139

Анонимен

преди 4 години

Той, когато се погледне в огледалото, насреща си вижда икона с образа на ПееФски. Това е неговият идол.

138

Анонимен

преди 4 години

Най проклетия ден в историята ни е през 1944.От тогава тръгна злото в България. И още е пълно с гадно семе.

137

Българче

преди 4 години

Къде отиват парите от продажбата на подземните богатства на България?Рудник "Елаците" е открит през 60- те години на миналия век. Добива се мед и по няколко тона злато /годишно.Преди време се появи видео как синчето на Цоло Вутов се полива с шампанско във френски зимен курорт.Къде отиват милиардите на БЪЛГАРИЯ?

136

Анонимен

преди 4 години

148 точно от тези има 3 - по 9 милиона, той баце има представа от возила като говори

135

Щази

преди 4 години

Ивъв Германия карат скъпи коли ама са им платили данъците,колите им отговарят на доходите,а тук Борисов не иска ревизия на милионерите ,а ги юрка да си продават колите защото държавата е хваната по бели ***,лъсна му стабилността,иначе във във цял ЕС се спасява бизнеса и работната ръка,ама там хората имат план,събират се и решават проблеми а Борисов въвежда техните мерки обаче няма пари за да работят тези мерки

134

Ей хора

преди 4 години

Оставете вия частниците те си изкарват парите сами,но защо няма уволнения на държавни служители и съкращения,те са на хранилка на бюджета който пълни сега страдащият народ!!!

133

ЦРУ

преди 4 години

До 106 .АКО сега на власт беше БСП + президент Р.Р....Жан Виденовият ПОГРОМ и ФАЛИТ на БГ .от БСП / със абс. мнозинство в НС / ...щеше да ни се види като " ДЕТСКА ИГРА "

132

Анонимен

преди 4 години

Заради ужасния комунизъм милиони Българи напуснаха страната след 50 год репресии и глад. Точно вие да говорите заживот. Трябваше след 89та всички да сте в затворите дл живот. Съсипали сте десетки поколения млади хора.

131

Анонимен

преди 4 години

Съмнява ме да има в България Бугати като на Роналдо последното което си купи за 9 милиона евро.

130

Анонимен

преди 4 години

А на бас, че утре ще говори два часа, без да разбира какво говори.

129

ПроСоТо

преди 4 години

до 123-Има нещо такова!..И за мен е необяснимо как такъв "левент",какъвто беше Тиквун преди нема и петнадесетина години,се превърна в тоя отблъскващ самоходен бидон...От доста време подтискам мисълта си,че тоя го тъпчат с некакви "дроги",за да го държат изкъсо.Такава груба ДЕГРАДАЦИЯ трудно може да се наблюдава.

128

Анонимен

преди 4 години

Оказа се, че у нас с многото излишъци и 10 млрд. резерв, нямаме пари за тестове и защитно облекло, за апарати, дезинфектанти и т.н. Резерва се оказа празен или с неизползваеми продукти, т.е., не е обновяван години наред, със сигурност последните 10. Оказа се, че здравната ни система е един балон под налягане и като излезе въздуха с коронавирус, той се спихна! Страха на медицинските кадри от вируса е разбираем, защото те най-добре знаят, че всичко е мижи да те лажем и страдат всички пациенти с други заболявания.

127

Анонимен

преди 4 години

По голям глад от соца... Няма как да има. Като гледам магазините преливат от храна. Къде видя глад не знам. Явно си слабоумен... Повечето живяло в соца са така :)

126

АНТИ

преди 4 години

Скачахте против соца, но сега ще видите какво е глад.Ще разберете и какво е голямо НЯМАНЕ.Не вярвате ?!Ще разберете по трудния начин.

125

Анонимен

преди 4 години

Те да ги продадат, но сега едва ли някой ще ги купи.

124

Шаши

преди 4 години

Като не си ***: Защо, не даде пари като в другите държави. Нали за развързване на кесията говореше. Не ***. И Сърбия и Македония го засрамиха. А този се свива, като гъсеница. Държавник ли е?

123

Анонимен

преди 4 години

Лявата перверзия на Бoko Tикyнa започна да си показва рогцата...богатите имали скъпи коли?! Утре ще кажеш, държавата трябва да ги национализира а ???! Това което става с тоя вирус фалшив е един глобален преврат на глобалистите срещу народите, НАЙ ГОЛЯМАТА КРАЖБА в световен план!!! Запасявайте се с оръжие и когато дойде времето да се действа срещу такива мароонетки като Боко и лявата перверзия.

122

Анонимен

преди 4 години

ха-ха-ха тия три бугатита струват колкото джобните пари на бате ти сали от самоков!!!!

121

Анонимен

преди 4 години

Човека си е прав. Неможе да карат ферарита и S класи и да държавата да ги спасявала:) Айде моля ви се. Първо си продавате всичкото движимо и недвижимо имущество и чак тогава искате помощ. Като вървят парите пилеете... Сега някой да ви помага. Има Банки.

120

Анонимен

преди 4 години

Има две нови единици измерване на нивото на тъпотията - едно бойче и едно караянче.