27

Марин

преди 4 години

Ако всички бяхме разумни същества такива ограничения нямаше да има, но уви. Навсякъде е така но като процент в България *** са повече.

26

Анонимен

преди 4 години

Ще налагат ограничения докато вземем тоягите и отидем в парламента и министерски съвет.Това ще стане накрая.А оня мишок банкянски пак ще получи сърдечен пристъп но тоя път няма да му се размине.

25

Анонимен

преди 4 години

Търпим вече цяло десетилетие средновековния феодализъм на герберите. Повече няма да ги търпим да ни връщат в пещерите.

24

Анонимен

преди 4 години

Хората са казали ! - от играчка накрая става плачка.Историята го е доказала с един случай в който ставаше въпрос за хляб и пасти.

23

Дидо

преди 4 години

Те не ни настройват един срещу друг, ние винаги сме били така, такъв ни е нрава. Затова и стоим на едно място като нация, че и дърпаме назад. Винаги ще се делим на граждани и селяни, нелепо е но е факт.

22

ТЪРПЕНИЕ

преди 4 години

защото ще понасяме и по-строги ограничения! Навлизаме в турбулентната зона. Имаше една хубава симулация как вирусният облак от кашлящ човек се разпространява над рафтовете в супермаркет и пада в съседните коридори...Който не го е гледал, да види в тубата /watch?v=md6G2hqrhBE

21

сбогом селяни

преди 4 години

И да не се връщате

20

Корнелия номер 1

преди 4 години

Целта на ГЕРБ е установяване на фашизоидно-мутренска диктатура в БГ!

19

xaxsas

преди 4 години

Не бях влизал в никакви медии от 2 седмици и живота пред блока е прекрасен вчера имаше над 50 човека на площадката от 3 до 80 годишни и всички бяха усмихнати! Не си унищожавайте имунната система като постоянно се зъбите на монитора. Журналистите просто работят, а политиците просто отговарят на въпроси. Нищо не се случва, възползвайте се от карантината и мислете за емоционалното си здраве! Чао отивам при мама и брат ми, а след това ще се видим на пейка пред блока с куче и маска на лице!

18

Дидо

преди 4 години

Ще наложат още ограничения бъдете сигурни. Те много добре знаеха, че ще има хора които ще пътуват за празниците, но въпреки това не ги спряха. Сега използват това за оправдаване за да наложат още ограничения.

17

Анонимен

преди 4 години

Още малко ще ви потърпим, селянко.

16

Boyan

преди 4 години

Не позволявайте недоразумения. Не позволявайте да ви настройват един срещу друг!!!

15

Щирлиц

преди 4 години

Десет години ги понасяме,имаме още малко търпение май...

14

Лорд Златко от Факул

преди 4 години

Ромите не боледуват от коронката! Доказано! Само дъртите и деградирали българи се тръшкат!

13

Анонимен

преди 4 години

Моето търпение свърши почти,казах до Великден ще търпя после край!Значи и понеделник и после няма да седя вкъщи!Така или иначе явно всички ще се заразим,а и няма да ги чакам да откриват по 20-40 заразени,слабо работят не си дават зор.Достатъчно време им отделих да ги търпя!!!!

12

ист

преди 4 години

ДИВОТО ЗОВЕ. Селото зове селските софиянци. Гени.

11

Анонимен

преди 4 години

И тая да си ходи на село, айде!

10

Анонимен

преди 4 години

Мадам Къшлукова свали от екран Гюзелева и Стоянович.Същатото направи и либовницата но Домуса,назначена в Нова дърта тв,като махна Мира Иванова и Галя Щърбева. ами сложете Антошка Шаййката и Недялта Пикова да ви ......В краен случай маже и фандъчката да води някое предаване по руски.

9

Анонимен

преди 4 години

дайте и да води уроци по руски по телевизията, народът да се успокои

8

!!!!!!!!

преди 4 години

За какво търпение ми говориш, г-жо, когато половината София вчера се изнесе да хапва домашно агнешко и зелена салатка? А аз си седя вкъщи като затворник? За какво търпение? Едните могат да правят каквото си поискат, дори с цената на евентуални жертви заради небрежността им, другите, понеже са глупави и си седят вкъщи.