495

Анонимен

преди 4 години

Кви са теа таласъми?

494

Анонимен

преди 4 години

До Спомни си кой си 22 Малко си поокрасил нещата ами има и истина. Проблема започна от Кайзер Вилхем през ПСВ .Тогава американския еврейски капитал проникна дълбоко в Европа. Евреите първо дадоха големи заеми на съюзниците ,а те казаха да ги връща Германия като репарации .Германия нямаше пари и пак еврейте казаха .Няма проблем ние ще ги измислим парите и ще ви дадем заем ама срещу процент от фирмите които искаме.Еврейте дават заем германците го връщат на Англия и Франция ,а те пък на еврейте ;)

493

Анонимен

преди 4 години

До Спомни си кой си 22Извинявай. Може ли да го пуснеш още веднъж цялото нещо, щото изпуснах началото?Мерси.:)

492

Рамзан Кадиров

преди 4 години

Снимките наистина са забавни! Истински паноптикум на червените биологични отпадъци!

491

Анонимен

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТСигурно щото не им дреме за няколко янки дето са ги взривили по време на война. За разлика от благодарността на БеСеПето към *** дали храбро живота си докато са пресушавали запасите с метилов алкохол от Бургаското пристанище.

490

Анонимен

преди 4 години

Нацистка Германия беше окупатор,не червената армия..

489

Спомни си кой си 21-

преди 4 години

След като абсолютно всички усилия за мир от страна на Адолф Хитлер биват посрещнати с насмешка и бомби от страна на Англия, Чърчил и еврейските му господари и след като адресира целия свят с послание за мир - известната нюрнбергска реч на Адоф Хитлер "Призовавам за разум и мъдрост" в крайна сметка не носи никакви резултати, Луфтвафе отвръща на бомбардировките на RAF. Евреите имат повод за празник - получават така желаната и бленувана война. Война, в която умират 90 милиона европейци християни.

488

V

преди 4 години

До Спомни си кой си 19Тва че поляците избиват много германци и отнемат имотите на 92 % от германците е вярно .Че не трябваше да им дават източна прусия също .Има си река по която да стигат до морето. Но Хитлер баш от евреите взема огромни кредити за да създаде индустрията и да откупи обратно немските компании заграбени заради репарациите които пак Хитлер 1933 година спира да плаща. Основните му кредитори са федералния резерв и Банка оф ингланд ;) От евреите откупува АЕГ ,Сименс и фолкосваген.

487

Анонимен

преди 4 години

Георги Димитров казва на Сталин - България и сантиметър от границите - не бива да мръдне.Тогава червената армия устремена към Берлин ..

486

Спомни си кой си 19

преди 4 години

Въпреки, че акцията няма да върне живота на повече от 60 хиляди изклани немци в Данциг и Бромберг, Хитлер иска мир и адресира света, че акцията е била хуманитарна, приключила е и всичко което иска за сънародниците си в Данциг е да се спазват условията на парижкия мир и Германия да има достъп по суша (жп) и море до града. Всичко което иска е коридор широк 1.5 км откъдето да минава влак. Готов е при тези условия да изтегли и последния немски войник от Полша. Но....не това е което искат ционистите!

485

Спомни си кой си 18

преди 4 години

След като дипломатическите усилия, петициите до Обществото на Държавите, Международния Червен Кръст и правителството на Полша не донасят никакво облекчение и кланетата на немци продължават, на 1-ви септември 1939г Хитлер предприема хуманитарна акция за спасяването на сънародниците си в Данциг. Операцията е координирана и в съучастничество с армията на Словакия и продължава 3 седмици. В резултат Полша капитулира, касапите от Данциг са осъдени на смърт и екзекутирани и Хитлер се изтегля обратно.

484

Спомни си кой си 16

преди 4 години

По силата на парижкия мир Германия (както и Царство България) губи територии - Елзас, Лорейн (Лотарингия), Източна Прусия, Судетско, Померания.. Интересното е, че по някаква странна причина (вероятно целенасочено) Данциг (дн. Гданск) е оставен като немски анклав на полска територия, но част от Германия. Парижкия мир гарантира на Германия достъп до Данциг по суша и море. В стремежа си да предизвика Германия, полския премиер Складковски отрязва този достъп и през юли 1939 започва терор над Данциг

483

Анонимен

преди 4 години

До Спомни си кой си 15Какво казваш, легна за 4-5 часа и след това продължи с копи-пейста. :)Интересно ми е, дали си въобразяваш, че някой чете тия неща които постваш или това е някаква лична терапия?

482

партизаните

преди 4 години

До АнонименТе воюваха срещу законното ни царско правителство а не срещу фашистине в Италия!

481

Анонимен

преди 4 години

*** е европеец !

480

световният ционизъм

преди 4 години

До Спомни си кой си 15Той е винаги! победителят! Чака ни плана Маисей и еврейски заселници! Позор!

479

Спомни си кой си 15

преди 4 години

След налагането на Валкорския Акорд, договорен между ционистите и английския двор, където евреите в Англия обещават на английския двор, който за момента губи ПСВ, да вкарат посредством еврейското лоби там САЩ на страната на Антантата, като в замяна ционистите ще получат Палестина (тогава Палестина е нееврейска на 97% и администрирана от разпадащата се Османска империя). В резултат Америка е намесена с лъжа и измама (инцидентът Луцитания) и Централните сили губят войната. Подписва се парижкия мир

478

Анонимен

преди 4 години

Най-големият началник по това време е Георги Димитров.Но другарите не щат и да чуят за него днес.Дори не съм му чул именцето,нито по вестници,нито по телевизя.А в днешно време споменаването му само на територията на Русия,е равносилно на самоубийство.Та когато пишете подобни вътрешно-конфронтиращи статии,напишете нещо и за Вожда,какво ви е страх от умрял кон?

477

Анонимен

преди 4 години

Вечна слава на партизаните ,воювали срещу нацистите..

476

бояришник

преди 4 години

Миналото на България събрано в няколко снимки, поздравления за фотографа!