13

House M.D.

преди 4 години

Колеги, нищо изненадващо. Иван така е свикнал - да съсипва съдбите на хиляди българи. Той продължава да вярва в Св. Троица Мордохай-Енгелс-Улянов и в Св. Писание Капиталът.

12

Анонимен

преди 4 години

Някой плати на Каракачанови на Симеонов,за да са срещу Волен Сидеров.Срамувам се от Семеонос и Кара-Качански

11

Анонимен

преди 4 години

А, пазарната икономика къде отиде? А, конкуренцията къде отиде? Аз в социализма не искам да се връщам! Няма да си купя агнешко за 15-17 лв. и кило домати-български за 6 лв. Искам да имам избор.

10

Анонимен

преди 4 години

До ДокоОт дотациите в ЕС няма по-големи и това което казвате е лъжа която повтарят т.н. патриоти.

9

Реално

преди 4 години

Фашиста си е фашист ,пак иска камиони с роби щото усеща,че външните пазари сами се затварят за нас!

8

Чиновник

преди 4 години

И на веригите ще им се намери цаката. Много неща не са им ясни на тях, но скоро ще разберат, че България е държава, а не разграден двор.

7

Доко

преди 4 години

До 4Никой не говори за протекционизъм. При нас проблема е, че огромния обем от вносна продукция идва от страни с много големи дотации и субсидии за производството им. У нас такива няма. А разлика в цените на щанда няма, защото е изядена от прекупвачите. Нашата продукция няма да е по-скъпа ако се разкарат наглите *** по веригата от полето до магазина.

6

Анонимен

преди 4 години

Ще се изкупят чакай ти да се изкупят ако Гърция каже без внос на бг домати ти ли ще ми покриеш щетите или да те замерям с домати.

5

Доко

преди 4 години

Браво, толуп войвода, ама трябваше ли да ни дойде такъв мор на главите да се сетите, че можело и ние да си произведем храната. И най-келявия градински домат, израсъл на нашата земя ще е по-вкусен от най-хубавия вносен.

4

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден гледаме как някой дарява пари , добре в чужбина дават помощ на всички хора за да си стоят вкъщи !!! Хората са гласували за вас дайте им каквото им се полага ...В парковете не може да се ходи , но да идеш във фризьорския салон МОЖЕ !За да си направиш прическа и да ти лакират ноктите може , защото това е от живнена важност !? Не мислите ли че и този бранш е в опасност, тези хора са в доста близък контакт с клиентите си ?Защо Генерала вече , не говори за тези салончета и фитнесчета ?

3

Анонимен

преди 4 години

Без внос на плодове и зеленчуци, да се изкупят родните!На какви цени другарю Каракачанов? Предполагам поне на 200-300% от сегашните. Протекционизма решава проблема за 2-3 месеца но нанася непоправими щети за години напред. Родните производители трябва да се научат да се конкурират с чуждите иначе ще се върнем към социалистическия перманентен дефицит и изкуствено поддържани цени.

2

Анонимен

преди 4 години

арендаторите да върнат присвоените евроубсидии тогава защо европейския гражданин ще плаща на милионера връзкар чорбаджи български с манията за величие?

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

само БЪЛГАРСКО и родно помагазините у нас