23

Анонимен

преди 4 години

Като имате проблем с маските просто стойте малко време навън бе тарикатчета или не излизайте...Ако сте в карантина, нали 14 дни ще трябва да сте в къщи, а сега до 26.04 не можете с маски.

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Помни какво си написал. Правиш го защото въпреки всичко никой няма да те остави да умреш, поне ще направи опит да те спаси. Ако бях аз, също като теб ще се врътна и ще кажа: той направи избора си сега да си сърба попарата. Няма да подсмърчам , защото това си си го направил сам ти. Лошото е че може да навредиш и на други. Ето това е лошото на тъпата безотговорност.

21

Анонимен

преди 4 години

много лош народ брей ,с тея михлюзи Няма бъдеще за България !за една маска се опищяха , а ако трябва да идете на война бе ? ***

20

Анонимен

преди 4 години

До написалия: "Какви са тези инати?Упражнявате си юрид.квалификация. Я идете в една морга ,да видим настроението ви тогава."--------И? Какво като идат в една морга? Какво ще видят по-различно от това, което биха видели преди година, или десет? Съвсем изп.ерка.ла работа става вече. Кажат ви нещо на телевизора, и вие не само го повтаряте, ами започвате да го ВЯРВАТЕ...

19

Анонимен

преди 4 години

Кога ще се разследва дали Ананиев има нужната квалификация да ни съветва как да се лекуваме и предпазваме от вирусите. И да ни пуска заповеди считайки, че неговото мнение е най-вярно ?

18

Анонимен

преди 4 години

"най-малко по отношение на тези лица, които са с остри респираторни заболявания и дихателни проблеми"Именно хората с остри респираторни заболявания няма за какво да се разхождат навън, особено без маска ...

17

Анонимен

преди 4 години

15, така е, защото има глоби. Ако ВАС си свърши работат по закон, няма да сме.

16

Анонимен

преди 4 години

До Ха, ха,ха,хаааааааааДа но тези хора излизат и тръгват сред нас. Повечето и в къщи не си стоят. Тогава какво? Ако някой има проблем с обикновената маска трябва да си направи труда и да си намери по - специална. Ама на някой занимава ли му се? Не. и защо да го прави? Това е то наглото поведение. Все още някои мислят че е шега но дано не им излезе през носа А чрез тях и през нашия.

15

Анонимен

преди 4 години

11, пак да ти пиша, понеже стана досаден - веднага ще подпиша, ако овчарите ти ме оставя намира с техните намордници.Но на тях не им изнася. Искат си овцете.Други *** идеи да имате?

14

Анонимен

преди 4 години

Разни хора подават жалби без правен интерес? И какво? Ще платят държавните такси и няма да получат отговор. Други искат експертизи, че и тройни. Който ги иска, той ги плаща. И пак няма да доведе до нищо. Но пък участват в рекламната кампания на няколко адвокатчета

13

Кой да даде пример ?

преди 4 години

Каракачанов в парк, без маск, неспазване на дистанция. Ха сега, добър пример дава.

12

Анонимен

преди 4 години

Маската е Отговорност към Живота на другите !Представете си тея "мъже" ако трябва да идат на война за Род и Родина ?

11

Боже колко идиоти...

преди 4 години

Всеки подал жалба, да подпише съгласие, че ако се разболее от Covid 19 отказва лечение и че ако заради неговата безотговорност ако разболее други той ще им плати лечението

10

Анонимен

преди 4 години

До ужасИнтересно! На мен не ми се изприщва. просто е добра хирургическа маска. Ако е направена както трябва няма проблем. А ако пипнеш корона вирус кое ще ти се изприщи? Защо правите вечно напук бе, и давате храна на разни псевдо юристи които намериха начин да печелят на ваш гръб. С хубава маска няма никакъв проблем Проблемът е в хорския инат. Но на кого го правите не знам. каквото сам си правиш никой не може да ти го направи.

9

Анонимен

преди 4 години

8, веднага ще го направя! И покрай мен всики, които познавам.

8

Анонимен

преди 4 години

Хората са искали спиране на изпълнението на приткоувтата заповед и ВАС ПРОТИВОЗАКОННО СЕ БАВИ, ЗАЩОТО ПО ТОВА ИСКАНЕ ПРОИЗНАСЯНЕТО ТРЯБВА ДА Е НЕЗАБАВНО!Още не са се разбрали с властта ли, не знам, но забявянето е много съмнително.Сега ще се види дали съдът е подчинен на изпълнителната власт.

7

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

КАТО НЕ ИСКАТ МАСКИ --ДА ПОДПИШАТ , ЧЕ СЕ ОТКАЗВАТ ОТ ЛЕЧЕНИЕ ОТ КОРОНАВИРУС!ЗАЩО ДА ХАРЧИМ ПАРИТЕ НА НАРОДА --КАТО НЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ЗДРАВНИТЕ РАЗПОРЕЖДАНИЯ!??????ОТГОВОРНОСТТА Е ТЯХНА!

6

Анонимен

преди 4 години

Още една възможност да разберем дали законите важат за всички.Когато гражданите ги нарушавам- глоби. Когато се издават заповеди в противоречие със закона, какво правим?

5

АНТИ

преди 4 години

Короната накара полицаите да работят по улиците.Бяха ми омръзнали, с техните искания за пари !

4

The Ghost

преди 4 години

ВАС докато се задейства, то ще отменят заповедта