23

Анонимен

преди 4 години

Този е толкова гламав, некадърен и неспособн, че ако не беше чича му, доносника от дс, щеше да е хигиенист в неработещ магазин.

22

ха-ха

преди 4 години

Ако намери по един безплатен апартамент като неговия , и по едно швейцарско часовниче като неговото ,пари може и да не ни дава.Или поне да каже как ги прави тези фокуси.

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6 Перничани от сега да си знаят - ако ги подгонят данъчни, да тропнат 3 пъти с крак. Язовир Студена ще се разцепи и после, като минат ще се напълни и ще издави войската на Горския фараон. Така ще се реши водната криза в Перник.

20

Факт

преди 4 години

В ЕС навсякъде уволняват и съкращават заплати на чиновници и държавни служители а у нас не?!Само частният бизнес и обикновените хора страдат у нас!!!

19

Анонимен

преди 4 години

то щото БСП раздава затова фалира банките

18

Анонимен

преди 4 години

фискалния резерв е малък, за сравнение при предната криза в началото на 2009 имахме фискален резерв от 9 млрд. при далеч по ниски нива на държавни разходи, освен това отделно от тези пари имаше 1,5 млрд резерв на здарвната каса, сега здравната каса е без резерв че и на дефицит, ама толкова си могат тия ***

17

Анонимен

преди 4 години

Владко Счетоводителчето е заел обичайната поза за всеки недосегаем гербераст.Владко пари не дава.Той смята ,че да дадеш от нашите пари/бюджета се пълни от нас/ на изнемогващите е "разхвърляне".Но с лекота плати авансово 2.5 милиарда за летящи ковчези и други 1.5 милиарда за ненужни бронирани катафалки и още 500 милиона за още по-ненужни прогнили корита.

16

Анонимен

преди 4 години

лъснаха ви з адниците за така наречената финансова стабилност, ама то само като му слушах глупостите на тоя, в най-лошия случай сме щели да имаме спад от 3% на БВП и увеличение на безработицата с 2 пункта, ЦИРКАДЖИЯ

15

ПроСоТо

преди 4 години

леле!..Много е страшен тоя!...Направо тръпки ме побиват под негови строг поглед!..както каза Хелга:-"На такъв мъж не може да се устои"..

14

Анонимен

преди 4 години

На Куково лято свършва карантината в Швабия.

13

Зозо

преди 4 години

До БългаринаХахахаааааа, стига лъга. 2008г. управляваше Станишев и каза - В България криза няма. Уж 240000 работни места щеше да отваря :)))))))))))))))))))))ГЕРБ е създадена 2009г.

12

Българина

преди 4 години

Дубрутрю! Или давате поголовно, или като свърши и Германия пуснат самолетите 200 хил души ще напуснат страната веднага! Щото в Германия каквото и да става социала върви щото гладен не се стои! Герб налравиха съшото и предния път 2008, сиреч нишо, убиха бизнеса и за 10г поне 500 хил се изнесоха! Нещастници...

11

Анонимен

преди 4 години

Много добре стана, че лъсна цялата глупост на задължителната обвързаност. Ако в държавата имаше затворен цикъл на повече и по-сериозно производства, базови за оцеляването на икономиката и на населението, щеше да е силна. Допреди няколко месеца подскачаха от радост при чуждестранни инвестиции. Ей ви чуждестранните инвестиции, ей ви диверсификацията. Едно винтче ако няма, цялата машина я няма.Лъсна и грешния и греховен модел на здравната система.Къде са най-печалбарите и най-печелившите клиники?

10

Анонимен

преди 4 години

Българите пак ще изГОРят

9

РЕАЛИСТ

преди 4 години

КАРАНТИНАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДО КРАЯ НА МАНДАТА ТАКА НАИ СИГУРНО ЩЕ ГО ИСКАРАТ В ДОМАШЕН АРЕСТ.С МАСКИ ПО ЛИЦАТА ДА НЕ ГОВОРИМ.......

8

Шойгу

преди 4 години

А не сме ли в криза?

7

Анонимен

преди 4 години

Не мога да гледам мутрата на този мафиот!

6

Анонимен

преди 4 години

После ще има земетресение, мана по соята за бензин, след това потоп и накрая ще изригне вулкан. Предсказано е. Това е божие наказание заради новите касови апарати. Подобно е описано в Библията.

5

ivailo

преди 4 години

Айде, айде икономически България си е все в криза, не оправдавай безпомощността на ГЕРБ с тоя вирус.

4

Зозо

преди 4 години

Приемам залози, че новото 60/40 т.е. След дъжд качулка пак няма да проработи. Или само такива като Киро Гела ще облажат