54

истината боли

преди 4 години

Ако ЕС имаше Стратегически Резерв от Маски, а не беше Дарила на Ухан, доли Малкото Маски, които имаше, сега всичко щеше да е нормално - просто всеки щеше да излиза с Маска 1 седмица и вируса няма в кого да живее и щеше да умре!

53

Много правилно

преди 4 години

До Няма да е сащ

52

до 56

преди 4 години

Китай явно не са ти казали, че е най-силно задлъжнялата държава в Света - Си Дзинпин увеличи дълга им от 40% от БВП до рекордните 330% от БВП - освен това Китай имаше 4 трилиона долара резерв - отдавна ги изпапкаха! Ама ти Файненшъл Таймс пред последните 3 години не си цел, ако си цел изобщо някога през живота си!

51

ОправяйТЕ се

преди 4 години

До Анонимен 40Разбирането на прочетеното не е твоя сила, явно. Джордж Маршал е американец, след чиято реч САЩ лансират план за възстановяване на Европа и го наричат с неговото име. Използването на второ лице мн.ч. подсказва, че САЩ не желае и няма намерение да помага по същия начин на нас, европейците, като ни съветва сами да се оправяме както можем.Анадъм?

50

Няма да е сащ

преди 4 години

Китай има резерви за да помага - 4 трилиона $ резерви,МВФ- 1 трилион,Норвегия 1 трилион $!

49

Активист на БКП

преди 4 години

Ес са по-некадърни и от ГЕРБ !!!

48

Велес

преди 4 години

..."Само нов "План Маршал" ще спаси ЕС сега..."Ъхъ... Ама първо Европа трябва да се отърве от вас, бюрократите , дето си затваряхте очите пред опасния вирус... Може би си мислехте,че това е сън, който може да се размине? Нали правихте среща в Брюксел за това! И тя бе на 10.02.2020! И решихте, че Няма място за паника в Европа относно коронавируса !

47

Gogo

преди 4 години

Кой е слуша тази дама?!

46

Анонимен

преди 4 години

Много неудачно е използването на думите "План Маршал", при него се е целяло с финансова и логистична подкрепа от почти незасегната страна (САЩ) да се завоюва идеологическо, политическо и икономическо господство над света. И е постигнато. по метода на захарчето и бича.

45

До Великият Лидер

преди 4 години

Баронеса Урсула - защо в Европа няма Маски за населението, ама имам предвид истински Маски с Нанофилтър, дето наистина пази от Вируси. Едно Време в България има Анти-Радиационен Бункери за Цялото население в Случай, че Запана ни Прати Атом!!

44

V

преди 4 години

Аз пък ако съм на италианците ще изляза и от ЕС и от еврозоната. С техния златен резерв не ми трябва евро. Няма да върна заемите и ще спра немските колички да не влизат в Италия и частите за коли само италиански като Тръмп . Само една държава да излезе от еврозоната и с еврото е свършено .Да видим тогава кво ще стане с брюкселския райх ;)Проблемите са отдавна но вместо да се решават се вземат заеми .и за кво ?Да стане дебелото лили милионер без да бачка .И неините пари в банката като как работят

43

Анонимен

преди 4 години

"В статия във в. "Велт ам Зонтаг" Фон дер Лайен казва: "Нуждаем се от План Маршал за Европа"."------------------Eто ги глашатайте, турени абсолютно навреме на постове в ЕС, които надигат глас за нов план. Към кого е отправен призивът? Към дъртия, отслабващ хегемон, който обаче има реална възможност да напечата десетки трилиони необезпечени доларе. Урсула фон дер Лайен обаче ще трябва да отговори на европейците къде изведнъж се дянаха безсметните богатства на лъскавата западна Европа.

42

Анонимен

преди 4 години

Какъв план, ? Едно време кой спечели от такъв план- същите,които създадоха и вируса, но объркаха конците! Предните няколко епидемии, от къде започнаха? Защо винаги от там?

41

Анонимен

преди 4 години

И България се нуждае от нов политически елит.

40

Анонимен

преди 4 години

Положението не е така апокалиптично както някои ни го представят.Човекът е оцелял в много по страшни времена.

39

БрекСит Завинаги

преди 4 години

кой се смее последен се смее най-добре! у Союза - сега Плачат!!

38

Анонимен

преди 4 години

тая заспалата. дето е гинеколог по професия родира 7 деца.поне знанията от института да беше си ползвала до 3-тото дете.тя има 7.значи е напълно неадекватна.и ни дава съвети с нейната пасивност -политиката и е ..каквото стане..

37

Анонимен

преди 4 години

Хахахах ако ще и стотици трилиони да се налеят в държави като България нище няма да излезе. В България парите просто потъват някъде и нище не е налице!

36

Анонимен

преди 4 години

До***Населението няма да гласува "екзит", щото тия страни а са излезли, а са банкрутирали и те това го знаят. Но, ако искат могат да пробват, де :)

35

Анонимен

преди 4 години

трЪмп е mental handicap на който му остана по-малко от година.