385

Анонимен

преди 4 години

До 400Дрън, дрън. Не съм антиваксър и досега не съм писал.Познавам семейство, което е цялото с антитела, доказани с бърз тест в частна лаборатория. Гледай официалните статистики от срезовите тестове и се пукай от яд, че не сме в ада. Айде, жив и здрав да си.

384

Анонимен

преди 4 години

Този не искам да го слушам повече. Голямо *** се оказа. Каква хипноза, какви пет лева? Кой му пише изявленията на този? Или сам си ги съчинява. И в двата случая е голям тъпизъм. По - скоро инерцията така го е повлякла че дори не си дава сметка колко е смешен. Но явно не му пука. Има да изпълнява поръчка, така че ...

383

Анонимен

преди 4 години

Батальона се строяха за последен път,Бибитко се уволнява, гербери реват.

382

Анонимен

преди 4 години

Само ЛЕВСКИ , *** селтаков президентски клоун!

381

Родолюбец

преди 4 години

Герберите са като змии, като умират най-много искат да хапят !

380

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 395Хората вече и минуси не ви слагат: толкова смешни станахте с това БЦЖ.Само не разбрах, как едни и същи лющите лафове за БЦЖ и сте анти-ваксъри?

379

Електра

преди 4 години

Когато те избраха, също бяха под психоза, иначе как щеше да се пръкне такава куха картуна, на чело...

378

Анонимен

преди 4 години

Много герберчуг днес бе,да ме би главния да е теглил пак кредит

377

Чебурашка

преди 4 години

До ПавелКлоуна от Дондуков 2 е омразен не само да Герб, но и за огромна част от българският народ. Затова е толкова нервен и поради тази причина червено-*** *** са толкова жлъчни.

376

Павел

преди 4 години

Целият тролски Герберестан от герберушки, герберунгелски *** и прочие *** е на амбразурата. Смях.

375

Анонимен

преди 4 години

Много скоро ще излезе статистиката и официално гласа на паниката ще бъде заглушен. Ще видите, че процента на хората, които са преминали през вируса в европейските страни е идентичен, независимо от великите навременни мерки - около 5-7%. Просто в Източна Европа върви по-леко най-вероятно заради БЦЖ-то /казаха го американските ни партньори, а не врагът от изтока ;) /Хайде със здраве и "ноу мор фиър".

374

vmz

преди 4 години

До Имаш избор:1.Северна Корея (Ким Чен Уан), Белорусия (Лукашенко), Туркменистан(Гурбангули Бердимохамедов) , България (Румен Радев)от една страна и2. Целия останал свят от друга

373

Анонимен

преди 4 години

Щаб,правителство,хората на първа линия и по-голямата част от обществото се справиха перфектно с пандемията! Благодарности към всички,които не подцениха К19 и се отнесоха с респект и разум! Без значение произхода на К19,случаен ли е или с подкладката към създаване и отговорните за това деяние маси,той беше факт и съкрати живота на много боони хора! Радев и до сега не разбра поговорката " страх лозе пази' ! Пълен празнодумец ! Беше на косъм да ни занули,добре,че поста му е фиктивен!

372

Реалист

преди 4 години

До 389. Бая глу.пости си написал. Е, ще го прочетат 7-8 човека и дотам.

371

Анонимен

преди 4 години

Ауууу,и отново радиоточка ! Излез пред журналисти бе! Дай пресконференция като толкова знаеш и парадираш! Къв е тоя популизъм- скрит зад наизустените си текстове не смееш да се покажеш пред народа ! Какви са тея обши приказки,какви са тея словесни цапаници,които всяко дете знае! Борисов по цял ден отговаря ясно и конкретно на въпроси,деен е,допитва се постоянно до специалисти.ОК,това му е работата,а на твоята е вечното критикуване и мрънкане ! Чии интереси обслужваш бе?!

370

1

преди 4 години

дрън дрън празни приказки.куха лейка

369

Анонимен

преди 4 години

Гербаджии се побъркват да го плюват, но те горките нали са елементарни частици и се радват на себеподобни. Колкото е по-*** човек, толкова повече ги кефи. Да им говорят на някакъв махленски език, да им заповядват, да управлява някой еднолично, да притежава незнайно колко жилища, къщи за гости, тераси и куп други незаконни неща.

368

Щирлиц

преди 4 години

Първият Президент на България,дано не е и последният.Фалшиви кандидати има много,вече няколко видяхме,дано повече не се появяват.

367

Анонимен

преди 4 години

....Огнян Минчев,той не може да бъде обвиняван в симпатия към ГЕРБ,определението му за всички ***...номети по НОЩ и правителството-БЕЗДЕЛНИ ДИ..ВАНЕТА!!Право в десетката.От Гадев и БКП,през Копейкин и ДБ-то,до Главчо и Бенатова заедно с Шикерова до анонимните форумни драскачи.

366

Анонимен

преди 4 години

Като се сетя за Плевнелиев и ми се повдига. Евала на Радев.