61

Айде чао

преди 4 години

Напускам виизгубихтеме като читател и писател.За нищо не ставатеА ДАНО И ДРУГИ МЕ ПОСЛЕДВАТ

60

Анонимен

преди 4 години

Интелектуалец ,Ти нормален ли си бе? Или още не те е пуснало и тебе ?

59

Анонимна

преди 4 години

Ние всички видяхме че го убива.Знаем.че е бил друсанТова е

58

Бай Санди Винкела

преди 4 години

Ставри, ти може да си стар тук, но аз съм преди теб в Централния Софийски с цели 2 години и 5 месеца. Така че Кристианчо първата вечер ще ми бъде на мен булка, а след това си го делете там другите.

57

Нищо не е изпитвал

преди 4 години

Адреналин не се изпитва, драги журналисти!АДРЕНАЛИНЪТ Е ХОРМОН В ЧОВЕШКИЯ ОРГАНИЗЪМ!...Изпитвало е, ЙНОТО му с ЙНО, остър дефицит на мозък!И едва ли за първи път е изпитвал такъв дефицит!

56

Интелектуалец

преди 4 години

Това е твърде голям стрес за този млад човек. Чувството на вина сигурно го потиска. Да му се отнеме книжката за шест месеца и да му се наложи глоба както и двугодишна условна присъда. Разбира се да бъде посещаван у дома от психолози които да му помогнат да се отърве от наркотиците и да се включи в обществото.

55

Въздух

преди 4 години

Възможно е това *** да е неволно засечено от Милен или да е станалонякаква закачка и след това наркоманчето да го е настигнало и на светофара ефектиран и под въздействието на дрогата да се забил от злоба в него.Другия вариант да е заспалот опиатите.

54

Анонимен

преди 4 години

Да каже не само временните ефекти,а дълготрайните ефекти от наротиците,а те са крайно вредни за вътрешните органи,мозъка,бременните жени,причиняват болка ако си зависим,може да доведат до смърт и т.н.

53

Бай Ставри

преди 4 години

Криси, добре дошла, пандишпанче! Килия 213, вторият етаж, южното крило.

52

Анонимен

преди 4 години

Защото е бил яко надрусан младежа не е преценил реално обстановката.От видята които бяха излъчени се вижда че младежа се е опитал да мине от дясната страна на автомобила на Милен Цветков. Именно и затова после автомобила на Милен Цветков се завърта по часовата стрелка почти на 200градуса. Джигита този път не си е преценил възможностите и е направил жестока катастрофа.

51

Жоро

преди 4 години

"Хапчето за смелост, предполага се, момчето е взело на частно парти вечерта преди фаталния инцидент." - какви са тея книжни плъхове, които твърдят подобни глупости...какви са тези наркотици, които държат по над 20 часа...лекенцето може да е вземало и 10 вида незаконни вещества през предишните дни и в момента на катастрофата да е бил трезвен, а да си е гледал телефона слушайки бясна чалга...крайно време е да се измерва концентрацията на субстанциите

50

Анонимен

преди 4 години

Много ми дреме *** дали е бил на седмото небе или в дън земя.Да се задави с наркотици.Един образован баща преждевременно беше убит от един разглезен бокл.к.

49

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

майката пусната под 100 бона гаранция хитро сега ще прехвърли всички дългове на роми на клошари А БОЖКОВА остана в пандиза

48

Йоан Йеромонахов

преди 4 години

На Великден е редно всеки да се подмие отдолу със светена вода за полово дълголетие.

47

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 44Сумарно всичко ще им излезе не по-малко от 750 хилки,

46

Анонимен

преди 4 години

Та за коло пари ще си купи свободата според вас?

45

Анонимен

преди 4 години

На 22 години е вече достатъчно пораснал, за да може да прецени как ще се чувства, ако подкара мощен автомобил след като е взел този коктейл от дрога.Нищо не го оправдава.Наказанието трябва да бъде урок и за други подобни ке.леши. Магистратите са длъжни да опазят нас от такива самозабравили се у.м.очковци.

44

Анонимен

преди 4 години

4 вида дрога са му хванали, а колко още не са хванали по давност в организма? Майка му знае ли, че тоя зоба като живoтно?

43

Анонимен

преди 4 години

Алоу, БКП-то!Нали сегашните са внучетата на тогавашните, дето бяха турени от царските служби навремето.Абе... надвиквайте се. Щом ви кефи.

42

Анонимен

преди 4 години

Все едно описват Бялата Златка...