38

Анонимен

преди 4 години

За 2 месеца, който е боледувал-боледувал, който е заразявал-заразил е.Виждате, че след 2 месеца в Ухан епидемията приключи.Дори да има заразени след 2 месеца, те ще са с ясни епидемиологични вериги и ще са единични случаи.Номерът наистина е да се оцелее 2 месеца в изолация.

37

Анонимен

преди 4 години

Сигурно е прав. Като си спомня нравите и масовото поведение от студентските години(1997-2002), истинска загадка е за мен как в България нямаше взрив от СПИН, сифилис и целия букет от ППБ.Ако сметнем и колко менте алкохол се изпиваше нещата вече са пълна мистерия.

36

избирател

преди 4 години

Чакайте сега!Всички,които прочетох,нападнахте професора,че е кардиолог,а пише по темата,COVID-19!Е а оня ВЕЛИК ВОДАЧ,на щаба,да не би да в вирусолог?!

35

Да извинява

преди 4 години

професора,но там където има наченки на епидемия,тя ЗАДЪЛЖИТЕЛНО идва!Въпрос на време е!И колкото повече закъснее,толкова по-страшно става!С това отлагане нищо не печелим,а точно обратното!Направо не ми се мисли кво ще става!

34

Анонимен

преди 4 години

*** червени, само един въпрос. Защо Нинова отмени всичи събирания на партийните организации и изборите на бос на БСП? Таааа, това по отношение мерките дали са адекватни, или не. Точка! Другото са лъжи и популизъм и безотговорност.

33

Анонимен

преди 4 години

Много се дразня на въпроси:Кой ще ме дезинфекцира?Ами съберете пари в квартала и се дезинфекцирайте, ако ви е голям квартала-почистете си междублоковото пространство.Наистина не харесвам манталитета:Държавата да даде!Ами направете нещо от частното за общото!Инфантилност е да чакаш цял живот някой да направи нещо за теб.

32

haha

преди 4 години

До идиотЯ пак помисли върху това, което си написал. Ако е толкова зле ситуацията от тоя "смъртоносен" вирус то къде са тогава починалите? Не е нужно да направиш 1 милион тестове, за да забележиш дали е зле или не. Ако е зле си личи веднага!

31

Анонимен

преди 4 години

Имаме шанса ако наистина започнат да взимат реални мерки, а не да купуват автомобили за чиновниците.Защо в София при официално над 300 заразени не се съобщава от кои квартали са? Някой да е виждал да се дезинфекцира по квартилите?Единствено команчите от чистота продължават да вдигат прах с метлите. По новините гледам по цял свят хората облечени със защитни облекла дезинфекцират усилено улици, тротоари, обществени места.

30

Анонимен

преди 4 години

Ако падне карантината на 13-ти Май, точно един месец по късно заразата ще тръгне здраво нагоре

29

Анонимен

преди 4 години

До 1234Не ГЕРБ, а Световната здравна органиция обявява има, или няма пандемия! Ох, матреалееее!

28

Анонимен

преди 4 години

За пръв път да прочета истински полезна, точна и достоверна статия в този сай. Браво на професора!

27

Анонимен

преди 4 години

*** и Пульо се опражнява по теории, мнения и разсъждения за епидемията. Този може да е професор, но специалността му е кардиология, така че е специалист по темата, колкото и аз. А за прословутата ваксина против туберколоза - това е само едно предположение на журналист, засега непотвърдено от лекарите, така че нека много не се осланяме на това

26

nekoj

преди 4 години

Каквото търсиш - Намираш!Ако тестват сега някой от починалите (бог да ги прости) - за корона, грип и стафилококи - и намерят и трите - от какво ще го пишат умрял?Въпроса е съвсем сериозен и ситуацията е напълно възможна.

25

До 29

преди 4 години

Толкова си неук ,че дори не си прочел статията. И 600 лв заплата са ти много !

24

Анонимен

преди 4 години

Чета ги тези отдолу и виждам никнеймите им колко отговарят на умствения им потенциал.Факти:Китай затвори цели градове и хората в тях и се справиха.Италия не затвори хората в сев.Италия и те тръгнаха по купони и екскурзии на юг да разнасят вуруса.Сега жертвите там ги горят на конвейр. Няма време за погребения.В Испания ползват ледени пързалки да складират труповете!Вируса"чисти"хора,дето изкуствено са поддържани благодарение достиженията на медицината и соц.услуги!А те в Европа са много!

23

ЦК на ГЕРБ

преди 4 години

Мисля че тоя има признаци на инфаркт...

22

Анонимен

преди 4 години

Таман се бях зачудил,тоя кога ще цъфне под Прожекторите! Ами не закъсня професорът "синтезира"публичната информация,и вече е готов да търси своите поредни ПЕТ МИНУТИ слава!

21

16

преди 4 години

До Анонимен 17 не съм доктор - и не говоря само за един човек 3ма познавам които изкараха нещо което мислехме за грип. Странното бе че грипа минава за седмица а това се влачи две и бе със суха кашлица. Сега когато взеха да описват симптомите е ясно че много повече прилича на корона вирус а не на грип. Това е. Сигурно има и други хора които са се сблъскали с това.

20

Анонимен

преди 4 години

Професор Иво Петров, ако се зарази той, или негов близък, друга песен ще запее.

19

Анонимен

преди 4 години

Ковида ще мине и замине, но милиционерския вирус върлува навред и ще ни затрие.