86

Анонимен

преди 4 години

Въпросът е какво щеше да се случи, ако:1.Имаше други хора в Субару-то.2.Ако имаше деца в Субару-то.3.Ако пресичаха пешеходци.3. Ако пресичаха ученици?И най-важното разбира се, което е и най-жалкото, защо полицията, която се грижи за ''нашето здраве'' е пропуснала този автомобил да се движи незаконно по пътищата след като е нямал закупена ГО?Запечатали нашите градини и паркове, глобяват майки с колички, а в същото време закона се гази като *** грозде в Карнобатска каца!

85

Анонимен

преди 4 години

Интересно ми е този младеж в Германия би ли допуснал такава грешка да се друса и кара ?

84

Реалист

преди 4 години

Последна информация от информиран.нет . Газовата бутилка на субаруту се е била взривила при удара отзаде.

83

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 73Не съм видял аудито коя година е,но предположих че щом е на изпълнителния директор на винпрома ще нова!Но другото...... надрусано гъзе .....на мама слънчичето!!!!!!!!А и друго в Германия също карат с гас!!!

82

Винету

преди 4 години

Вашите вождове не стават. Ограничение от 30 а карате със 100. Явно нямате никакъв ред във вашата държава. В нашия лагер ако някой индианец мине през лагера с коня си на пълна скорост ще свърши на кола на мъченията. Затова при нас имаме ред и дисциплина. Чувам, че и синче на депутат от Герб е избягало от джипа убиец. Още едно доказателство, че вашите вождове не струват и пет пари. Защо ги траете само вие си знаете.

81

GG

преди 4 години

До 75Да сигурно този *** е перфектният изпълнител на поръчково убийство...

80

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 73 , кой те знае и тебе ква барака от 96-та караш ,ама за автомобили седнал да разправя.И какво значение има каква е колата,с газ ли е?Аман от *** като теб в тая държава.

79

Анонимен

преди 4 години

До Анонимния 69Вероятно е дъщеря на майка, която от малка й е обяснила, че трябва да си продава най-ценното срещу кинти.

78

Анонимен

преди 4 години

На ден у нас умира по 1 човек по този начин, ама само, защото е публична личност, се дава такава гласност на случая.-------Лъжеш, гербарю...

77

GG

преди 4 години

До 72Оффф не си заслужава да се спори с тебе...

76

Sata NATO

преди 4 години

Надявам се всичко да се върне върху дечицата на поръчителите, които заграбиха властта под фалшив предлог, подкрепени от кариерните циници в бели престилки.

75

Анонимен

преди 4 години

до 64 Даже и италианската мафия не може да измисли толкова зловещ сценарий за да убие човек, като герберастката!

74

Анонимен

преди 4 години

Как пък точно Милен Цветков го улучиха при тия пусти улица почти без никакво натоварено движение ...Много странен инцидент,не мислите ли ???

73

Анонимен

преди 4 години

Ми Токуда на две минути що лв линейката е ходила чак до Пирогов. Тия GPS нямат ли? Май частните болници само хубавите пътеки взимат а тежки случай отказват! Време е частните болници да не се ползват с пари от здравната каса!

72

Анонимен

преди 4 години

10-годишно Ауди е нов модел автомобил?! Тая барака дори е нямала система за автоматично спиране, която има всеки нов автомобил над 35000лв.. Извинявам се. Малко си мерете приказките. А бракмата на маймунката- някакво Субару с газ човече... Потрес... Балканска катастрофа типична. Нищо ново. На ден у нас умира по 1 човек по този начин, ама само, защото е публична личност, се дава такава гласност на случая. Голяма работа. Манталитет, проява на груба селяния и толкоз. Комунизмът прави това с хората.

71

Анонимен

преди 4 години

До GGНаричаш 'сеир' видео запис - доказателство ли? Сеир е българската журналистика, която винаги крие факти

70

Sata NATO

преди 4 години

Вътрешни кръвоизливи са възможни, но все пак човекът е починал в лапите на лекарското съсловие, което е вярно на диктатора и заинтересовано от още повече извънредно положение. Така че е напълно вероятно да са му помогнали да загине.

69

Анонимен

преди 4 години

Синчето на депутата от Гроб Лъчезар Иванов е бил в колата и е избягал като бит Герберуга!!!!

68

Анонимния

преди 4 години

Светла му памет! Истински журналист!А момичето в колата - чие отроче ли е?Дано този път да има истинско правосъдие в тази държава!За убийците - затвор до живот!

67

GG

преди 4 години

До 58На това кръстовище на 1000 % има камера и съответно запис. Ти какво искаш полицията да го разпрати на всички медии и да се прави сеир?