6

до МВР

преди 4 години

Тези КПП-та трябваше да бъдат сложени на границите на областните градове където са табелите а не пред близките селища, все едно да ги сложите пред кварталите!Безумие! Безумие! Безумие! Безумие! Безумие!

5

Анонимен

преди 4 години

Господи, каква пр*стотия доживяхме!!! Тормоз над гражданите и това ми било демокрация! Управляващите май забравят, че има хора с болни и възрастни родители - не могат да си изчистят, не могат да си напазаруват, не могат да се обслужат!! Не всички сме като крадливата хунта, ояли са се, та чак са се нас*али!! Те ако могат да си ползволят домашна прислужница, ние не можем!!!

4

Бойко българоубиеца

преди 4 години

Ако така ШАЙКАТА хващаше реално безработните които са без трудов договор процентите безработни щяха да са реално около 35% . Как така за нула време хващаш някой който е без ТД а в същото време отчиташ безработицата на база данни от записалите се в бюрата по труда ???? Случайност ?? Нарочно се укрива безработицата в бг както и нарочно се вдига бвп на страната както и лъжата за излишъка и всичко останало от болшевишката шайка на боко ***

3

Анонимен

преди 4 години

Махайте ги тея КПП-та бе,ега си и безсмисления тормоз и на граждани и на полиция!

2

Хаха

преди 4 години

Тези не знаят ли, че само на тези в парламента им е позволено да лъжат?

1

SS

преди 4 години

Тая пандемия скоро няма да отмине.Свиквайте! А хората не са птички за да стоят в кафез!