201

MaйMyната

преди 4 години

Василев, ти си тyлyп. Само спиш и пишеш едни и същи глyпocти, дебелия е прав за тебе

200

Анонимен

преди 4 години

И с мерки и без мерки е едно и също - всички ще се заразим. Добре че ги отмениха, че поне икономиката да не се срине тотално.

199

Анонимен

преди 4 години

При 10 заразени въведохме извънредно положение и карантина и заразените след 2 месеца станаха 1700 а умрелите 80. При новозаразени 70 на ден колко ще е броят на заразените и починалите след два месеца БЕЗ извънредно положение и карантина? Задачката не е много трудна но изисква интегрално смятане и ползване на една от теоремите на Коши.

198

Анонимен

преди 4 години

Според т'улупа Мангъров... тази бройка е малка...Той е убеден, че трябва да са в пъти повече заразените.

197

ъъъ

преди 4 години

Новият говорител е не по-малко неадекватен от предишния. Само като се сетя за слънчевата усмивка, с която посрещна двамата генерали - точно в момента, в който съобщаваше за смъртта на лекарката..

196

Василев

преди 4 години

Жълтите жилетки във Франция и те искаха много социални защити, но не им стана играта!Нали да се даде, трябва отнякъде да дойде, някой да го изработи, някой да го продаде, някой да гокупи, и по веригата всички да са доволни и да са си получили парите!Да, ама не!Няма пълно щастие, няма как и работниците доволни, и работодателя доволен, и купувача доволен, и държавата доволна, и суровинния *** от Африка доволни!И на всичко отгоре в света има жестока конкурренция за пазари!Люк Карнабал!ЦРУ!

195

до 189 Димитровград

преди 4 години

Мъжът й все още не е започнал работа и нищо няма да стане, по нататък ..........

194

Анонимен

преди 4 години

т.е. по отношение на медици отношението на правителството продължава да е напълно безхаберно, недостатъчни и ефективни предпазни средства - ама се бихме в гърдите, че и да ги изнасяме искахме

193

Анонимен

преди 4 години

Предлагам да се прави по един тест на ден.И при неговото отваряне да има заря и Мутафчийски и Борисов да дадат брифинг заедно с мисирките!!!! Да!!!

192

Анонимен

преди 4 години

До кога ви е заповедта за всекидневното броене на разболели се в продажните медии?

191

Анонимен

преди 4 години

Воля, решителност и характер са нужни за преодоляване на вируса. Който ги няма - да си знае какво го чака.

190

Анонимен

преди 4 години

Пуснете кукерите да изгонят злата сила.

189

Анонимен

преди 4 години

Добре де, хора, какво желаете всъщност? Изолацията да се запази и някой да ви разнася храната по къщите ли? Социални работници в скафандри? И откъде ще идва тази храна, ако нищо не работи и няма движение на хора?

188

ами,

преди 4 години

нормално е да има толкова заразени като са направени толкова теста, което е повече от стандарното в други дни. Още повече при нас не се тества на случаен принцип, защото пестим пари, тества се само в случаи на контакт с вече доказано заразен. А в вчера са тествали ***,ха,лата в Ямбол .... какво ви очудва бройката. Важното е, че това не са болни със симптоми.

187

noFreeman

преди 4 години

започва се пак с плашенето... ами колко деца умират на ден въобще в България бе цър-вул... защо не дадеш тази статистика... знаете ли как ще ни биете ваксините - НИКАК... децата ми нямат нужда от отровните ваксини на бил гейт и еврей-ската му компания

186

Анонимен

преди 4 години

Бункерите що ги стягат ,кой ще оцелява там?

185

Анонимен

преди 4 години

Предлагам полицията да се качва в превозните средства на градския транспорт в София - масово без маски възрастни и млади мъже, майки с деца и ***, които и говорят!

184

Анонимен

преди 4 години

В крайна сметка ще кацнем на Мангъровия

183

Анонимен

преди 4 години

Тоя йекащ мйекащ от къде го изкопа Бойко бе?!На кое кръстовище го намери да ми йека сутрин от телевизора?!!!

182

Василев

преди 4 години

Селяни прости, знаете ли колко е трудно на американските и европейските корпорации и банки да оцелеят в тази жестока неолиберална пазарна икономика, където азиатските пазари разполагат с неограничен образован човешки ресурс и то ниско заплатен, данъците са ниски!Къде отивате селяни прости, китайците в момента разработват 6G Huawei, и строят четвъртия си атомен самолетоносач!Пето поколение мобилен интернет означава, че когато Тръмп пръ.дне в 8 часа, със закъснение една хилядна стига в Пекин!ЦРУ