226

Мен

преди 4 години

Да си спомним как започна всичко. Една щерка си дойде от Италия, събра родната на купон, зарази 11 души, от които двама почнаха - нейните родители. Сега вие искате без да знаете дали сте носители или не на вируса да се 'омешате', както казва доцентчето и да изпитат същата рецепта. Глупакът винаги повтаря грешките си.

225

Анонимен

преди 4 години

Факт, прав си! Трябва да седим поне пет години под карантина, може и повече, за да не се наложи да се отварят екарисажи и Бойко да праща фадроми и багери....Слава на Бойко Борисов!

224

Анонимен

преди 4 години

До до 234"Как точно е отговорен щаба?"Професионална репутация се нарича. Например, Мангъров без да иска си разстреля неговата, хем не е в щаба. Затова казвам, че освен некомпетентен е и глупав.

223

До 238

преди 4 години

Някои си мислят, че е глупаво да отидеш да пиеш бира пред блока с още 34 души седнали един в друг, само защото смяташ, че си безсмъртен, а Бил Гейтс се опитва да те убие.

222

Факт

преди 4 години

Ако тоя го бяха назначили за началник на Щаба , днес трябваше да имаме поне 5 екарисажа и пак нямаше да можем да смогнем да горим умрелите! Ниската култура на много българи е причината и толкова дълго да стоим на опашката на развитите страни ! Въпросният Мангъров има най-подходящия прякор - д-р Менгеле ! Добре , че Борисов не се връзва на комунисти !

221

Анонимен

преди 4 години

И какво сега Мангъра се оказа прав?!

220

Анонимен

преди 4 години

Страхотна новина! Щом този индивид го казва, означава, че няма да се сбъдне.

219

Анонимен

преди 4 години

Тук някои си мислят, че ако се изолират, ще са безсмъртни! Трепери народе- Коронавирусът е тук! Приготвяме багери, чували и фризери!...И да не забравите за си сложите намордн.....тоест маската, преди да тръгнете да слугувате на шефа!

218

Тъпомер

преди 4 години

Щяло да има 2ра 3та вълна,имало нямало имунитет,то тук само от доцент нагоре,ама култура никаква,даа тия капацитети тук са си спретнали форумче по надплюване,слагайте си скафандерите и по тихо щото не сте никакъв фактор за радост на хората здраво стъпили на земята,а покрай МАНГЪРОВ сте едно нищо.

217

до 234

преди 4 години

Каква точно отговорност носи щаба? Щом сте наясно разяснете - каква конкретно отговорност носи ген. Мутафчийски и представлявания от него щаб например за починалата от перитонит жена, на която беше отказан преглед и лечение с оправдание извънредното положение? Хайде стига глупости, някой носел отговорност, и то в България...

216

Стои1

преди 4 години

Всеки може да е много отворен и да дава акъл когато не носи отговорност! Ако го качат на манежа в ЩАБ-а силно се съмнявам да плещи по подобен начин и да дава акъл!

215

matolek

преди 4 години

А спри се бе Т_луп

214

Анонимен

преди 4 години

Двата смърни случая с излекувани лекари и след това изпаднали в тежко състояние при което умират, май разклащат теорията за стадния имунитет в конкретния случай. Мангъров е безпорен специалист, но явно подхожда самонадеяно към този все още непознат вирус. Мерки бяха да запазят медиците, подготвят здравната система и да ни научат на навици за следващите най-малко 2 години живот с ковит 19.

213

218 от2% с мозъчни .

преди 4 години

Ние от 2% с м.к. четем,слушаме гледаме и след това коментираме.Преди да постваме като тебе сме чули различни мнения по различни канали от различни специалисти а не вярваме на комунисти и фаши..сти като Мангъров.Как ще коментираш преди малко оповестено изследване на Институт в Бон (по германската TV RTL) че 0,37%от германците ще се заразят от Короната.Как се връзва с теорията на великия епидемиолог Мангъров за стадния имунитет.Защо Мангъров иска да купуваме тогава 7милиона бързи теста за антитела

212

Анонимен

преди 4 години

До ЧебурашкаАйде да смятаме: "на 2 май е с една трета по-висока от норвежската и една четв рт по-висока от датската" Дания - 9670 * 1.25 = 12087. Реално 22721. "Швеция е била с 13% по ниска от този в Дания а на 2 май три пъти по-висока." Дания - 493 * 3 = 1479. Реално 2769. Айде пак в 1-ви клас

211

случаен

преди 4 години

Попрегледах коментарите,удивлявам се на нормалните -Не Ви ли е ясно, че това е обслужваща медия.Оставете обслужваните да се сaмозадоволяват.

210

ганьо

преди 4 години

ПРОСТО не у ред човека

209

ddem

преди 4 години

Къде го видя този инкубатор г-н доцент? Българина не се спря, и за ден, включително и Вие. Ще има ПИК разбира се, но ще удари невинни лекари и възрастни хора. Бог да прости починалите лекари и съболезнования на техните семейства, а ние ще "щъкаме" за да НЕ атрофираме, но Вие внесете медици от Китай, за да има кой да ни лекува.

208

пенсионер

преди 4 години

Тъжно ми е да чета някои писания -Данните за заразените и Господ бог не ги знае (камо ли Мангъров),отчетите са за различни методики, различни тестове, различни обеми на тестване и т.н.

207

Специалисти!

преди 4 години

До кога ще ми го показвате тоя изперкал старец,който хикога не е виждал на живо пациент с корона вирус???Когато излекува поне един да се показва и да плещи тъпотиите си!