82

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКостов продаде кремиковци за 1 лв.,а "червените " олигарси като домуса и гергов са първи подложки на бб.О лигархията няма цвят.Но тя съществува,докато се отчита подобаващо на баш олигарха,защото той няма акъл да прави пари,а само да взима.Та така.

81

Анонимен

преди 4 години

Плашиш гаргите!

80

хаос

преди 4 години

Всичко което се предприема от управляващите е хаотично, без визия. За кво правихте анкети с родители иучители? Да отчетете дейност. Ангажирахте такъв брой хора с тъпите анкети. И накрая - кво? Предлагам правителството да иде да работи в инкубатора за вируси - детските градини.

79

Анонимен

преди 4 години

Що няма пари бе?Нали такива като червените олигарси ограбиха народа през прехода!

78

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКато не харесваме бб-як шут в г..Има си опции-кеф му ел ей,кеф му барцелона.

77

Анонимен

преди 4 години

Оставката само народа ще каже на изборите!Другото е метеж!!!Наясно ли сте?

76

смешна държава

преди 4 години

понеже смешната ни държавица няма пари да подпомогне родителите, които си гледат децата и не са на работа, ше изложи на риск към 30 хил учители по детските градини и безброй деца. Евала!

75

Анонимен

преди 4 години

Като не харесвате ББ свят голям?!

74

Бойкоебач

преди 4 години

Бойо нема никакъв полезен ход! Ако не пусне електората да бачка,нема паре в хазната и не мой да плаща на милицонерите да ме гонкат по баирете;))) а и електората -гладен и той ръгва да прай бунтежи;))) Ако па го пусне -Мишленка почва се рани с него и да се размножава и па същото,щотъ излиза Ковидир Мустафачийскии казва: "Очаквам да измрат много хора,яко да изнрат"и настъпва криза за чували за трупове.Единствениятправилен ход за Борисов е не простонеговата ОСтавка, а излизане от политиката!

73

Анонимен

преди 4 години

Алоооо вие от БожковТВ ли сте?

72

Анонимен

преди 4 години

Хайде да се съгласиш да те джиросаме на Испания тебе тикво! Да не се криеете вече с дъържанката си! Па и Народът български хаир да види дето си го крал до сега.Оставка на мутренското правителство!!!

71

Анонимен

преди 4 години

Единствена Валерия Велева в Епицентър отбеляза годишнината от Баташкото клане.По-голяма жестокост историята не познава.Макгахън казва-Вярвам,че никога повече няма да чуя такъв стон,плач,който се издигаше чак до небето.Това беше суха,тежко,отчаяна скръб.Изворът на сълзите беше пресъхнал......няма какво да се добави.

70

поправка

преди 4 години

Искахте изкуфелия,алчен ***( Мангъров)

69

Анонимен

преди 4 години

До БорисовКогато управляващите искаха карантина,за да не станем втора Италия и Франция и плъзне заразата,искахте Бойко да спрял карантината и твърдяхте,че нямало коронавирус,а после пък че не бил опасен,че трябвало да спре карантината,оревахте да спре карантинатаИскахте изкуфелия,алчен ***,който не е виждал през живота си коронавирус и болен от вируса,дадоха ви го да командва по телефонаСега когато ослабва карантината пак по ваше искане,щял бил да зарази учителките,няма угодия за вас

68

бай мангал

преди 4 години

До Варнаама ние ромите имаме пари бе.1000 лева ли искаш ама така кажи бе никакъв проблем...и повече ще ти дам...все пак и боко и *** са наши хора щракам им с пръсти и парите потичат.после ще искат гласове ама нанай си!

67

Варна

преди 4 години

Моля троловвете от козяк да се съсредоточат във броенето на врабчета, да не пипат децата ни, сорос плаща. Напред към софийското поле в редица, ходом марш!

66

премиера

преди 4 години

ще носи цялата вода за всички разболели се вследствие на тази необмислена мярка учители!

65

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКА!

64

Анонимен

преди 4 години

По скоро!

63

баба мара

преди 4 години

защо ще отваряте детските градини нали сега се заговори за нов вирус коиторазболява 5 годишните деца в англия и днес има случаи във франция