9

Анонимен

преди 4 години

Ще им дадат това,което искат да им дадат,а не реалната картина,а и със сигурност доста неща са унищожени след ВСВ, с две думи - няма да изскочи заек от тези храсти.

8

Анонимен

преди 4 години

А американците те пък не знаели!?!И без папата да им каже. Абе нелинеграмотно, я ходи да си миеш чиниите!

7

Е

преди 4 години

Папата не е длъжен да сътрудничи на американците.

6

аз-ът

преди 4 години

*** разбира се. хамергитата света вода ненапита и те милите не знаеха, какви ги върши Хитлер. Както и не знаеха, какво има на еврейските кораби, с които евреите бягаха от Европа и прекосиха целия океан. И сашкити ги върнаха още във водите около Ню Йорк, щото видиш ли не знаеха, че имало евреи на тези еврейски кораби. Ти да видиш. Позволиха им да видят само статуята на свободата и после ай обратно през океана. Едно от най-ГНУСНИТЕ неща в Западната култура е лицемерието им!

5

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДобре,че са евреите,които са съюзници на САЩ,че иначе нищо нямаше да излезе на яве за престъпленията през ВСВ,те и сега крият информация в нета за реалните събития и терор на нацистите над европейците.

4

Анонимен

преди 4 години

"Неутрална" Швейцария,ах *** Боже,ще им повярвам,че нали през Ватикана,Швейцария, Австрия са се укривали и избягали нацистите.Менгеле и шефа на Гестапо,някои след това служат и в ЦРУ и на сладки служби и си харчат награбеното от нацистите през ВСВ!

3

Анонимен

преди 4 години

Кво кат не е казал на САЩ? Отде да знае завалията, че САЩ ще ги използват за пропаганда 70 годин по- късно? Он не е бил визионер-феминист кат наш Роско и английската кралица. Да са го питале навремето кат им е толко важно!

2

Анонимен

преди 4 години

сАКАМЕТО ЩЕ ПРАВИ СВАТБА.

1

Анонимен

преди 4 години

Като видите семит мийте му краката и му дарявайте по 1 кило злато, да не ви помислят за антисемит.