58

Lan

преди 4 години

65, нали се сещаш, че има "отношения" и между две човешки същества, които са достатъчно гнусни да ме изтрият веднага...или не ти стига въображението до толкова. Точно моментът е "нормални"...ами еднополовите НЕ са нормални. Много добре знам, че не ми е модерно мнението...

57

>

преди 4 години

До LanЗащото в единия случай говорим за отношенията между две човешки същества, а в другия не. Ако не можеш да разбереш толкова очевидно нещо имаш проблем (не другите, а ти). Регулацията на отношенията между хората е в съвсем различна категория от всичко останало. Въобще не става дума за "отвращение", тук не си говорим за емоции.

56

Lan

преди 4 години

"Правата" са относително нещо...нали се сещаш, че козичката няма основното право на живот. Демек я убиваме и ядем, не виждам защо пък сексуалните ѝ права да са на по-високо ниво. Отвратително, нали! :)

55

Lan

преди 4 години

62, е що да са абсурдни? Говорим си за сексуални малцинства, права и предразсъдъци. Теб може да те отвращава любовта с козичка, а мен пък еднополовата. Защо твоето отвращение да е по-важно или голямо от моето? Някой гледа света само както му е изгодно, а?61, кат намериш една рускиня или китаец, които са научили добре български на стари години и намериш едно дете, което е дошло отвън и след две години, не говори перфектен български - пак ела да си поговорим. И българският не е изключение...:)

54

>

преди 4 години

До LanНе знаех, че двете страни от "връзката" на некрофили и зоофили са със статут на човек с нормални човешки права както е при еднополовите връзки. Може би малко трябва да се понапрегнеш, за да разбереш, че предразсъдъците ти те карат да правиш абсурдни аналогии.

53

Анонимен

преди 4 години

До LanНе знам кое му е явното. Прекарвам всяка година по няколко седмици в Будапеща. Едно дете учи бързо за неговите възможности, а възможностите на едно дете да учи не са като на възрастен, мисля, че това е малко или много общоприето. Напълно разбираемо е да искаш да се чувстваш пълноценно, но реално това което каза, са празни приказки. Ако намираше нещата които ставаха в Унгария за толкова по-добри, това щеше да има приоритет, а не комфорта ти.

52

Lan

преди 4 години

56, пък представяш ли си некрофилите и зоофилите, а и други още "по-интересни" малцинствени групи колко ощетени се чувстват!

51

Lan

преди 4 години

58, ти унгарски на живо явно не си чувал :)!Иначе си първият, който си мисли, че възрастен учи по-бързо или добре от едно дете :). Аз никога няма да се примиря да съм маргинализирана част от обществото, така че не мога да си позволя да не знам езика/или да го владея зле. А много трудно уча езици...

50

Анонимен

преди 4 години

До LanТова не може да е истинското обяснение. Нито си първия, нито последния който е емигрирал в Унгария, а в Унгария и 6 годишните говорят Унгарски. Възрастен човек, който има в пъти капацитета на едно дете да учи не може да обснява колко трудно му е да го научи.

49

Lan

преди 4 години

Пиша пак - ако унгарският не беше един от най-трудните езици на планетата, сериозно щях да се замисля да емигрирам там! Стига да ме искат де...

48

>

преди 4 години

До До 51Чувал съм за всички тези неща, и честно казано, те са капка в морето на хетеросексуалните "пропаганди". Филми, видео, закони, които традиционно са ориентирани към хетеросексуалните двойки, секса (хетеросексуалния) продава всичко, от коли, до софтуерни продукти, тъй че няколкото събития годишно, и няколкото места на които тези хора имат постоянно присъствие са НИЩО, сравнимо с "нормалното". Всичко почти (исторически) е ориентирано към хетеросексуалните отношения.

47

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовО, определено: от такива като теб може да се научи човек как не се правят нещата.

46

До 51

преди 4 години

За гей- паради не си чувал?? За знаме, организации не си чувал? За това че е супер -дупер богото общество с много спонсори не си чувал????. Ама си чувал , че са много?? Е , кога станаха много? Много е ПР-а им със сигурност Е колко такива ""екстри" си чул да имат хетеросексуалнити? Даже в накои държави не се използва термина сексуална нормалност- същите тези дължави дето се избягва и термините "бял" и " европеиден" "

45

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовА на мен ми изглежда, че желанието ти да квалифицираш хората показва само, че от теб по-голям комплексар няма. Гледам и на други места се изявяваш.

44

>

преди 4 години

До До 47/49А гейовете искат ... да се самоизтъкват.Реално погледнато, досега не съм виждал примерно място където се събират хора с такава сексуална ориентация да се рекламират особено много. Даже ако питаш мен доста малко се афишират, като си има предвид, че не са съвсем малко. А за демонстрациите, тук прочетох, че това че ходели едикак си било като надпис. Е, на такъв човек всичко му е "домонстрация", нищо, че хората просто така си ходят. Някои хора просто са изостанали във времето .. с век

43

Аз

преди 4 години

Ето и една хубава новина

42

До 47

преди 4 години

Сам си противоречиш. Да , важно е що за човек си , а не сексуалната ти ориентация. Така че да си гей не значи , че си по- добър. Още повече , че това е нещо което е сэвсем лично!! , а гейовете искат за го навират в очите на хората , да се сомоизтъкват и да то правят"модерно". А и много от тах са гейови по принуда , което го прави и сериозен социолен проблем.

41

>

преди 4 години

До До 41Не ме разбра, ***. "Те" когато бъдат оценени "за професионалните им качества" стават повече от някой ***, който се бие в гърдите какъв голям мъж е, а не може работа за 5 стотинки да свърши. Те са НАД ТЕБ в обществото, независимо какви комплекси имаш да избиваш, защото в обществото се признава полезността, а не какви сексуални разбирания имаш. Тая работа с неандерталците и боздуганите свършИ. И мозъка ти има предназначение, но ти не го използваш както трябва значи и ти си извратен.

40

До 41

преди 4 години

За професионалните си качества получаваш заплата както всички останали, а за моралните те съди обществото ! Всяка част от тялото си има своето предназначение, останалото се нарича извратеност !

39

Анонимен

преди 4 години

Който ги харесва да си ги прибира у дома и да не ги пуска на улицата, понеже нямат подходящо поведение в обществото. Да ги научи да се държат подобаващо и тогава да ги пуска да ходят под слънцето. В противен случай ще получават това което са заслужили, а то не е добро. Младите джендърясани психари копират реплики, пози, поедение и отношение към нормалните хора от филмите и после се чудят катои си изиграят сценката защо ядат мамалигата... Ами ядатр я, защото си го просят.