130

БГ

преди 4 години

До ИстинатаКои пари да ти върне? За озветлението по улиците, когато ти минаваш ти ли си плащаш. за отбрана, образование ... за колективни блага и потребление чувал ли си? Прочети и после пиши!Да живее България

129

Анонимен

преди 4 години

Поздрави от Германия. Тук имаме повече болни, но всичко си е почти нормално и политиците не се паникьосват. Все пак две национални катастрофи са преживели и имат достатъчно опит.

128

Анонимен

преди 4 години

До Езин от Северозапада 295Не замесвай Станишев с останалата пасмина !!Закона го направи защото беше очевадно че като вземе Тиквата властта ще ги подкараза да разтури партията.Жалко е че си сляп за очевадни неща.Но си българин все пак.А българите са ПРОздИ.Сами си разсипахте държавата 2009та.От злоба, завист и глупост.Сега ще си платите за това.И бедни и богати.Милост няма да има за никого!!

127

Анонимен

преди 4 години

Кунчев е здравен бюрократ от много години. Няма как да е на нивото на лекарите, които практикуват медицина в областта на вирусологията, епидемиологията и пулмологията.Но бюрократите понеже имат власт се надуват до момента, в който сгафят и не ги изритат полотиците за да сложат друг на тяхното място.Гарантирано е , чева всички несполуки около сегашната "епидеми" ще го отнесат триото Мутафчийски, Кантарджиев, Кунчев!Само не си мислете, че отговорността ще я поеме Борисов!

126

Истината

преди 4 години

До БГ 292отказвам се от държавно лечение и всякакви други лечения за сметка на който и да е друг освен на мен самия, но държа иу държавата да ми върне внесените пари и да не ми иска никога повече някакви. няколко пъти държавата ми казва, че ще ми даде 3 или 4 цифрена сума за неща които аз съм плащал с мои пари 5 цифрени суми без разходите по пътувания в другите страни от ЕС. Смешна е системата въпреки че сме част от съюза!

125

Шаши

преди 4 години

Нови заразени, та нови заразени. Грип е . Махайте мерките и пускайте хората.

124

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 336Аз не се боя, но спазвам правилата, тоест слагам си маска като влизам на обществено място с много хора.Просто знам че някои хора ще изквичат на умряло и гледам да бъдат спокойни, все пак е много трудно да тръгнеш срещу стадното поведение.

123

Един от Северозапада

преди 4 години

За тези, които твърдят че сега сме върха, добре сме, ще цитирам една случка, разказана от Джоко Росич:Зимата, премръзнала птичка падналаот дървото право в едно прясно и топло кравешко ла---о. Посъвзела се и запяла-за нея това бил върха на щастието-да е на топло, макар и във ла---то. На това ми приличат всички, които хвалят управлението на пожарникаря от Банкя и постигнатите от него успехи.Защо не питате за 75-те милиона, за абсолютно проваления водопровод към Перник, или за къща в Барселона?

122

Анонимен

преди 4 години

До 123 Ти медицинско образование имаш ли? Ето ги фактите за Ангел Кунчев:Образование1985 г. - Медицински институт, ПловдивТрудов стажот 2008 г. - директор на отдел "Надзор на заразните болести", Министерство на здравеопазванетоот 2001 г. - отдел "Противоепидемичен контрол", Министерство на здравеопазванетоот 1986 г. - отдел "Противоепидемичен контрол", ХЕИ-ХасковоКой ли от вас двамата разбира повече?Да живее България!

121

tyo

преди 4 години

Влизам в световния сайд на Ковид 19 и виждам срещу България - нови заразени 19. Майтапчийски казва 40. А сега де!

120

ъъъ

преди 4 години

Виж ся, БГ, декларации попълвам само за себе си - близките ми са разумни същества и взимат решенията си сами. Иначе, с декларация или без, в болница мога да попадна само по случайно стечение на обстоятелствата, но никога на два крака и в съзнание, което пък обезсмисля попълването на такава декларация.

119

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 318Пет века не можахте да ни затриете че на един бат Бойко ли се надявате?!Преди години имах гадже във Велико Търново, учеше там Висше.Та съквартирантката и беше туркиня, не сваляше очи от мен и завиждаше на приятелката ми.Явно не сме толкова лоши българите а...?

118

БГ

преди 4 години

До 123А Кунчев какъв е? Нима не е от щаба?Стига опорни точки.Да живее България

117

Анонимен

преди 4 години

Затворихме магазин на търговка улица( съседните магазини също затвориха), защото няма никакви хора и е безпредметно да стоим. Казват, че на малките магазини не им било забранено да работят, в същото време полиция варди на Витошка и пита хората къде отиват

116

БГ

преди 4 години

Просто е:Всички безсмъртни - декларация за отказ от лечение за вас и вашите близки. За вас няма опасност, че даже и вирус нама, това е коспирация, защото ВИЕ не го виждате(да поясня - това е ирония).Останалите спазваме препоръките на щаба и ако ни се наложи лечение - дано е успешно!Ще се преброим наесен!Да живее България!

115

Анонимен

преди 4 години

Ако не си вземем бележка от забележката още по-лош вирус ни чака! Бяхме прекалили с нечовешките отношения помежду си, алчност и сребролюбие!

114

ъъъ

преди 4 години

Пак ще използвам любимия си пример: защо след като Адемов се зарази, тестваха всички депутати. Ами можеше да го приберат в болница, а на останалите да наложат 30 дневна карантина. Колко заразени депутати щяхме да имаме днес и колко снимки на неспазващи карантината депутати?Откриват един заразен ц иганин, прибират го в болница и евентуално казват на има-няма стотината му контактни да спазват карантина. Как да стане? Не е ли предварително ясно, че няма как.

113

Анонимен

преди 4 години

Браво, псевдогенералчетпо изпълнява програмата на Тлъстия си Вожд - на час по лъжичка т.е. на ден по 20-ина.Ама с 50-ина тестове - толкова.

112

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Софиянци са тук, окупирали са малки хотели на първа линия предимно.Ще донесат зараза ...

111

Анонимен

преди 4 години

До северозапада Емигрирай в руското блато тук бсп на власт няма да дойде Пар,,азит