18

Анонимен

преди 4 години

при петима има антитела, при други двама има прясна инфекция и още двама са дали положителен резултат и по двата показателя на имуноглобулин.КВО НЕЩО СА ЖУРНАЛЯТА ....АНТИТЕЛА СЕ ПОЯВЯВАТ В МОМЕНТА НА ЗАРАЗАТА АКО ИМАШ ИМУННА СИСТЕМА....

17

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Пик не може да има, докато хората са затворени по домовете си.В другите държави имаше пик въпреки забраните, защото там заразата вече е била разпространена.Тук Щаба ни затвори прекалено рано и сега ще се чудят какво да правят.Ако продължават да ни държат така - никога няма да придобием колективен имунитет.Ако пък вдигнат мерките ще има бум на заразата.Казах го ипак ще го повторя - у нас няма национална стратегия за борба с коронавирус !В САЩ, Италия, Испания, Великобритания има такава.

16

Анонимен

преди 4 години

Специален по-здрав за привържениците на "стадния имунитет" (постигнат чрез заразяване, имам предвид, а не чрез ваксина):https://scmp/news/china/science/article/3078840/coronavirus-low-antibody-levels-raise-questions-aboutСтойте си вкъщи, *** такива, и се пазете, че не само вие ще страдате, като се разпространи вируса! Твърдения "така или иначе всички ще го изкараме" са опасни, защото няма никакви доказателства (даже напротив), че може да го изкараш само веднъж.

15

Има тест има проблем

преди 4 години

Ако започнат масово тестове,ще лъсне,че заразените са поне 20 пъти повече...да кажем около 200 000 души.До 70 процента има още много. Дано ЕС намери лекарство.Друга надежда просто няма. А,сега каскетурата може да ме арестува, защото създавам паника...

14

Анонимен

преди 4 години

148 тествани в Банско, но само при пет има антитела....Е ПА ПО НОРМАЛНО ОТ ТОВА ДА ГО ИЗКАРАШ ГРИПА НА КРАК БЕЗ ДА РАЗБЕРЕШ - НЕМА;РАЗБИРА СЕ ПОЛИТИЦИТЕ АВТОКРАТИ ТРЯБВА ДА ЛАЯТ, К В И Ч А Т , НАСАЖДАТ ПАНИКА ЩОТО ИНАЧЕ НАРОДА ТОКУ ВИЖ ОСЪЗНАЛ КОЛКО СА БЕЗПОЛЕЗНИ

13

аз-ът

преди 4 години

Пий си хапчетата------у.мри бе!

12

Анонимен

преди 4 години

Хубаво, тествахте ги, и сега?Ако искате, след Великден - пак ги тествайте!И?Какво от това?Който е бил негативен сега, след 15 дни може да е позитивен.А позитивните 5 човека явно не са и го усетили короната!!!

11

аз-ът

преди 4 години

Пий си хапчетата-------***.

10

До аз-ът

преди 4 години

Пий си хапчетата

9

Анонимен

преди 4 години

Намерихте ли под вола теле. Намерихте една голяма фашкия. Само хвърлихте парите на вятъра.

8

аз-ът

преди 4 години

ВСЕКИ ден плешивия ни обяснява как ааааххххааа да дойде пика ( и той все не идва) и как след него веднага ще почнат да намаляват случаите. И нито една от журналистките не задава въпроса, който е най-логичен - ЗАЩО ДА ЗАПОЧНАТ ДА НАМАЛЯВАТ СЛУЧАИТЕ? Кое е причината? Стаден имунитет - очевидно не вярваме в него. Ваксина-няма, лекарство-също. Кое ще убие този вирус, след като очевидно няма да си изградим имунитет, като ни държите затворени? Кое? Слънцето? Илюминатите? Ванга? Рептилите? Кое, кажете?

7

Анонимен

преди 4 години

В следващите две седмици ще лъсне пълната некадърност на НОЩ и ще дават оставки.Сценарият, който следват е погрешен, вреден и престъпен!Истинският пик ще е в края на май!

6

Човечето

преди 4 години

Колко точно са лекарите,медиците и полицаите ,че да знаем реално колко обикновени хора са тествани и на какъв принцип ги избраха

5

До 1

преди 4 години

Добре ли сте???

4

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ТЕ АНТИТЕЛА НЕ ПАДАТ ОТ НЕБЕТО

3

Анонимен

преди 4 години

ако има некой умрел, да не забравите да го пишете от коронавирус

2

Бг

преди 4 години

А колко заразени?С антитела, означава че са изкарали болестта и имат имунитет! И защо само в Банско? В другите градове хора няма ли? В София са кой знае колко ама сте неадекватни... ще се сетите като превърнете болниците в морги!!!

1

аз-ът

преди 4 години

1000 пъти ви го казах. КАТО ДЪРЖИИТЕ ХОРАТА КАТ ПАТКАНИ ЗАТВОРЕН - НЯМА КАК ДА СЕ ОБРАЗУВАТ АНТИТЕЛА. В момента, в който падне карантитната - тези хора ЩЕ СЕ ЗАРЗЯТ, ще пламне веднага нова вълна. Цялата стратегия беше изначало сбъркана, да пазиш болниците, а не хората. И сега се усетиха - ЗАТОВА ЩЕ ДЪРЖАТ КАРАНТИНАТА ДОКАТО СЕ НАМЕРИ ЛЕКАРСТВО ИЛИ ВАКСИНА. Т.Е. ОЩЕ 6 МЕСЕЦА.