116

До 119 панчо

преди 4 години

Беззаконието е масово неспазване на законите. Прав е президентът Радев. Законът за движение по пътищата се нарушава всеки ден десетки милиони пъти. Преди епидемията, около 200 милиона пъти средно на ден.

115

Хан Крум

преди 4 години

До пепеТочно на този "радетел" за законност баща му блъсна инвалид на кръстовище и същия този "борец" за правда счупи телефоните и впрегна целия му подчинен апарат за да го прикрие. Същия този "борец" осуети проверка срещу себе си заради това, че е назнацил любовницата си на 3 длъжности и други и други нещица. Ама както се казва - крадеца вика дръжте крадеца. Неговото е същото. Хиена.

114

Анонимен

преди 4 години

Обществената реакция на трагедията далеч надхвърля частния случай, защото водещият Цветков задаваше въпроси, които интересуват хората. Загубихме баща, активен гражданин и журналист, който не търсеше комфорта на безличието"Не харесвах Милен Цветков, но в случая Радев е прав на 100%.

113

Панчо

преди 4 години

Не е вярно, че Милен Цветков е жертва на беззаконието. Той е жертва на неспазването на законите.Имаме закон за движение по пътищата и плавилник за прилагането му. В тях се казва как трябва да се условията за водача - да не е използвал наркотици, с каква скорост трябва да се движи на определено място, че трябва да спазва дистанция, да спира на червен светофар. 22-годишният не ги е спазил и е отнел човешки живот.

112

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 29А в Италия как е? там държава и мафия в голяма степен са едно и също. Човекът с пари още повече ако е престъпник, е най - голямата заплаха за държавата по принцип. Навсякъде е така. Не е редно, не е правилно. Навсякъде се води борба срещу това но не е лесно. Големите пари винаги ще имат предимството че са много. Що се отнася до юрист пруденцията всеки има право на защита дори и явният престъпник. Освен ако не се намерят неоспорими доказателства. Хайде да видим.

111

Анонимен

преди 4 години

Трагичната смърт на журналиста Милен Цветков осветли онова, което днес грози всеки български гражданин: да стане жертва на беззаконието. На пътя това често е свързано със загуба на човешки живот--Според тpoлoвете на ГЕРБ по пътищата на България законите се спазват на 100% и катастрофи, ранени и загинали няма.

110

Хан Крум

преди 4 години

Румба - не плямпай много щото дрогираното ***.нце е син на твоя червена партийна другарка и съдружник на твой основен спонсор - сега подсъдим за организиране на престъпна група. Продъължаваш ли да плямпаш, ще ти спрат субсидиите другарите и после Деса как ще изкупува бутиците? Ще си вкараш автогол самаЛьотчик.

109

пепе

преди 4 години

Не беше ли точно бащата на тоя бутнал човек с колата. Или пък да си припомним инцидентите с козата му и НСО. Точно най-виновните винаги са с най-голями претенции...

108

Анонимен

преди 4 години

безплатно ви мразим герберасти доолниии!!!!

107

Факт

преди 4 години

Прав е президентът Радев, както винаги е прав.

106

Хан Крум

преди 4 години

румба - ами баща ти - лека му пръст - не блъсна ли инвалид във кръстовище? Ти не впрегна ли целия държавен апарат да изкараш инвалида виновен? не прикри ли проверка срещу себе си за това, че си назначил любовницата си на 3 длъжности, не взе ли комисионна за Грипените, не прикри ли проверката срещу Стомана Перник за източването на яз. Студена щото завода е на ваш партиен другар и основен спонсор на ЛБСП нищо че Първанов го отърва от разследване за източване на Еврофондове? Не говори за беззаконие

105

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 108 Е дали ще е този или Борисов за теб ако има разлика за мен не ! Даже наглостта и лакомията на Борисов ми идва в по-вече !

104

Анонимен

преди 4 години

втория в колата дето е избягал е на герберски депутат син. и той бил дрогииран.

103

Анонимен

преди 4 години

Тури едно вето на нещо и народа да му мине белким.

102

Анонимен

преди 4 години

Ще го търпим ли до следващите избори тоя или ще го гоним с ритници?

101

Анонимен

преди 4 години

Хора събудете се, до кога ще търпите?

100

джсж

преди 4 години

Май убиеца е возил и герберче в джипа.

99

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Спирам с коментара, за да си взема хонорара от централата на ТРЕБ

98

Анонимен

преди 4 години

Лека му пръст на Милен Цветков !Може и магия да му е била направена!И това е възможно !

97

Байой

преди 4 години

АЙДЕ БЕ РУМБА, ПРАВИ ПРЕВРАТА ВЕЧЕ И МАХАЙ КРАДЦИТЕ! НА НАРОДА МУ ПИСНА ВЕЧЕ...