47

MaйMyнaтa

преди 4 години

Тоя път не уцели човека, аре бегай и не се излагай повече

46

Анонимен

преди 4 години

до 45 Мамункеее....обиждам всеки който е прооост до откат във форума. Що трябва да те познавам лично, че да имам чак тогава право да те обиждам? Обиждам те заради простотиите които пишеш.

45

Анонимен

преди 4 години

Интересно ми е дали някога на гробчето на Мутафчийски някой спонтанно ще занесе цветенца...

44

сирак

преди 4 години

Останах сирак петнайсетгодишен.Знам какво им е на децата му.

43

Анонимен

преди 4 години

GG, аз гледам някой друг концерт на Дългия- там му вярвам когато се раздава и то си личи. За какво друго да му вярвам? Че отразява какъв боооклук всъщност ни управлява ли? И там е прав! Иначе не си мисли, че ще гласувам за него- никога не съм гласувал и няма и да гласувам...вече съм на 45 и отдавна съм спрял с илюзиите.

42

MaйMyнaтa

преди 4 години

До 43Пиша и си заминавам. 10ст кретеноид, не обиждай който не познаваш

41

Анонимен

преди 4 години

Еее, моля ви се, как на такъв заслужил човек, грубо подиграл се и с домашната изолация и грубо нарушил я и нагло, гнусно и вулгарно подиграл се с носенето и ползата от маските, няма да му помогне правителството. Абе, моля ви се. Национален герой. Същото ***, като гаменчетата наркоманизирани, нарушили изолацията и шляещи се безцелно, същият като групата пешеходци. До един нарушители. Оня шут придворната дама на Цветков- Петканов не я ли я е посрещнал на летището?

40

GG

преди 4 години

До 40Не се напъвай толкова, пичага. Малко сте дивите чалгари, които вярвате на Славчо ( Бареков 2 )

39

Анонимен

преди 4 години

Щерката влиза в страната от чужбина, според наредбите на министъра - следва 14 дневна карантина. Тя ще трябва да я наруши. Ще я глобят ли с 5000 лв или правилата не важат за всички?

38

Анонимен

преди 4 години

до 35 Аз за Слави не се чудя, щото Слави се сети защо ходи с 10 човека охрана и е с брониран автомобил? заради някакъв наркоман ли плаща на 10 човека заплати да го пазятр или да го пазят от системата на Тиквата? Нали щото само шоумен? Що тогава е такъв дразнител за властта? Кажи, бе мамункеее?

37

MaйMyнaтa

преди 4 години

Не съм одил у София от 2011 и не ми дреме кво е там. А кво ви прави ваз тиквата, не е моя работа, а и не е по темата. Влезте в друга новина, за мерките примерно!

36

Анонимен

преди 4 години

Шоусадизмът на Тиквата, Маймункееее?!Гледай сега: По Оня ден въведе по 2 часа за да се влиза и излиза от София сутрин и вечер и вчера ги отменя! От това по- голяма гавра има ли спрямо народа в рамките на 3 дни? Ти си играеш с народа безнаказано...никой нищо не скача от журналистите.

35

Съжалявам

преди 4 години

за човека Милен Цветков, ама такива характеристики като ,,добре платен борец срещу системата", просто не са верни!Слави също!Язък за белята, без заключения, такива работи стават.

34

@

преди 4 години

До Анонимен 26ТОЧНО!Не е стандартът (имахме си го някои и когато напускахме), не е това че не ни беше уредена държавата (бяхме тръгнали полека лека да я оправяме), не и това, че няма с какво да се гордеем (има доволно, нищо че нямаме популярни световноизвестни забележителности).ЛИПСАТА НА СВОБОДА и придружаващата я ВСЕПОГЛЪЩАЩА КОРУПЦИЯ (в мисленето и в действията) са причините. Милен мисля, че го беше разбрал, затова дъщеря му беше другаде, а той беше останал защото беше "свикнал".

33

MaйMyнaтa

преди 4 години

До 33Нали се чудиш що Милен а не Слави бе, тва ти казвам, че единия е сериозен а другия е шоумен! Кви тиквиии кви години бе, влез у час

32

galya

преди 4 години

имам едно лошо чувство,че и на двете пробите ще са положителни,не защото идват от Холандия ,ами............. правителството ще си играе на добрия и лошия.Хем ще покаже загриженост и помощ ,хем ще ги пореже.Дано не съм права............

31

Анонимен

преди 4 години

Мамункеее....а шоуто със садистични елементи спрямо българския народ на Тиквата от 10 години по- ти харесва викаш?

30

MaйMyнaтa

преди 4 години

Шоуто на Слави.

29

Анонимен

преди 4 години

О, да! Воюваше със системата, която му даде солиден дял от натрупаните през соца пари за пенсии в една вече фалирала банка, системата, която го лансираше по телевизиите, докато хората нямаха пари за хляб и която го търпя N-години да води "великите" си предавания п.иян.

28

Анонимен

преди 4 години

до 27 Шоумен е Дългия, сценаристите на Дългия са всичко друго но не и шоумени и разпарчатосват Тиквата и сие до откат, те и затова се махнаха от Босфор тв за да го нападат вече свободно колкото си искат в телевизията на Дългия мутрагена от банкя и цялата му клика.