47

Сусамов

преди 4 години

Даже и с вируса греда на наще управници !Нито мерки като мерки Нито помощ като помощ Нито информация като такава Нито тестове Само приказки ,празни приказки по цял ден !Смях в залата за тия управници смях ,нямат дикиш техните мерки !

46

Анонимен

преди 4 години

Когато poмите напълнят болниците и за вас мpънкалниците няма места, тогава ще разберете смисъла на всички тези мерки...Ще се "лекувате" в къщи...

45

Анонимен

преди 4 години

Егати информационната бомбандировка с фалш !

44

Българин

преди 4 години

Точно щото гледаме какво става в Италия Испания и Китай и нататък по - света !ТЕ затова се присмиваме на Бойко и щаба ,щото дори и мерките и тестовете не могат да стигнат и на 5% до техните ,та затова са ни смешни наще палячовци!

43

Анонимен

преди 4 години

Време е този цирк да свършва,циркаджиите да си ходят и да идва ден, защото ни писна от НОЩта!

42

х

преди 4 години

31 в интензивните за цяла България е това- забележете - и здравната система вече е в агония :-) СМЯТАЙ

41

Анонимен

преди 4 години

До Великденски заекУхан го затвориха при 300 потвърдени случая от население 10 милиона. Трябваше ли тогава и него да не го считаме за център?

40

Анонимен

преди 4 години

Е за тия двамата бабаити става въпрос, познавам ги, тоя единия гледа много страшно.

39

Истината е, че...

преди 4 години

този вирус няма да изчезне, ако ще и месеци да седим заключени. Ще трябва да се научим да живеем с него. Трябва и адекватно, достъпно и навременно лечение. Хората го казаха, че хинин лекува началните фази. Защо едно време е можело без рецепта да си купиш аналгин хинин за стотинки и да се лекуваш с него, а сега е забранен, че бил станал много опасен?! Ако чакаме ваксината да дойде, за да излезем от къщи, е по-вероятно хората да излязат сами озверели от нерви и безпаричие.

38

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски постоянно се оплаква, че едва ли не масово не му спазват мерките, а доказано заразените са 747. Как така нали не му се спазват мерките и само гледа как да ги затяга?

37

asd

преди 4 години

До Анонимен30 починали? Починалите са над 100 000 и то при тези мерки. А у нас искате да умират хиляди на ден ли? Мерките са такива по цял свят, че и по-рестриктивни. Независимо 30 или 300 починали.

36

Анонимен

преди 4 години

Олигарсите ни пускат Кови 19 периодично и ще го пускат докато не редуцират световното население с 30%, ако случайно някой лекар открие лекарство, тогава ще пуснат Кови 20 който пък е още по-брутален

35

Великденски заек

преди 4 години

До НякойКакъв център е София бе, кухар?При милион и половина жители/най-малко/, дали 447 броя са ЦЕНТЪР?

34

Анонимен

преди 4 години

Никой не казва тези нови случаи на база на колко направени тестове са. Ако се тестват само по 30-50 души на ден за какво ни е тази статиска.

33

Анонимен

преди 4 години

Цяла България разбра че това е един голям ФАРС!Платените медии ни облъчват с невярна информация. Милиарди се крадат заради 30 починали, че и от други болести. .......

32

Елемаг

преди 4 години

В Плевен още преди 2 дена изписаха,като излекуван и последния 9-ти,ама още си го баца нашия в статистиката...Кому е нужно тая паника?

31

Анонимен

преди 4 години

До ТцЗаразили са се по въздушно-капков при контакт с други болни през последните 2-3 седмици. При такъв дълъг инкубационен период и такава висока заразност, какво точно искаш да ти кажат за заразяването? Може да е от непознат човек на улицата или в магазина или където и да е другаде.

30

Анонимен

преди 4 години

До 26 ти: Казано честно всичко ти е наред! Малко правописът ти куца обаче.

29

Шпонката/Тонката/

преди 4 години

Видин 2.........но единият е от село на 55 километра от Видин!

28

Анонимен

преди 4 години

Пука му на електоратът на Бойко ефенди хвърлят се гюбеци по цели денонощия.