9

Спасителянабългарите

преди 4 години

Като дойда на власт на всеки един българин по-една най-красива мис България ще дам

8

Анонимен

преди 4 години

Красотата е субективно понятие.

7

Анонимен

преди 4 години

До Осман 9Заедно с грозноватите българки.

6

Анонимен

преди 4 години

Най-красивите Златка Райкова, Ана Иванович, Ана Николич, Мара Отварачката, Анелия, Боряна Страхилова, Драгана Миркович, Мария Шарапова, Алина Кабаева, кви шведки и норвежки. Една ромка от Трън е по-красива от Наоми Кембъл... най-красиви са българките и сръбкините. Шведки и норвижки са красиви като конското води в тях. Ако съм катър или жребец четрикрак по тях ще си падам.

5

Анонимен

преди 4 години

Някакъв сайт за запознанства правил класация:)))))))Вярно се занимавате с глупости.Навсякъде,във всички държави има красиви и грозни хора.Не може някакъв си подобен сайт да прави подобни класации и да обощава,а други сайтова като папагали да повтарят глупотиите му.

4

Анонимен

преди 4 години

А българите много погрозняха като дойде демокрацията. То и преди това не бяха кой знае какви красавци ама сега е много зле положението. Държавата се напълни с мазни торби, назобани "кутуристи", чалга силиконки, татуирани и всякакви други. А освен това и гена на българите дост се прецака. Гледам ги младите от година на година всяко поколение все по черни стават и постепенно почват да мязат на роми. За интелекта пък да не говорим че там е страшно.

3

1746

преди 4 години

Жената, която е родена в Норвегия, се нарича нрвежка - в множествено число: норвежки. А жената, родом от България, се нарича българка. Мъжът е българин. Заличаването на женския род е проява на груб и примитивен сексизъм.

2

Ариец

преди 4 години

Нормално,бели,руси хора.Кои да са?***,араби и друга такава *** ли?

1

Анонимен

преди 4 години

Едно другарче работи в Етиопия.Какви снимки на местни мацки ми показва......Само да си има човек едно наум със спина,разбира се.