да осъзнае!

12

Анонимен

преди 4 години

Вярвате или не вярвате,хората на планетата са контролирани по всякакъв начин,без да разбират това,а някои разбират,но са много малко.Живеем в циничен и брутален свят,дори не разбирам каква е целта, хората да бъдат контролирани или подтискани,не разбирам много от нещата ,които се случват,защо се случват и кому е нужно това?

11

До 4 избирател

преди 4 години

Ако не виждаш промяната за България е твоя работа, но вече нямаме ръководна роля на БКП/БСП, записана в конституцията ! Член сме на НАТО и ЕС и така сме част от цивилизования свят ! Това не са малки промени !

10

Тонката

преди 4 години

До избирателПромяната за България е,че вече го няма"Големия Руски брат":):):)Малко ли е?:):):)

9

АТАКИСТ

преди 4 години

Всъщност за да сме най-коректни поръчителят е ЦРУ, а изпълнител е предателят Михаил Сергеевич Горбачов - Wind of Change!