67

Анонимен

преди 4 години

епитит и холериа фаф факолтето ниама! никакви вироси ниама. бесработници има многу. ниама никакви корон виросите. ниама болни. кифтета ште иадием от кон.

66

Чували с Трупове

преди 4 години

В САЩ. Ей къде се намираш. Малко уважение поне.Старческите домове е мода дошла от САЩ и широко разпространена в Западна Европа-Испания, Италия, Холандия, Англия...Огромната част от жертвите са от тези заведения. Вкупом масово заразяване.

65

Неа до 71

преди 4 години

Просто освобождават пари ...от пенсии..от помощи ...от такива неща ...

64

Анонимен

преди 4 години

Съмнявам се да има населено място в държавата без роми. Те са вече половината от населението.

63

Неа до 71

преди 4 години

Аз мисля че това беше замисъла да оставят да пламнем ,защото наистина ама наистина не виждам друг смисъл ...

62

бай мангал

преди 4 години

До Анонимене как какво ще ядеш-поръчай на полицая дето седи пред портата и той ще ти донесе каквото ти се яде!

61

Анонимен

преди 4 години

до 62това, което казваш са глупости, а за Фандъкова е факт

60

62

преди 4 години

Лъжеш! Римляните почти не гласуваха на президентските избори, защото нямаше кой да плаща - Тиквата се беше предал. Знаеше се, че никой (дори ***) няма шанс пред Радев. Затова избраха мисирката, а всички "мъже" избягаха като мишки. Виж, на парламентарните 90% от гласовете от гетата са за ГЕРБ. За Фандъка да не говорим - тя ще остане в историята като "ромската перла" - нея си я избраха команчите.

59

Неа до 64

преди 4 години

Не мисля . Те и лекарите си го казаха ...стигнеш ли до обдишване си пътник... мислиш ли че някой ще чака *** да види какво ще стане ? Отговори ми сериозно . Тези лекари имат семейства... не дай боже нещо стане ...мислиш че ще чакат *** ??? Абсурд . Това може само на филм да го гледаш .

58

Анонимен

преди 4 години

Сега е моментът да намалее броят на населението в тези квартали. Бой до смърт, ако някой не се подчини! Като в САЩ. Смело напред!

57

Анонимен

преди 4 години

чакаме намеса на хелзинския комитет за да спре това невиждано етническо клане над невинните роми!

56

Анонимен

преди 4 години

До Чикатинами ние сме специални от факултето...казват ни да не мърдаме от махалата,а ние се движиме с таксита...нали сме роми аристократи па нема да се излагаме.полицаи ни пазят от коронавируса пред портата като на личен караул. некакви нинджи ни молят да ни преглеждат...супер!властта само около изборите ни обръща толко много внимание!чувствам се като един истински цар киро!

55

Анонимен

преди 4 години

незнам какфо токлова се плашите. виросат ниама вав факолтета. ништо такова нияама. мие сме обикнофвни хора. ниама никакви вироси. какфо ште иадем?

54

Анонимен

преди 4 години

Хора, не се заблуждавайте, че това е решение. Нещата много бързо могат да ескалират. Каквито и да са, не са животни

53

Анонимен

преди 4 години

До АнонимНО 57Според протоколите от президентските избори,във всички махали във България са гласували за радеф

52

До ji

преди 4 години

Ами като са очевидно огнище да не пускат наистина хора да излизат от там или да влизат. Банско могат да затворят, село могат да затворят, а Факултета - Не, защо?

51

654

преди 4 години

При положение че повечето са в чистотата как от карантиниран квартал ще обикал;ят цяла София безпроблемно защото на 100% не са тествани и няма да се тестват

50

sa

преди 4 години

Проблема е сериозен, подгответе се за масово нападение от гладна обезверена тълпа която няма какво да загуби.

49

Анонимен

преди 4 години

Това си е чиста дискриминация. Радвайте се, че са наплашени ромите и няма кой да ги организира (освен да гласуват за Фандъкова).

48

Ji

преди 4 години

Живея в западен парк.Близко е до Факултето.Цял ден полиция и жандармерия по Стамболийски.Явно са ги затворили ***.60000 е само Факултето.Ако пламнат а и както се чува има повече от 20 случая там направо незнам...