101

Ганьо

преди 4 години

Ех, Диков!Едно време беше уважаван журналист.Сега, Божков ти звънка по телефона и ти търчиш като кученце на каишка.

100

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 101Сравнявайки го с Недялко Недялков и ТЕБ -балкан РАЗЛИКА !

99

Електра

преди 4 години

До Анонименаз съм от партията на А. Тодоров, и това което пиша мога да го подплатя с факти, не с приказки тип Ян Бибиткян, Ян Хъкимян или умрелия вирус Дикоффф...

98

Анонимен

преди 4 години

Голям вой и надпревара за троловете на Герб ,тонката и страндажат ще трябав да поработят извънредно.....

97

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДиков не бил ***,просто ме разсмя с това изказване!

96

sofeto

преди 4 години

"Подуенският" футбол не струва и 5 стотинки а акциите му дори са още по евтини! Бандита се отървал от хартията а Сашкото отново се направило на глупав клоун!

95

Катюша

преди 4 години

До Пак по цвят?С такива пиари като вас, болшевишките около крушевската овца, и тия около Костинбродската коза от дай България, още 10г. ще са в опозиция, или вън от парламента!!

94

Анонимен

преди 4 години

До ЕлектраА ти явно забравяш че наследникът или по-скоро ортака на БСП е Герб и всичката мръсотия която се опитваш да лепнеш на БСП да се отърве твоя работодател е еднаква и по двете партии. Ти пък си явно с много бели петна в кратуната си ,явно това е от тиквеното семе !

93

Кой крив, кой прав?

преди 4 години

Какво искате от Божков? Обещали са му чадър пред данъчните служби ако издържа Левски. Сега му търсят 800 милиона данъци с години назад и той се отказва от Левски. А без него дружеството щеше да е във фалит отдавна.

92

Анонимен

преди 4 години

А можехме по Севда ТВ да гледаме епизоди как Баце по ри Севда в джипката, а отзад Горанов припява: Бойко шампион, шампион.

91

Анонимен

преди 4 години

Това за карай направо ,завий на лево се отнася за официоза на властта по точно на Борисов,Доган и Пеевски щото те колят те бесят от 11 г. се отнася за ПИК ! Сашо Диков е малко груб в изказа си ,малко недодялан но не е *** за разлика от Недялко Недялков !

90

Анонимен

преди 4 години

Ха сега "болният левскар" др. Борисов що ще стори. да вади пари от джоба и да спасява Левски. Или да се обади по телефона. "Ало, Магарешки"...

89

дедо Ташунко

преди 4 години

Какво момченце беше Сашко Диков, какъв е вам.пир на снимка 10. Бабичка на квадрат.

88

Електра

преди 4 години

До Пак по цвят?Забравяш, че комуняците си гласуваха закон за давност на престъпленията. С една дума, кой крал крал, кой *** ***, оная с коня е вече честна жена...

87

Джиросаният Б

преди 4 години

И без акции ,,Левски ,, си е мой !!!

86

Пак по цвят?

преди 4 години

До Електра: Е, засрами се вече! Пак тая дъвка? Ако имаше нещо нередно в това, че някой е купил и след това продал акции от Техноимпекс досега бат'ти Бойко и гербаджиите да са задействали прокуратурата. Гледаха под лупа и нищо не намериха.А като казах, че Бойко плаща на много хора за пиар, си е вярно. Ето те и теб да започнеш със замазването.А какво общо има това с темата?

85

Анонимен

преди 4 години

До ЕлектраЗащо забрави, че Оная на коня дето открадна Техноимпекс, лижеше на Мавъра сладоледа...------------Защото Мавъра ги заряза и сега са сами,прелъстени и изоставени.

84

Диков, дръж!

преди 4 години

Диков еконта все се появява там, където не му е работа. Виждате ли откъде му идват парите , а оттам и самочувствието. Спонсорите му се подиграват с него. Използват го да им върши мръсната работа, а той нали е ***-изпълнява.

83

Анонимен

преди 4 години

Ако се сещате във времето назад Бойко редовно се изтъкваше като спасител на Левски и уж помагаше да се намират нови собственици на клуба.Много е вероятно Борисов ,да е обещал на Божков данъчни преференции ,ако вземе Левски.Така е ,защото както казва Батков ,Божков се е хвалил ,че се отървал от субсидирането на ЦСКА!!!Няма логика преди година Божков да се натресе на Левски без никаква полза за бизнеса си!

82

Анонимен

преди 4 години

До КучкарА ти по-харесваш Недялко Недялков и неговия служгинаж или по ти подхожда Ива Николова ? Мислех си че достойните българи не лижат след дебелите зад ници на Пеевски но ти ме опроверга !