54

Анонимен

преди 4 години

Сега ако почнат да кацат и смолети от кравария гербеските *** не само КППта ще искат ами направо бетонени ковчези над сградите като в Чернобил. За по сигурно.

53

Анонимен

преди 4 години

Изключително прости хора има в БГ за съжаление. Надявам се всички от вас, които отричат този вирус да си държите на "принципите" и да НЕ търсите медицинска помощ ако почнате да кашляте, вдигате температура и не можете да си поемате въздух.

52

До : 54

преди 4 години

Елементарно Уотсън бих добавил.

51

Абре Дарт вейдър

преди 4 години

Сервитьорките верно ли ходят сшлемове!?

50

Анонимен

преди 4 години

Колкото повече теста се правят, толкова повече заразени ще откриват.

49

Ужасена

преди 4 години

Само аз съм с маска, от днес съм и със каска.........

48

Батко

преди 4 години

И да ви кажа, в тези трудни времена разбрах за пореден път какви са хората , те не са нищо повече от едни доносници, които вървяха по улиците или от терасата снимаха хората навън и качваха в групи в мрежата или пък звъняха на 112 , да ги гонят от парковете. Тези тъй наречени " съвестни граждани " са като предателите на Левски от едно време! Жалки са!

47

Подозирам

преди 4 години

Ужасена май е на 13½ години и няма приятели.

46

Анонимен

преди 4 години

До Адвокат 31И как ще ти помогнат тия мерки, след като на летището всеки ден кацат самолети с гастербайтери, които идват от райони със зараза?

45

пенсионер

преди 4 години

"генералчето" (за всякакви нeщаcтници) е истински ГЕНЕРАЛ.Удивлявам се как нямате срам, в България за целия период са починали до вчера - 84 човека, в ШВЕЦИЯ само вчера - 99, да не споменавам Великобритания и САЩ.Проблемът ни е наличието на значителна тъпoтa и злoба.

44

Анонимен

преди 4 години

До АдвокатИ едновременно със всичките мерки които си изброил,да продължават да пристигат пълни самолети със шведи от Нидерландия,Великобритания.....

43

БАНко

преди 4 години

ОТ МЕН:12 % СА ЗАРАЗЕНИ МЕДИЦИ !ГЛАВНИЯ *** ОСТАВИ БДЖ БЕЗ КОНТРОЛ !!! ЗАГЛАВИЕ В ПРЕСАТА :"ЛЕТИЩЕ СОФИЯ Е РАЗГРАДЕН ДВОР" !ПОЗОР СИ ТИКВО !!!

42

Театър Сълза и Смях

преди 4 години

Много болни глави пишат тук!КПП-та, маски, каски, чорапи, наметало, ръкавици..........

41

Анонимен

преди 4 години

Замисли се защо само !!!!!Върви на специализиран лекар!!!

40

Ужасена

преди 4 години

Днес пак ще изпратя имейл до НОЩ да върнат мерките, може ли да има толкова безотговорни в магазина само аз съм с маска!Правя постоянно забележки но понеже българина е *** не ме разбира!Ще изпращам молби докато върнат КПП-тата и маските и глобите

39

Анонимен

преди 4 години

До БезотговорниСтой си у вас,никой не те кара да излизаш. И само за сведение на такива като теб,в САЩ са си направили труда да направят изследване кой от заразените какаво е правил през последните дни и резултата от 113 болници е че 66% не са мърдали никъде и не са имали контакти с никой,т.е заразили са се вкъщи.

38

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Не разбрахте ли каква е целта?Днес са "изфабрикувани" 54 "случая",а след няколко дена ще са сто и ще върнат пародията--- "извънредно положение"!!!!Какво не разбрахте "овчици"!!!!!Изключително висок е броят на заблудените и облъчените от медиите за дезинформация в България .......

37

анонимен

преди 4 години

тези няма ли кой да ги съди за тормоз и разпространение на фалшива информация а и за нарушаване на конституцията

36

Анонимен

преди 4 години

Упорито ни налагате остарялата форма за образуване на някои глаголи. Форма, която беше премахната преди 30 год. Отдавна е "тествам", "тестване", "тествани". Това връщане към социализма ли е? Само питам.

35

Анонимен

преди 4 години

Само Мангъров слушам аз.Другото не ме вълнуваСвобода.