231

да,да ама не

преди 4 години

Ама да - кой купи ПЕТРОЛ!Там в ГУГЪЛ всичко се намира!

230

да,да ама не

преди 4 години

Имаше държавна компания ПЕТРОЛ за тези , които са по стари и помнят! Какво стана с ПЕТРОЛ!Продадоха я за стотинки! Кой и кога - кликайте в чичо ГУГЪЛ!

229

Анонимен

преди 4 години

До kaputtВярно е това, шефовете на Shell и OMV на среща в Лондон, са се разбрали точно и конкретно в България да направят картел с Лукойл, Еко и кварталната бензиностанция При Гошо, защото тук нямало пазарна икономика - това е цялата истина. Сега след решението да се направи държавна петролна компания, Shell и OMV са на прага на фалит, акциите им си сринаха, света е обзет от страх и ужас.

228

да,да ама не

преди 4 години

До Ясен ЖелязковА електроавтомобила каква марка ще ни препоръчаш! Ще се огледам кой какво продава преди да си купя! Разбираш надявам се!

227

Анонимен

преди 4 години

Престъпници. Нищо вече не може да ги спаси.

226

Гоше

преди 4 години

До Анонимен Точно там е заровено котето. Следва логичния въпрос - а кой ще плаща? Ясно е кои ще плащаМЕ.

225

kaputt

преди 4 години

Добра идея , щом ще си правят картели нека и в държавата да влиза нещо , в бг няма пазарна икономика а картелизация на всички отрасли

224

Анонимен

преди 4 години

Да претендираш, че си дясна партия и да правиш такава комунистическа простотия? То по-тази логика утре ще направят държавна хлебарска компания, държавни хипермаркети и въобще ще ликвидираме пазарната икономика, за да се завърнем към комунистическата идилия или всеобщата мизерия. Пълна липса на елементарна принципност.

223

Кой сапиносват

преди 4 години

Да бе, държаени само на хартия! На практика ще са на Пеевски.

222

Ясен Желязков

преди 4 години

И най-важното:5. Трудно ще се открадне голяма сума пари, няма да има обществени поръчки и ще спечелят всички, даже и политиците, които дишат същия въздух, който дишаме и ние.Някое мнение против ще има ли?

221

Анонимен

преди 4 години

Как да няма картел, може ли да има 30% разлика в цената между бензиностанци които се намират на 1-2 км една от друга? Като вървене няма и 1% разлика и на двете места плащам с карта и взимам бележка?

220

Ясен Желязков

преди 4 години

Аз пък ще ви насоча към едно мъдро решение, ако някой политик наистина мисли за народа. Намислените пари за държавна верига бензиностанции да се вкарат в субсидии за електрически автомобили и субсидии за лични и кватални/фирмени фотоволтаични мощности за зареждане на същите. По този начин получаваме поне 3 облаги:1. Забравяме къде е бензиностанцията2.Не подхранваме външни икономики3.Получаваме по-чист въздух4.Ако днес се вземе това решение първата кола и първата станция може да са факт юни.

219

Анонимен

преди 4 години

Добре бе, пичове, как точно ще карате на по-евтин бензин, като началните вложения са стотици милиони. Тях от кой ще вземат, Боката от спестяванията си ли ще ги извади?

218

за русия е изгода

преди 4 години

понеже загубите на държавна петролна компания лесно се прикриват като се прехвърлят на гърба на глупаввото народно стадо затова русия накара прислужника си Боко Тиквата да прави 'държавни' петролни фирми, за да купуват руски петрол на каквито цени им заповядат 'братушките' (нали сега и труба им прекарваме) - държавната фирма не фалира, дълговете ги поема народа.Частната фирма фалира защото не може да купувах петрол на надути цени и да го продаваш на нормални цени, няма печалба, затуй държавни

217

Анонимен

преди 4 години

И 5 човека да е имало, пак са повече от тези на протеста срещу Льотчика.Барем различни палатки да им бяхте взели, да не се набива толкова на очи.

216

Тонката

преди 4 години

Йоло Денев,Ченалова гнилата ябълака,четри майки и четри мед.сестри:):):)

215

Тонката

преди 4 години

Днес на всенародния протест срещу правителството на ГЕРБ имаше 12 човека:)):):)

214

Анонимен

преди 4 години

Между другото в България няма верига със сто бензиностанции, даже незнам дали и с 50 има, но пък ние веднага се изхвърляме със 100.

213

Анонимен

преди 4 години

Егати от тия лафки бензин щяло вече да се продава, нямало билетчета за *** та сменя артикула

212

дед мороз

преди 4 години

и във Венецуела създадоха държавна петролна компания , резултатът е хиперинфлация заради повсеместните социалистически кражби .