123

Анонимен

преди 4 години

първо беше по велик ден , сега една две седмици след и последно към септември се очаква , че не разбрах

122

Анонимен

преди 4 години

Маски има в Младост 2 по аптеките колкото щеш

121

Анонимен

преди 4 години

Много сте забавни всички тука .Но той е прав защото сега като хукнат по църкви села и паланки и после всички болни.*** издръжте още малко да минат празниците . Да се пазим взаимно всеки пивото е ценен

120

Шопо

преди 4 години

Абе,Бойче,що се изпиняш като вдовец у хоро да коментираш неща,които са ти Тъмна Индия !

119

Анонимен

преди 4 години

До До аз -ътНа кой имейл да го пратя?

118

Анонимен

преди 4 години

Нищо повече от един дебел циркаджия.

117

До аз -ът

преди 4 години

Знаеш ли ,я си дай e-mail,ще ти отговоря лично !

116

селянин

преди 4 години

лажат преди малко жената фърля на боб пада се по гроздоберо

115

Чарли Чаплин

преди 4 години

Змислен е нов римейк на "Великия диктатор", с тиквата в ролята на земното кълбо.

114

о ....

преди 4 години

Ние в къщи стигнахме до там, че всяка офцъ си знае не миндера, а стаята!Всеки си ляга в стаята и сам се оправя!Стигнах до извода, че и от жена нямам нужда; в интернет, по каналите на телевизията дават доста научно-популярни филмчета, нито пари давам, нито мацките на кафе, нито ги убеждавам ..Всичко става бързо и приятно!Нека да има дистанция! Иначе ми писна всяка вечер да се моря ей така даром!

113

До Ангел

преди 4 години

*** си ти ! И то много !

112

Спеца

преди 4 години

"Великия" доктор на логореята и празнодумството, очерта вещо кривата на лъжеепидемията в България!С точност до ден очерта нейния връх и разпореди на генерал Мутафчийски, колко заразени и колко трупа да докладва на брифинга!Доктор Борисов , Вашата баба , не Ви ли е учила да не се гаврите с болни и болести?Молете се да не се стовари с голяма ярост , Божия гняв над Вашето семейство!

111

До 122

преди 4 години

Ми стани депутат бе !

110

До 102

преди 4 години

Абсолютно си прав/а ! На мен ми вземат 23%от заплатата ( ~1500лв-настройчик ЦПУ) ,това са над 300лв ,само данъка е 150лв.Болничен не съм вземал сигурно от 5 години.Оная п***рцалана-козметичката на жена ми лично съм я чувал да казва: "на мен тази държава не ми е платила курса,нито ми е дала помощ за салона и бизнеса,няма да й дам и аз " ,ок,не й давай,НО сега с какво право ИСКАШ от тази държава ? Същото го чух от наемодателя си,че държавата не му е купила апартамента,че да й дава данък печалба.

109

Анонимен

преди 4 години

Ние сме едно, така ли? Когато окрадохте милиарди фондове бяхте за себе си, когато окрадохте милиарди народна пара от бюджета бяхте за себе си. Как така сега всички сме едно? Като сме едно, нека всички получаваме депутатски заплати, бензинът ни е да е безплатен, да имаме право на безотчетни командировки, на скеретарки, на ведомствени жилища, да вземаме максимални пенсии. А, какво ще кажете? Едно сме, ама само когато им отърва на властимащите.

108

Анонимен

преди 4 години

Омръзна ми да гледам тая мазна и гадна физиономия.

107

Ангел

преди 4 години

Утайките на България гласуват за ГРОБ . Хора от минимална до средна работна заплата. Тези с бизнес и образование , с високо заплащане на са сред електората . Аутсайдерите се кефят на Туквун , кефаят му се на непринудената харизма , на чара на простоя изказ . Кефят се на неща които са добри за душата на компанията НО не и за Политик и то Министър Председател!Те про.стите хорица които са 80% толкова си разбират . Те мисъл в избора си не влагат ,защото им липсва класа, мозък и образование !!

106

Карантиньос Велики

преди 4 години

Защо седмица след Великден, а не ДВЕ?!

105

Ханку

преди 4 години

Бойко - новата Ванга!

104

Анонимен

преди 4 години

За след Великден ли е готов и налисан сутрешният доклад на Мутафчиев?