22

мак

преди 4 години

Нищо няма да се случи, а убиеца няма да получи справедливо наказание, такова, което да отговаря на тежкото првстъпление. От колко време се говори за по-строги наказания за убийци на пътя и какво от това? Щом има възможност за условна присъда или пък само няколко години ефективна, войната на пътя няма да спре.

21

мишо бирочето

преди 4 години

а тоя го оставете да почива в мир и не ни го размахвайте тука като *** на честна булка. такива като кристиянчо са 1000. нищо няма да промените като опандизите един и го накажете така като не сте наказали стотиците като него до сега. инак ще докажете просто че за известните софийски дришльожци правосъдие има за нормалните хора йок.

20

Ф.С.В.

преди 4 години

Ще е хубаво за дрогирани шофьори наказания по 20г и конфискувани автомобили които след продажбата да отиват средствата в полза на жертвите от ПТП -и тази "поправка" в закона да ВЛЕЗЕ КАТО "ПОПРАВКАТА ЦВЕТКОВ"- ТАКА В НЕГОВА ПАМЕТ ЩЕ СЕ ПОМНИ И СМЪРТТА МУ НЯМА ДА Е БЕЗМИСЛЕНА -ВСЕ ПАК ТОЙ ЗА ТОВА СЕ БОРЕШЕ -ЗА ПРАВДАТА!!!

19

Анонимен

преди 4 години

някой може ли да ни каже кукувичките като миленчо и другите псевдо артисти защо не бяха вкарани в дрънголника едно време за тероризъм и всяване на паника. за един приятел питам. интересно че и трибуна им е дадена и че всичките мелеонерчета след това....

18

Анонимен

преди 4 години

Темида е с превръзка на очите и не се съобразява с личността на обвинителя, обвиняемия и пострадалия. Затова е добре банкнотите да имат отчетливи Брайлови точки.

17

Анонимен

преди 4 години

Хич не й пука на съдебната система..

16

мишо бирочето

преди 4 години

фондацийки исках да напиша ама не съм го дописъл. фондациУ трябва да е в този му вид. грамотен съм по малко :-)

15

Шашма

преди 4 години

Питайте радио Ереван макар че отговорът е ясен.

14

Ф.С.В.

преди 4 години

В първите 3 месеца на 2020г се оказаха ПАГУБНИ ЗА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА - Оказа се че програмата за "СЛУЧАЙЕН" ИЗБОР НА СЪДЕБЕН СЪСТАВ ПО ДЕЛА Е КОМПРОМЕТИРАНА И ДЕЛА ОТ ГОДИНИ НАЗАД СА ПРЕДРАЗПРЕДЕЛЕНИ НА УДОБНИ СЪДИИ- ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ОБЖАЛВАТ ВСИЧКИ ПРИСЪДИ- Вторият "пирон в ковчега" бе скандалният клип сниман в Съдебната Палата с което се плюе на лицето на Съдебната Система и показва неиният нисък МОРАЛ -за 800 лв станаха за смях и презрение на народът-Мъртвец (Съдът) не може да възкръсн

13

Анонимен

преди 4 години

Кога е била жива? Определени на след 1989-а.А преди това? Хахах! Дете на партиен член или на някой дето е на високо в ДС или армията - абсурд да се задържи и да му се повдигат обвинения. Не може, да се пробва престижа на партията, нали? Изцепките на такива се криеха и внредките случаи, когато се стигне до съд, условни присъди, после досиетата се заличаваха. Бижков с онази пушка дето е правил золуми преди 45 години, а сега го няма записна никъде, спомняте ли си ?

12

Анонимен

преди 4 години

Не, всяко чудо за три дни !

11

мишо бирочето

преди 4 години

политика, правосъдна система, "бизнес", мафия, престъпници, банки, малцинства, фондаций и ДЖОРНАЛИСЧЕТА като меленчо с главни букви защото те промиват мозъци - пипалата на октопода. ама не тоя нашия с проштите мутряги дето не могат да четат и едвам стичат по тауавизията или ни говорят проштотии на банкянско наречеи, а оня международния, с фондацийките като цюндел и аденауер, чияото глава са петофилите в бриксел, лондон и джу йорк. да има разчистване на сметки по долните етажи, да стъпват си на пръстленцата от време на време ама хора са все пак. а тоя го оставете да почива в мир и не ни го разм

10

Анонимен

преди 4 години

Чу се, че заради извънредното положение августовската отпуска на съдилищата щяла да бъде отменена. Оказва се, че всеки август не сме правова държава :D

9

Анонимен

преди 4 години

Всичко свърши!Милен го няма и всичко ще продължи,защото няма гражданско общество и журналистика

8

Анонимен

преди 4 години

Едва ли ще има справедливо наказание.

7

Анонимен

преди 4 години

Тая система, както и много други на държавна хранилка отдавна не работят - закривай!

6

Анонимен

преди 4 години

Важното е КПП-та да има. А че по пътищата карат масово дрогирани и пияни няма значение!

5

Анонимен

преди 4 години

С тия `мълчаливи бдения` българите ще останат в историята.Навремето, вместо да хванат сопите /КАКТО НАПРАВИХА УНГАРЦИ, ЧЕХИ И ПОЛЯЦИ/ ,българите пак бдяха мълчаливо със свещи в ръце пред НС и мин. съвет. Водеше ги Фори светулката, който като всички `водачи` на прехода се оказа човек на ДС.

4

Анонимен

преди 4 години

Едва ли, вече спряха да говорят за това.

3

Анонимен

преди 4 години

Всички събития непосредствено след смъртта на Милен показаха, че не само няма да въкръсне, но и и става все по-зле. За съжаление.