26

Анонимен

преди 4 години

Нещо застрахователите няма ли да "кажат"Как джипът до вчера е Нямал застраховка ГО а от днес Има?????

25

Пародия на държава

преди 4 години

Гнусните и корумпирани ченгета що не са арестували и приятелите. Нещо се КРИЕ и бая намирисва. Явно се гледа с всички сили да се заметат следите на убийството.

24

Сат

преди 4 години

Какъв предпазен колан бе, това е удар отзад. Именно коланът в този случай ще ти натроши гръдния кош, когато предницата на аудито сплеска всичко в гърба ти. Всичко е измислено, тук са работили специалисти, дансаджии може би. А докторите услужливо са го приключили - нали са най-добрите приятели на Д-р Борисов.

23

Анонимен

преди 4 години

от 22 ...римлянина не иска да ги издава. Тъй ли? Бой, бой,бой, римлянина припада- заливаме го с една кофа студена вода да дойде в съзнание и пак го питаме. Пак не казва. Пак бой. На третото свестяване каза кои са!

22

Анонимен

преди 4 години

До 1Нормалните родители искат нормални деца. Ако не е ОК, то за какво му е?

21

Анонимен

преди 4 години

Младежа не давал никави поазания????Хм, при бай Тошо ще дадеш показания не ами и майчиното мляко ще си разкажеш.Сетих се заради това за вуйчо ми който беше милиционер преди 89-та и разправяше една случка:" Получаваме сигнал от бай Никола, че група римляни ( римляни пиша да не ме баннат) му крадат железа от двора и тръгваме аз и колегата с ладата нива и влизаме в двора - бяха 4 римлянина. 3-мата избягаха през оградите на дворовете, единия го уловихме. В районното го питаме кои бяха другите

20

шофера

преди 4 години

Има шАфИори които смятат, че да въртиш волана и да се плезиш е шофиране!

19

Анонимен

преди 4 години

До Българин - Аз не знам какъв родител трябва да си, за да се опитваш да измъкнеш детето сиВ случая "измъкването" е въпрос на престиж. Даде ли се човек в такава ситуация, то повече няма да го припознават за "свой". Днес "жертва" детето си, утре ще жертва нас.Хипотезите са две. Или измъкване и тихи разговори в стил "поговори с него, излага ни" или размазване (стриване на прах) на цялата фамилия до девето коляно. И двата варианта са възможни, зависи какви са текущите интереси.Няма да залагам

18

1

преди 4 години

До БългаринТи май не си родител.

17

Гост

преди 4 години

Ще ,ще всичко ще.Защо не са го тествали веднага,защо спътниците му не са тествани?Те също са били надрусани.сега ще подготвят нещата така ,че в съда да има смекчаващи ако не успеят да изфабрикуват оправдаващи обстоятелства и убиецът на 25 годишния си рожден ден ще е на купон в Бедрум.Това е българската реалност.

16

Анонимен

преди 4 години

3 години условно!Такива са присъдите в България.

15

Анонимен

преди 4 години

До HeinrichHimmlerЕдно коз'че, пет магистралки - все си е наркоман (нещастен човек, който търси как да изклинчи)!

14

Анонимен

преди 4 години

Кога ще спрете с това "карал джипа,който уби"????? Защо не лажете истината," пияното....уби с джипа си"...

13

Анонимен

преди 4 години

Ако се измъкне, то българите съвсем ще изгубят доверие в съдебната система, а такива катастрофи ще стават все по - чести, все по груби, с много много жертви, а вас Съдебната власт няма да ви зачитат за отговорна институция и ще се наложи да се развие международния по справедлив съд. Не ставайте *** на парите, алчността и мафията, ще станете смешни. Нека справедливостта възтержествува този път и наркоманите да влезнат в затвора.

12

Анонимен

преди 4 години

Не ме интересува кой е бил в джипа му, интересува ме само да търка наровете 20+ години.

11

Българин

преди 4 години

Аз не знам какъв родител трябва да си, за да се опитваш да измъкнеш детето си, когато явно е нарушил закона, употребил е наркотици и е убил невинен човек. Ще му даваш пример, че имаш ли пари, няма закони? Нека си понесе наказанието. Ще лежи в затвора 5-10 години.

10

Pako

преди 4 години

Няма да му се размине. Гешев се е заел със случая, а той не прощава !

9

HeinrichHimmler

преди 4 години

Сега наистина да не излезне, че полевите тестове не работят, че глобиха половин България вече за по едно козче с тези тестове!

8

Офффф,

преди 4 години

ако г-н Цветков ползваше предпазен колан?Това, че има убийци на пътя се пише всеки ден! Защо ние не предприемаме мерки, за да се предпазим от тях?

7

Анонимен

преди 4 години

те досега кръв не са ли му взели, ако не са му взели, виновен е Цветков, че е спрял на червен светофар.