186

Анонимен

преди 4 години

До !четохме ви по новините преди два дена

185

Анонимен

преди 4 години

Китай успешно спря вируса. Има и други държави, които се справиха, като Гърция например. Важното е да няма внос на заразата, а точно това в България не се прави. Затова в България епидемията тепърва започва. Досега имаше само внос на вируса и никакви мерки да се спре този внос. Вероятно реалният брой на заразените е между 100 и 500 пъти по-голям от официалното число, т.е. заразените са между 100000 и 500000.

184

!

преди 4 години

До АнонименНе съм бил в казармата защото аз съм от поколението на бунтарите от умните и красивите. Казармата е само за разни болни комунистически и фашистки мозъци. Всеки които се чувства евроатлантиец не се занимава с такава простотията казарма.

183

Трудно е

преди 4 години

До северозападТези 25 000 теста са таргетни и следват по веригата. Така че 4% е завишен процент при случайно тестване. Затова го редуцирах наполовина и така получих около 140-145 хиляди хиляди въз основа опита на Исландия. Но трябва да се има предвид, че това е моментно и динамично число, което след две седмици ще бъде съвсем различно.

182

аз

преди 4 години

Тоя северозапада избухна в сметките. Ама от тъъпотия. 20000 са тестовете на рисковите групи. Нормално е да има 5% от тях заразени (1000 човека). Виж от 6.5 милиона, колко са рискови с роднина с доказан ковид напримерно или медицинско лице? Ама трябва малко акъл.

181

бг

преди 4 години

Няма никакъв вирус. Това е световна лъжа.

180

Помня

преди 4 години

Помня какво каза лаикът Мангъров и какво специалистът Боко Тиквата и сега и Меркел признава,че все пак Мангъров е бил прав.Но...от друга страна....не си спомням досега Тиквата да си е признала грешка,така че. Нека троловете да продължават да храчат... Тиквата е велик...9

179

Анонимен

преди 4 години

Почти 90 % от хората в България са заразени с херпес, както и със стафилококи и стрептококи , така че надали ще помогне при коронавируса!

178

Хахаха

преди 4 години

Дръпна късата клечка с пушачите!!! Никотина пречи на короната да влиза в клетките! Франция е източника на това инфо!Така че ще си пуша антивирусното и ще си пия ваксината/домашарка 55 градуса / със витамини - салатка!

177

Анонимен

преди 4 години

Ще видим когато тоя вампир се зарази, как ще го изкара. Такива лекари като него се мислят за безсмъртни, но не са.

176

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!какво едно и също мнение бе, той нищо не казва, даже не знае какво говори

175

ЛЕКАР

преди 4 години

ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ,А ЗАЩО ТОГАВА РАБОТИТЕ С МАСКА,РЪКАВИЦИ,ОЧИЛА И ЗАЩИТНО ОБЛЕКЛО ?НЕ МИ СЕ ВРЪЗВА НЕЩО....НЕ Е ДОБРЕ ДА СЕ ЛЪЖЕ

174

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Мангъров прави прогноза за 300 000 заразени взимайки предвид резултатите от тестовете на тези 16 независими от Щаба лаборатории, които качват своята информация в специален интернет портал.Там няма лъжа, няма измама !Не е като при Годжи да ги натъманява според това, което Бойко му поръча.Така, че доцент Мангъров не говори празни приказкиОт самото начало до днес той си поддържа едно и също мнение за разлика от Мутраджийски, който си смени мнението 10 пъти - за вируса, за маските, за тестовете

173

Анонимен

преди 4 години

Мангъров сметките ти са криви. Виждаш че българина тоя вирус не го лови...виж ако беше шап по добитъка....???!!!

172

СОЦИОЛОГ

преди 4 години

ПРОФИЛ НА ТИКВЕНИЯ ИЗБИРАТЕЛ:70% НЕУКИ НА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 30% ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЦИ ПРОФИЛ НА КРИТИЦИТЕ 50% СЕ ЗАНИМАВАТ С БИЗНЕС 50% ОБРАЗОВАНИ НА ВИСОКО ЗАПЛАЩАНЕ МЕНИДЖЪРИ В ЧАСТНИЯ СЕКТОР ПРОФИЛ НА НАСЕЛЕНИЕТО 70% БЕЗМОЗЪЧНИ И МЪРЗЕЛИВИ 30% КАДЪРНИ УМНИ И РАБОТЛИВИ ЗАКЛЮЧЕНИЕ : ГЕРБ ЩЕ ВЛАСТВА ОЩЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ !!!РЕШЕНИЕ : ПРАВЕТЕ БИЗНЕС,РАЗВИВАЙТЕ СЕ,ОБРАЗОВАЙТЕ СЕ ,ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ НО НЕ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА !!!

171

Скептик до Авицена

преди 4 години

При мен от 2-3 години херпеса само леко напомня за себе си.. Най-вече при стрес и преумора. При дублиране с херпес19 би трябвало да избие.

170

izh

преди 4 години

Късно е братчет, късно е. Кога кака ти беше в силата си/т. е. червения бизнес охотно даваше пари срещу бъдещи приходи/ можеше и да те огрее. Сега си оставаш едно злобно дрънкало с медицинска диплома. Малко комплекси и мераци за пари и власт. Ако можеш да кажеш нещо стойностно - кажи го професионално и НАПРАВИ нещо Поредно кърлежчи на държавното кранче

169

Анонимен

преди 4 години

За кой херпес става дума за херпес зостер, или хепрес симплекс хаха

168

Анонимен

преди 4 години

И кой ще лекува 50 000 болни наведнъж?Заразените ще работят... а всички болни да си търсят начини да се лекуват.... Колко заблуден трябва да е човек, че да лансира подобна глyпост за стратегия?

167

Анонимен

преди 4 години

До !"щаба ръководен от двама генерали"те военните не се славят с много акъл нали знаеш... ако си бил в казармата