159

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Е, щом българи жевеещи в чужбина така са ти казали, значи е така. Те много ги разбират нещата. Знаят да берат аспержи и ягоди.

158

северозапад

преди 4 години

До ---аз я питах какво ще коментира относно от утре бременните и майките с деца да ходят на ваксинации при условие че не пускат децата в парковете че вируса бил много страшен" нали ще заразят бременните и децата а тя мълчи

157

Българин

преди 4 години

За неверни данни да се налага на място 300 лева глоба.

156

Анонимен

преди 4 години

Човек като чете коментарите и разбира защо Нане си пали къщата та да му изгори на Вуте плевнята ! - българска работа.

155

Hater

преди 4 години

Искам вечна карантина.. Моята София е прекрасна.. Въздухът е чист. Булевардите са празни. Селяните се върнаха при овцете. Благодаря ти, коронавирус.

154

---

преди 4 години

До някоя_сиаре затваряй си устата ***, че ставаш смешна.

153

северозапад

преди 4 години

До някоя_сицитирай и Закона за здравето чл. 63 ал.4 от Закона за здравето предвижда:Държавните и общинските органи създават необходимите условия за изпълнение на мерките по ал. 1, а средствата за осъществяването им се осигуряват от държавния бюджет, съответно от общинските бюджети."

152

Пореден

преди 4 години

Да останат там поне седмица..или да се върнат където тарикстстваха за Великден.. Най - хитрите никой друг не се сети да иде някъде за великден само те...

151

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Не знам кой крив кой прав или поне не искам сега да кажа какво мисля по въпроса.Знам само едно. Българи живеещи в чужбина гледаха лайфа от КПП-тата и бяха категорични, че при тях подобни неща няма.Та, питам за пореден път докога България ще бъде единствената държава в света, която ще използва тези преграждения и ще третира гражданите си като престъпници ?Гледах клип от един немски парк ...Да видите отношение на полицията - културно, любезно, възпитано ...Тук е някакъв ад !Докога така ?!

150

Анонимен

преди 4 години

До СурикатНикви филми няма, брат. Хората сами си правят проблемите защото са нагли и безотговорни.

149

Анонимен

преди 4 години

То дори безсмислената гавра, която властите си правят с хората с тия кпп-та, не е толкова тъжна и жалка картинка, колкото реакцията на "съвестните" и "послушните" граждани... Процесът на пречупване е в критичната си фаза, вървят нещата към зле.

148

Анонимен

преди 4 години

Ако е заради работа, е необходимо да бъде упоменат телефонен номер на управителя, за да може от МВР да се свържат с него и да потвърдят предоставената информация.ЛИЧНИ ДАННИ НЕ ПРЕДОСТАВЯМ

147

Анонимен

преди 4 години

Ако е заради работа, е необходимо да бъде упоменат телефонен номер на управителя, за да може от МВР да се свържат с него и да потвърдят предоставената информация.НЕ ЗНАЕХ ЧЕ ТРЯБВА ОСНОВАНИЕ ДА ВЛЕЗЕШ В СОФИЯ...ИНТЕРЕСНО ДАЛИ ЗНАЯТ ГЕРМАНЦИ, АВСТРИЙЦИ ИТАЛИАНЦИ, ФРАНЦУЗИ, АНГЛИЧАНИ....ЧЕ КАТО МУ ТЕГЛЯ ЧЕРТАТА СЕГА БЕЗ ТЯХ СЕ ВИЖДА ИСТИНСКИЯ СЕЛСКИ ОБЛИК НА ТАЗИ ПСЕВДО-СТОЛИЦАМРЪСНА, НЕУГЛЕДНА, С КОФТИ ПЪТИЩА И ЛОШ ВЪЗДУХ

146

смях

преди 4 години

Не бъдете толкова лоши, сигурно и сега някои ви четат от колите си и гледат в далечината светлините на София

145

Мутафчийски президен

преди 4 години

Евала ГЕНЕРАЛЕ!!!

144

Баш тарикат

преди 4 години

Един *** милиционер използва думата "тарикати" за хората, които напуснаха в четвъртък София и герберските *** я подеха и я повтарят вече няколко дни.Прочетете смисълът на думата "тарикат" - схватлив човек, който умее лесно да се справя с пречките без чужда помощ.Така че тарикат не е обидна дума, освен в тъпите ви милицонерски мозъци !Операцията на Щаба и МВР "Тарикати" има две цели:1. Да оправдае евентуален бъдещ провал на Щаба.2. Да ни раздели на софиянци и провинциалисти.

143

Анонимен

преди 4 години

Какво става компанията, как е натроението? На КПП-то ли ще висите цяла нощ или ще се връщате обратно на село да поспите за 2 часа, че утре сутрин отново ви чакат 200 км път до КПП-то за втори опит за влизане.

142

До 151

преди 4 години

И преди 1989г.София въобще не ми харесваше.За мен най-хубавия град е Пловдив и е втория подходящ за столица след В Търново предимно по исторически причини и местоположение.В София ходя само на гости и принудително в командировка.Не бих живял в тази клоака за нищо на света,най-малкото за пари.

141

Сурикат

преди 4 години

Абе хора не се ли усетихте, че сте като хамстера в колелото, бягай колкото си искаш/в голем филм ни вкараха/. До кога ще бягаш/докато каталясаш/умориш се/и после ко прайм....?

140

Анонимен

преди 4 години

Идеята всички пътуващи да бъдат представени като безотговорни купонджии е поредната манипулация. Тя се тиражира от властта и с нея много удбно се настройват хората едни срещу други. Но дори ББ прекара Великден с детето си. Имаше хора, които бяха насила лишени от това. Други пък сега биват наричани "тарикати" за същото, което направи министър-председателя - прекараха Великден с децата си.