167

статистика

преди 4 години

Над 20 % живеят под наем "без да плащат" - незаконно и никой не ги регистрира.

166

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че панелките ще паднат! След 150-200 години...

165

Анонимен

преди 4 години

То па едно ново строителство - след 10 години се разпада

164

Анонимен

преди 4 години

До Анонименвъпрос на време е,но панелкте ще започнат да се разпадат,а след време и новото строителство,което е също некачествено.изнасяйте се от тях,докато не е станало късно и не са започнали да вземат жертви!

163

Панелките

преди 4 години

Тук панелките им били нефелни,а иначе в Ингелизия по бригадите се бутат във фургоните като сардели. Или пък в Немция се бутат в кутийки с разни лузъри от цяла Европа и не само Европа. Пък в САЩ понеже жилищата под наем са много фелни,разни изкрейзили поляци ги трепят,че пърдели силно или,че пускали прахосмукачка. Панелка паднала от земетръс не познавам,но в Щатите всяка година гледам къщи надробени на кибритени клечки от поредното торнадо.

162

Анонимен

преди 4 години

Панелките искат поддръжка, както всичко друго. Сега, това че народа е беден или стиснат е съвсем друг въпрос.

161

АНТИ

преди 4 години

До ХааххОтворко, златото и среброто, дето го хвърлят пенсионерите от балконите, са го купили през соца.Айде да не ви отварям очите !

160

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 156То няма панелка на която всичко да и е наред, особенно пък такива на по 50 години

159

Анонимен

преди 4 години

159, религията ли не ви позволява да оправите тая тръба?

158

Анонимен

преди 4 години

абе какво ми хвалите тия панелки я ги погледнете на какво приличат, по 2-3 пръста фуги между панелите, изгнила арматура, да не говорим за топлинните инсталации неможеш се откачиш от топлофикация

157

Анонимен

преди 4 години

До Млад и богат тарикатте вече панелните блокове се разпадат.нашият блок го санираха преди година по програма за безплатно саниране,където едни ромски барони откраднаха едни милиони и със тях станаха още по-богати...няма как да поправиш нещо,което изначално е дефектно.санирането само облече блока,но вътрешността се разпада.тръбата с мръсния канал откакто е построен блока е изведена на горе вместо на долу (закон за гравитацията)и затова мазетата ни се пълнят с...сещате се какво!

156

Анонимен

преди 4 години

Вероятно "панелка" от 100-120 реални квадрата, е по лошо от 40-50 (без общите части) "ново строителство" ?

155

Анонимен

преди 4 години

На панелните блокове, като направят 50 години идват и ги изследват, и ако всичко е наред им дават гаранция още 50 години! Новото строителсхво няма да изкара и 50 години, особено след десетата година, като започнат селяцците да си правят ремонт с къртача да местят стени, местят спални, кухни и блока едвам ще изкара до 50г.

154

Анонимен

преди 4 години

С тази статия инструктираните *** искат да ни кажат колко е лошо да имаш свое жилище понеже били от соца ,това е отколешна болка на евроатлантическите ни ,,приятели'',ами запалете ги ,разрушете ги и идете да живеете под наем за да бъдете истински ,,европейци''!

153

Анонимен

преди 4 години

До 4040ми че то и по турско всички са били с жилище и работа :))) принципно българина винаги се живял във собствен дом, единственото което се е променило е че фамилните къщи са заменени с панелки

152

Хаахх

преди 4 години

До АНТИЕ защо да си заключваш апартамента през соца като няма нищо в него.Един телевизор 100 кила,един хладилник 200 кила и ако си със връзки някоя перла 04 200 кила.И това е.Масово се крадяха колелета лично на мен ми откраднаха 3.А какъв зор беше дакото ми купят и намерят първото балканче и после за школника и накрая украина.Мъка и връзки и молби и чакане.Абе мизерия.

151

Анонимен

преди 4 години

Ей "лош" Соц бре,друго си е Демократичната Либерастия!

150

Анонимен

преди 4 години

До до 130 брокерточно така е и в холандия,където за един едностаен апартамент съм плащал наем от почти 1 000 евро...и то в бедните предградия.там не можеш да наемеш апартамент беше един куп изисквания за каквото се сетиш.фирмата,която ти го дава под наем,постоянно и стриктно следи как го поддържаш и накрая наистина трябваше да му направя ремонт и след това да го напусна.специално в холандия няма мърдане,всичко се плаща до стотинка.а тук като гледам всичко е на юнашко доверие...

149

4040

преди 4 години

Биле сме зле през комунизама, пък всички с жилища и работа. Нещо не се връзват нещата.

148

АНТИ

преди 4 години

само крадат от построеното през социализма и нищо не създават-------------------------------------------------------------------------------------------Това показва, че *** крадец и предател, трябва да се държи само със военен режим.Меко пипаха руснаците и бай Тошо, много меко.